Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: imam eno vprašanje nujno prosim mi pomagajte 28.2.2009 9:35:49
|
|
|
|
veveričica
|
6 mesecev ima
|
|
|
|
RE: imam eno vprašanje nujno prosim mi pomagajte 28.2.2009 10:55:18
|
|
|
|
benika
|
NUK ima na cucljih napisano starost dojenčkov, Avent prav tako, nekje pri vrhu. Mislim pa, da ti pri Aventu pride v poštev dvojka, pri NUK-u pa enka.
|
|
|
|
RE: imam eno vprašanje nujno prosim mi pomagajte 28.2.2009 11:06:03
|
|
|
|
Blacky30
|
Mi smo na cuclju št. 1 (Avent), pa je stara 7m. Vse ostalo ji preveč teče.
|
|
|
|
RE: imam eno vprašanje nujno prosim mi pomagajte 28.2.2009 15:28:13
|
|
|
|
AnciM
|
Veverička saj ni tako pomembna številka cuclja, kot pa kako je mala navajena vleči. Glede na to, da si ji do sedaj mleko gostila, se je navadila, da mora zelo vleči, če želi kaj dobit. In tako ti je vlekla tudi sedaj mleko. Saj se bo stanje normaliziralo. Jaz sicer uporabljam od nubya flaško, ki ima nastavljivo pretočnost. Pa je mali pri enem tednu čisto normalno jedel po št. 1 in po št. 3. Mož je šele po dveh mesecih sploh porajtal, da je razlika kako drži flaško. Še sedaj ga pa, če začne jesti na št. 1 in mu vmes obrnem na št. 3, oblije mleko in se skoraj utopi.
|
|
[Brisano sporočilo] 28.2.2009 15:42:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: imam eno vprašanje nujno prosim mi pomagajte 2.3.2009 12:35:04
|
|
|
|
blazka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gita10 Mislim, da z hrano nekatere prehitevate, na vsaki embalaži piše kdaj lahko kakšno hrano daješ otroku. Moj je prvič poskusil vodo na svoj prvi rojstni dan do takrat pa je bil isključno na mojem mleku. Otrok do 1 leta izključno na materinem mleku - nobene druge hrane, ali samo nobene druge tekočine? Mi ni čisto jasno, ker če do 1 leta samo dojiš, potem pa tudi nisi naštudirala uvajanja goste hrane ipd.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?