|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kater prstan izbrati?
28.2.2009 15:38:14   
nu_tella
Zdravo punce.

Številki v rojstnemu dnevu primerno dobim za darilo od staršev prstan. Jaz se moram pa odločit katerega ;) Seveda bo to morska perla ampak sem v dilemi med dvema modeloma. 

En je tale – rečmo mu velik ;)
http://www.zlatarna-celje.com/katalog/zc_nakit/proizvodiopisi_00.asp?Sifra=11014258

drugi je pa bolj preprost, nekako tak kot tale, samo da je iz belega zlata in ima pet diamantkov okoli perle – rečmo temu mali ;)
http://www.zlatarna-celje.com/katalog/zc_nakit/proizvodiOpisi_00.asp?naziv_izbora=prstani&offset=170&Sifra=11010044

Ok prednosti velikega so. Lepši zgleda na roki. Bolj je tak, da se ga vidi. Ker mali se mi zdi da se kar zgubi na moji roki. Po drugi strani pa je to (veliki prstan) nek »poseben dizajn«, ki mi mogoče čez 10 let ne bo več všeč. Mali je pa tak »večen« dizajn. Ki ga bom lahko nosila tudi pri 50 letih ;) Pa glede vsakodnevnih stvari (služba, otroci, ko bojo) se mi zdi mali prstan bolj praktičen…

Zanimajo me vaši komentarji oz. ideje na kaj naj bom pazljiva.
 Hvala in lep dan.

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kater prstan izbrati?
28.2.2009 15:41:28   
Pika Zoja
Un taprvi, velik, kot mu praviš, je kar nekaj. Mi sploh ne sede, preveč nekih stilov na kupu. Aa. Diamantki pa še perla. Meni ne sede... ni ne šiš ne miš.

Drugi pa je zelo lep. Sploh kombinacija rumenega zlata in perle, kar je sploh nevsakdanje. Dizajn je preprost, ampak se mi zdi, tak, gosposki, ja. Take kot so nosile tiste gospodične iz prejšnih stoletij. Res lep. Bi ga takoj mela. Kolk pa kaj stane?user posted image

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2009 15:43:39   
lotoska
Meni je mali bolj všeč, pri velikem se strinjam glede designa, pa še zdi se mi da se rad kam zatakne. Take izkušnje imam jaz s podobnim prstanom brez bisera.

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2009 15:45:26   
nu_tella
ja cene so kr konkretne. 400-500 eur

če so pa japonski biseri (ne vem zdej kako se jim reče), ki slovijo po lesku je pa še več.

Meni pa ta, ki sem ga dala za drugi primer ni všeč. Ker je preveč starinski. Je tko k si ti rekla, za "starejše gospe" z "pravo osebnostjo". Jaz pa pr 30 še nisem taka ;)))))

Ma danes sem vidla v stari gorici enga res full preprostga, sam biserček in dva dijamantaka,...sam se mi zdi da se je kr zgubu na roki... pa nimam nekih gromozanskih rok...

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

(odgovor članu Pika Zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2009 15:47:42   
Pika Zoja
Ne, nisem mislila za starejše gospe, ampak sem rekla gosposki. Kako naj ti rečem, tak visokostni se mi zdi. preprost, ampak veliko pove. user posted image

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.2.2009 16:18:48   
Anonimen
Prvi je krasen,vendar popolnoma neprakticen.ce ga mislis nosit le kdaj pa kdaj je ok,za ves cas nikakor ni,ker se ti bo zatikal na vse mozne nacine,se lase ti bo puliluser posted image .Imam podobnega.

Drugi mi ni vsec.

(odgovor članu Pika Zoja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.2.2009 16:48:50   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: nu_tella
 Jaz se moram pa odločit katerega ;)

----------------------
Torej se odloči za tistega, ki ti je bolj všeč user posted image
Zakaj bi razmišljala, če ga boš lahko uporabljala tudi čez par let?! Saj vendar gre za kos nakita in ne za stanovanje ali avto user posted image . Tudi če bo ultra klasičen ali popolnoma moderen, se ga boš čez čas itak naveličala.

ROŽICA

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.2.2009 17:01:06   
nu_tella
Rožica če dobim darilo za 30 let nekako pričakujem, da ga bom nosila "forever", ker veliko drugih prstanov v življenju ne bom več dobila ;)
No razen poročnega upam ;)

Ne vem, ali se klasike tudi naveličaš?

