|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   služba
28.4.2005 12:52:04   
cukrček0
Dones so mi v službi povedal, da če zanosim, me po koncu porodniške ne pričakujejo več.
Sem namreč za določen čas, vendar mi pogodba poteče konec leta, takrat bo pa že 3-leta, kar delam v podjetju, in me morejo vzeti za nedoločen čas. Sam zdej se je naš generalni direktor se zamislu, da nič več novih zaposlitev, še za nas, k smo za določen čas je vprašanje, če nam bo podaljšal.

Sej men bi bilo za službo vseen, bi jo že dobila, ampak delam samo zjutraj, ni problem za dopust,je v javnem zavodu,...

No ja, jak čmo, bo že bolje!!!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   služba
28.4.2005 12:52:57   
Erdbeere
:(( grdo

(odgovor članu cukrček0)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   služba
28.4.2005 12:56:24   
zoya_
Full grdo je tole....:hudicek:
Ampak nasvet... da raje začneš že sedaj iskat drugo službo, kot pa da čakaš, da ti bodo povedali ali bo ali ne... Pa ne sedaj to zlonamerno vzet ali kot pametovanje, samo bolje je, da ti do konca leta najdeš drugo službo, kot pa da čakaš do konca in ali bo ali ne... Imaš 8 mesecev časa, da najdeš nekaj tebi ustreznega... no nekaj se mora pa sigurno najti.

(odgovor članu cukrček0)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   služba
28.4.2005 13:01:08   
cukrček0
sej jaz že iščem nekaj časa, sam nikjer ne dobim, pa tud če pridem v novo podjetje, bo minilo 3-leta, da me bodo sprejeli za nedoločen čas

pa še to, konec leta kupujeva stanovanje, vse imava na kup, če me dajo stran, ne dobim kredita!!!

(odgovor članu cukrček0)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   služba
28.4.2005 13:02:00   
Anonimen
Takole je, največ trikrat ti lahko podaljša za določen čas. Če ti on v četrto da spet pogodbo za določen čas, njegova nič ne velja ampak se po zakonu šteješ za nedoločenega.
Razen če te ni vsakič vmes za 1 dan odjavil.

Sicer pa v takem podjetju bolš da te ni.

(odgovor članu cukrček0)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   služba
28.4.2005 13:04:36   
kimi
Pa tok je bilo govora o tem da bodo imele mamice z otroči boljše pogoje v službah

(odgovor članu cukrček0)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   služba
28.4.2005 13:09:59   
tinatona
Ja ja... sanja miška kukuruz...

Jaz lahko samo tolk povem, da ne bo nic boljse. Sama sem zanosila nepričakovano (kljub zaščiti) in mi je šefica težila da moram dat odpoved (pa zakaj ne grem na splav ipd), pol pa ker se nisem dala, je rekla da nikjer ne bom dobila več službe... da bo ona poskrbela za to... Tko da... Zdej mi pa konc junija pogodba poteče... Bomo vidl naslednje leto, če ima res tak vpliv (ko bom iskala novo službo).

LP Tina

(odgovor članu cukrček0)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   služba
28.4.2005 13:15:53   
ciciban
:(:((:(

(odgovor članu cukrček0)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   služba
28.4.2005 13:18:43   
Tricia
Ma sej to ne more biti res no !!!!!!!!!!!! :grrr::grrr::grrr:
In pol zakaj nas je Slovencev zmeri manj ne?????!!!!!:zmeden2:

(odgovor članu cukrček0)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   služba
28.4.2005 13:38:49   
india
Vsaj toliko je bil fer, da te je prej opozoril, a res ni lepo, da se na tak način omejuje osebna svoboda! Saj po mojem mnenju, odločitev,kdaj boš imela otroka, spada v osebno svobodo. Pa ne more ti v bistvu urejat tvojega življenja!
A on pa lahko ima otroke?
Kakšen problem pa je to, če zanosiš, greš na porodniško in on najame nadomestilo? Tebi porodniško itak država refundira!

