|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Anticelulitne kreme
28.4.2005 14:39:07   
drejci
Živjo,
zanima me ali je katera že poskusila Vischy-jevo anticelulitno kremo? Ali je res tako učinkovita, da si celulit kr "slečeš":)-:)-:)-
lp:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Anticelulitne kreme
28.4.2005 14:43:10   
Anonimen
Ne vem ampak kupila sem si prvo številko slovenske Elle in je bla notr primerjava ene 10 krem proti celulitu in so napisala da je njihova najboljša.

(odgovor članu drejci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Anticelulitne kreme
28.4.2005 14:45:02   
dory
Ce se tudi s prehrano nic ne nardi in nic vec ne giba,pol tud ena krema ne bo pomagala...kar pa se mi zdi,da je treba v nosecnosti le uzivat,ne pa gledat kje bo kaka strija in kak celulitek vec...hujsalo se bo po porodu :)

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Anticelulitne kreme
28.4.2005 14:50:46   
muriel
se strinjam glede uzivanja, ampak po moje to ne sme pomenit, da se totalno zanemarimo. saj ves ne jej za dva, ampak dvakrat bolj zdravo.

ne verjamem, da se sedaj ne da nic naredit in bomo potem po porodu pa vse uredile. kreme pomagajo, ce se pokrbi tudi za prehrano (celulit baje napadajo grenivke, ananas, veliko vode) in dovolj gibanja, pa malo masaze, bo celulita zagotovo manj.

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Anticelulitne kreme
28.4.2005 15:02:26   
drejci
muriel se popolnoma strinjam....
Žal mi čas res ne dopušča, da bi vsak dan res aktivno športala,...kakšen sprehod še ali pa vožnja s kolesom, s samo prehrano in tekočino pa ga tudi ne odpraviš čist,....saj ne, da bi se s celulitom ubadala sedaj ko sem noseča, ampak sem o tem razmišljala že prej,...
vsekakor pa se sedaj ko smo :nosecka: ne smemo "zapustit" in se tolažit s tem, da bomo pa vse uredile po porodu,...lp

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Anticelulitne kreme
28.4.2005 15:32:26   
pety78
Po porodu se bo urediti še težje. Zakaj bi čakale, če lahko že sproti kaj izboljšamo ali celo preprečimo.
Ni pa potrebno iti v skrajnosti.

Ta Vichy kar hvalijo. Jo imam doma....na polici...čaka, da se je kdo usmili. :)-:)-:)-

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Anticelulitne kreme
28.4.2005 15:54:46   
tea01
Drage dame, jaz sem jo lani uporabljala, pa ni tako učinkovita kakor reklame prikazujejo. Sem bila zelo razočarana.
Po tistem sem začela uporabljati zeleni gel od Garniera, ki se ga v primerjavi z Vichy kremo nanese samo enkrat na dan in to zjutraj. Dobi se pa v takih ozkih prozornih tubicah. Na žalost ga v Sloveniji nisem zasledila, ampak se ga da dobiti samo v tujini.

Ga toplo priporočam!!!!!

Tea01

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Anticelulitne kreme
28.4.2005 16:02:39   
SašaR
Jaz sem jo tudi lani uporabljala in moram rečt, da sem bila z njo zelo zadovoljna! V enem mesecu sem imela kar gladko kožo, in potem je ene4 mesece to držalo!

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Anticelulitne kreme
28.4.2005 16:04:48   
SašaR
Mislim Vichyijevo kremo

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Anticelulitne kreme
28.4.2005 16:45:13   
tea01
Verjetno je odvisno tudi od tipa kože. Meni ni ustrezala.
LP,
Tea01

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Anticelulitne kreme
28.4.2005 16:51:48   
dory
No da se enkrat pristavim loncek...nisem mislila,da se moramo zdej pa v nosecnosti zapustiti...sama sem uporabljala anticelulitne kreme,pa vendar se glede hrane nisem kaj dosti obremenjevala...jedla sem za stiri ne za dva...pa se k sreci ni poznalo kaj dosti in tudi po porodu je samo skopnelo :)...ampak sem pa zacela sportat in pazim kaj pojem in ne koliko....pa se vsaka krema lahko samo skrije...

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Anticelulitne kreme
28.4.2005 17:01:02   
Yasminka
Jst sm jo probala lansko leto ob hujsanju in stvar je delovala!!! Je pa fino ce zraven se malo migas - men je najbolj pomagalo kolesarjenje. Zdaj sem si kupla pa kremo proti strijam, prav tako Vischyevo...sej se bo trebuscek pocasi zacel sirit!!!

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Anticelulitne kreme
28.4.2005 18:20:38   
KMALU
Jaz jo uporabljam pa ne opazam razlike.. Ne vem... Kot vsaka druga je..

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Anticelulitne kreme
28.4.2005 19:25:40   
puncica
za en k.... nič ne pomaga, sem jo imela, mi jo je mami kupla pa je bil dnar stran vržen.:grrr:

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Anticelulitne kreme
28.4.2005 19:35:57   
bilba
jest mam pa kr afroditine kremce.itak brez masaže in miganja nič ne nuca. mam pa tud tist philipsov masažni aparat.no , bomo vidl. so far, so good.;)

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Anticelulitne kreme
29.4.2005 8:03:20   
Anonimen
Ja, saj zato zdaj po 2 skupaj prodajajo, ker vsaka kupi samo 1x. :)-
Šala. Pri teh kremah je toliko drugih dejavnikov, da bo res rekla vsaka drugace. Predvsem disciplina, redno miganje in masiranje (pa s katerokoli kremo). Pa geni!!!

(odgovor članu drejci)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Anticelulitne kreme
29.4.2005 15:24:53   
Abby
Eno leto po prvem porodu sem imela lepšo postavo in manj kilogramov kot kadarkoli prej. 41kg. Glede kreme pa takole: če paziš na prehrano in se veliko giblješ, se lahko mažeš tudi z jedilnim oljem, če češ, prihranek pa nameniš za otroka in mu kupiš kaj lepega.

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?