Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
hlače za močnejša stegna 27.2.2009 20:49:49
|
|
|
|
Gina
|
Imam večni problem. Nikakor ne dobim hlač zase. Imam ožji pas in močnejša stegna, kar me sicer nič ne moti. Moti me pa, da ne dobim hlač. Če so mi prav čez tace, mi štrlijo v pasu in to v najboljšem primeru vsaj 5cm, če so mi skoraj prav. Če so mi pa prav v pasu, me tiščijo čez noge. Vsakič moram probat čez 50 hlač, da dobim ene, ki so mi vsaj za silo prav, ker na koncu kupim tudi take, samo da nekaj kupim. Kje kupujete hlače tiste, ki imate podoben problem? Katera trgovina ali katera firma, model?
|
|
|
|
RE: hlače za močnejša stegna 27.2.2009 20:51:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolk maš pa številko? Evans ima od 40 naprej, pa ima ful modelov k so v pasu ful ožji k v rit. Pa S`oliver ma tud včasih kkšn tak model.
|
|
|
|
RE: hlače za močnejša stegna 27.2.2009 21:34:59
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
LUI JO ima take kavbojke,ki so tudi ožje v pasu.V Ljubljani je trgovina.
|
|
|
|
RE: hlače za močnejša stegna 27.2.2009 21:35:43
|
|
|
|
tintin
|
Dorothy Perkins v Emporiumu, cene hlač...okoli 40 evrov, super modeli...malo širše hlačnice in fajn pas (ne prenizek, amapk lepo do pasu). Res priporočam. Sicer jaz tudi kupujem S'Oliver, ampak imajo nižje pasove, pa tud kar sedejo.
|
|
|
|
RE: hlače za močnejša stegna 27.2.2009 21:38:56
|
|
|
|
AnciM
|
V trgovini kjer mi zastonj zožijo in skrajšajo hlače. V navadnih trgovinah pa živce zgubim. Raje ne grem niti gledat.
|
|
RE: hlače za močnejša stegna 27.2.2009 21:57:08
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Kolk maš pa številko? Evans ima od 40 naprej, pa ima ful modelov k so v pasu ful ožji k v rit. Pa S`oliver ma tud včasih kkšn tak model. 42 številka. Evansa ne poznam. Kje to prodajajo? S Oliver ima strašansko široke pasove večinoma, vendar sem v vseh zgodovini probavanj resnično enkrat našla ene hlače, ki so bile tudi zame.
|
|
|
|
RE: hlače za močnejša stegna 27.2.2009 21:57:33
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli LUI JO ima take kavbojke,ki so tudi ožje v pasu.V Ljubljani je trgovina. Kje pa je to v Ljubljani?
|
|
|
|
RE: hlače za močnejša stegna 27.2.2009 21:58:44
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Dorothy Perkins v Emporiumu, cene hlač...okoli 40 evrov, super modeli...malo širše hlačnice in fajn pas (ne prenizek, amapk lepo do pasu). Res priporočam. Sicer jaz tudi kupujem S'Oliver, ampak imajo nižje pasove, pa tud kar sedejo. Aha, bom šla pogledat. Thx. Nikdar ne morem gledat na ceno, ker če bi gledala na ceno, še tistih trojih hlač, ki jih premorem ne bi imela.
|
|
|
|
RE: hlače za močnejša stegna 27.2.2009 22:04:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Kolk maš pa številko? Evans ima od 40 naprej, pa ima ful modelov k so v pasu ful ožji k v rit. Pa S`oliver ma tud včasih kkšn tak model. 42 številka. Evansa ne poznam. Kje to prodajajo? S Oliver ima strašansko široke pasove večinoma, vendar sem v vseh zgodovini probavanj resnično enkrat našla ene hlače, ki so bile tudi zame. Evans je v Emporiumu v lj.. Nasprot maš še Wallis kjer se tud kaj dobi, pa DP je tud zraven
|
|
|
|
RE: hlače za močnejša stegna 27.2.2009 22:12:06
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Imam večni problem. Nikakor ne dobim hlač zase. Imam ožji pas in močnejša stegna, kar me sicer nič ne moti. Moti me pa, da ne dobim hlač. Če so mi prav čez tace, mi štrlijo v pasu in to v najboljšem primeru vsaj 5cm, če so mi skoraj prav. Če so mi pa prav v pasu, me tiščijo čez noge. Vsakič moram probat čez 50 hlač, da dobim ene, ki so mi vsaj za silo prav, ker na koncu kupim tudi take, samo da nekaj kupim. Kje kupujete hlače tiste, ki imate podoben problem? Katera trgovina ali katera firma, model? Gina ti dam prav, res nikar ne glej na ceno. Mango, Maxx in Max & Co sta zagotovo neka srednja varianta. Je pa tak tip postave zagotovo srednjeevropski ergo nemške zmanke in nekaj italijanskih. Išči hlače na cigareto in nimaš kaj zgrešit - na vsak način jih boš morala krajšat, ampak Dorothy Parkins, Evans in S'Oliver imajo vsi širše pasove tako, da boš živce zgubila.
|
|
|
|
RE: hlače za močnejša stegna 27.2.2009 22:21:31
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Mango, Maxx in Max & Co sta zagotovo neka srednja varianta. A to je tudi v emporiumu? Hec, vsak dan sem v lj., pa nikdar v emporiumu, ne poznam ga skoraj.
|
|
|
|
RE: hlače za močnejša stegna 28.2.2009 8:04:03
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: KT Mango, Maxx in Max & Co sta zagotovo neka srednja varianta. A to je tudi v emporiumu? Hec, vsak dan sem v lj., pa nikdar v emporiumu, ne poznam ga skoraj. Maxx boš našla v Emporiumu, Mango je v tudi v BTC, nedaleč stran od Emporiuma, Max & Co pa na Miklošičevi.
|
|
|
|
RE: hlače za močnejša stegna 28.2.2009 13:15:41
|
|
|
|
Boni3
|
Meni so ok tudi kakšne pri Xananki (city park in mipermarket šiška),ali pa street one.
|
|
|
| Stran: [1] |
kupovanje vozičkachebeltzaBi kupili nov voziček priznane znamke, pod drugim imenom ter po ugodnejši ceni (npr. pliko p3. namesto od peg perego, od mamas and papas ali sleepy feet?da (
37%)
ne (
10%)
ne vem (
7%)
odvisno od cene (
13%)
odvisno od modela ter opreme (
25%)
ne potrebujemo več vozička (
8%)
Število vseh glasov: 470Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!