(odgovor članu cukrček0)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   služba
28.4.2005 13:40:36   
zoya_
Naša država bi tako ali tako morala imeti zakon, ki bi ščitile bodoče mamice in tudi to urediti tako, da bi imel delodajalec več koristi od mamice kot pa od fotrov, ali pa bi se moralo vse skupaj izenačiti, da če je otrok bolan, da mora vzeti bolniško enkrat očka enkrat mamica.

(odgovor članu cukrček0)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   služba
28.4.2005 13:56:35   
brbra
Ja pa sej to ni nič novega- sem lih dva dni nazaj zvedela, da po porodniški nimam več službe:bravo:pa ne boste verjele zakaj, zato ker mi v službi želijo kaj boljšega- halo seveda zakaj pa ne bi živeli od zraka, ki je boljši od kruha, pa bolj zdrav pa še redi ne:)-idioti
In tako kot je ena pred mano napisala v taki službi bolje da te ni:(In to po 7 letih dela:grrr:
Kaj bo sepetembra pa bomo videli:zmeden2:

lp

(odgovor članu cukrček0)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   služba
28.4.2005 14:21:01   
mamsi
Žal pa nima mlada mamica prav kaj naredit v tem primeru. Mene je hotla direktorca vržt ven,ko je zvedla, da sm noseča, pa bi tut to loh nardila, po zakonu namreč lahko napiše, da tega delovnega mesta ne potrebujejo več in bi letela, oni bi pa dali enga deca delat isto, samo naziv delovnega mesta bi se spremenil. Šla sem na bolniško in se izognila podpisu nove pogodbe, med porodniško pa je lastnik zamenjal direktorja in služba mi ostane. Imela sem velikooo srečo, ali pa tut ne, saj bi mogoče našla še boljšo službo, če bi morala. Naredijo loh kar se zmislijo, na žalost.:(

(odgovor članu cukrček0)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   služba
28.4.2005 14:51:06   
*HONEY*
Jaz tudi že od novembra pošiljam prošnje...pa so eni take pizde(ne morem drugače rečt) in niso niti toliko,da bi ti odgovorili z ne.
Bla sem na parih razgovorih in sem takoj pogruntala,da se bojijo malega otroka in da bom zato preveč v bolniški.
Zdaj razmišljam v smeri,da bomo nardili še enega:duda: ,potem pa bom šla oktobra06 nazaj v šolo8).Doma se mi bo zmešalo,če bom še dolgo v zrak gledala:zmeden2:

Kar se pa tiče tega,kaj vse so nam že obljubljali,pa mi dvigne pritisk na xxxx:hudicek::hudicek::grrr:
Sploh se mi ne da več o tem razmišljat,ker postanem slabe volje in potem okolica trpi na račun tega:zmeden2:

(odgovor članu cukrček0)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   služba
28.4.2005 19:03:46   
Anja
Vaš generalni je navadna budala, kot, da da on iz svojega žepa, kmet potegnjeni..

Ga žena doma ziher full drži v šahu, da si take bebave v službi zmišljuje :((

(odgovor članu cukrček0)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   služba
28.4.2005 20:22:06   
mtd
o, tole je pa....
nesramno do amena!!
sram jih bodi!
ger grdo, da se upa kaj takega rečt!!!
nimam drugih besed, kot :hudicek:
drži se in lp

(odgovor članu cukrček0)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   služba
28.4.2005 20:31:20   
tejas
;)Punce, nova sem tukaj, oziroma nisem nova, vas pa že dooooolgo rada berem, samo oglasim se ne:). Tole, kar berem, je "živa svinjarija" in se mi kar "pisker dviguje", sploh zato, ker sem na istem!!! Že sedmo leto v isti službi, preden minejo tri leta grem malo na zavod zrak mešat, pol me pa "zaradi povečanega obsega dela" ponovno vzamejo...Mam dva pikca, želimo si še tretjega 9nebesa - ampak, jok brate, "pol si pa kar drugo službo poišči!!!"
Vsem v podobnem položaju želim , da bi se stvari uredile vam v prid;)

(odgovor članu cukrček0)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   služba
28.4.2005 21:26:40   
Pupica
a kr tkole zdej že tole povedo. Jao kam gre svet:hudicek:

(odgovor članu cukrček0)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?