Kolikor gledam prstane od mami (pa je to "kič" ali zlatnina, tisti ki so klasični, bi si jih še danes dala jaz gor, uni k so pa mal v stilu sedemdesetih pa ne pašejo ravno...).

Ma meni je itak lepši tavečji, sam sej pravim, da se mi zdi manj praktičen. Nebi si pa rada kupila prstana, ki ga bom imela potem v omari. Brezveze.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.2.2009 17:18:03   
CatJa
Meni se zdi prvi, ta velik, lepši.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.2.2009 17:20:17   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

se podpišem...user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.2.2009 18:12:23   
Tejči
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Jaz tud, prav bombastičen mi zgledauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.2.2009 18:27:18   
suncicica
jaz imam prstan podoben prvemu, ti povem da ga lahko nosim samo ob posebnih priloznostih,ker se kar naprej nekam z njim zatikam.

Stella in Pia

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.2.2009 18:35:11   
TejkaPK
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

enakouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.2.2009 18:45:36   
marjetica23
velikuser posted image

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.2.2009 19:02:42   
ANJA5
po pravici... noben ni lep...
Sem bila ravno pred kratkim v Zlatarni Celje in jih je bilo par veliko lepših...
Sploh pa cena...malo preveč...za tak prstan.

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.2.2009 19:14:36   
Volga
Če bi morala izbirati, bi definitivno drugega, torej tamalega. Je zelo lep. 

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.2.2009 19:35:30   
Sibil_
Absolutno prvi. Pri temu jaz ne bi gledala na praktičnost ampak na to, ali ti je všeč. Če že v štartu kupiš nekaj, kar ti ni glih všeč, ampak je pa praktično - tega ziher ne boš nosila, niti sedaj. Ta prvega pa boš nosila, ker ti je pač všeč.user posted image

LP,
SIbil RR 

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.2.2009 19:39:58   
Anonimen
Meni tudi ni noben všeč.

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
28.2.2009 20:08:14   
lutka
Prvi user posted image .
Sama imam podobnega, pa ga nosim že pet let non-stop. Je pa res da moraš full pazit , da se kam ne zatakneš. Jaz sem se že nekajkrat pošteno zataknila in ti povem,da prst potem nekaj časa fino boli. user posted image

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.2.2009 20:20:01   
nu_tella
Lutka,

a ti imaš tudi z biserom? Ker eni prodajalci pravijo, da gorje da si roke umiješ z prstanom gor (pa biser je ja v vodi zrasu ne?!?!) drugi pa pravijo, da ga moraš nujno zmočit...

sej vem si moram malo časa vzet, samo res. kolkor sem si ga ni kej dosti izbire. Res ne vem kdo to kreira...

Torej ti ga nosiš  vsak dan.
Kleopatra ti pa če razumem ga ne nosiš non stop?

Jaz sem tud prvo to pomislila. Da verjetno ko bojo otroci bo ta tavelik malo mogu it v predal a? Al takrat bo itak mogu it tudi tamal v predal? Ker itak pr njih moraš prav na vse pazit. Po drugi starani pa sej ko prideš domov si ga dol daš...

a ma kjra izkušnje kolko časa držijo v stari gorici rezervacijo?

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.2.2009 20:42:38   
Gina
Meni je všeč prvi prstan. Drugi je pa točno tak, vsaj od daleč izgleda, kot je bil od moje mami zaročni prstan. Mi ni tolk všeč.

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.2.2009 22:29:11   
kajajaka
meni je bolj všeč prvi- sem ljubiteljica belega zlata... ampak mi model ni glih najbolj uporaben- zatikal se ti bo v lase in oblačila... imam izkušnje s podobnim in ga ravno zato ne nosim user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.3.2009 21:04:09   
* Mateja *
Definitivno prvega!!!

Sploh ni dileme, ga boš imela za posebne priložnosti, uni rumen je pa bolj za kako zaroko, pa še rumen je, mi ni všeč!

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.3.2009 22:51:43   
Jelcy
Se popolnoma strinjam z Matejo!
Prvi user posted image

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

ime
symba

katera oblika imena ti je ljubša?

ela (81%)

ella (13%)

elle (6%)

Število vseh glasov: 105

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!