|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   biopsija horionskih resic
27.2.2009 9:44:34   
taši84
pozdravljene!

ta preiskava me čaka v torek in me zanima kako zgleda ko prideš tja. se uležeš in te pri polni zavesti špiknejo al kako?se moraš kj preobleč v spalno srajco al nič? čudno mi je to ker so rekli da moram biti približno do kosila pri njih v porodnišnici. (lj).
če ima katera to že za seboj lepo prosim naj opiše kako je bilo.

glede same preiskave sem že veliko prebrala tako da približno vem.

hvala za vse odgovore.

lp, taši84

**Septembra bomo trije....**
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: biopsija horionskih resic
27.2.2009 16:32:05   
ribica.
Da draga pri polni zavesti te piknejo. Saj ni sile, samo malo tečno je. Pa ne preoblečejo te, vsj v MB ne. Samo hlače si dol potegneš, ker ti neko razkužilo vlije na trebuh, da se ti en zmočijo hlače. Do kosila pa morš bit tam, ker čakaš ko butl preden te piknejo. Imajo neko glupo logiko, da vse ostale pacientke pregledajo prej, pol šele tiste dve revi ki čakata na ta poseg. Men se to zdi res glupa logika. Jaz sem od osmih zjutraj čakala, pičili so me okrog poldne.

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2009 19:39:04   
tančk
Ja,tudi jaz sem to imela in res si do kosila tam,jaz sem bila nekako do 13.30. Nič se ne preoblečeš,samo majico dvigneš,hlače daš nižje in potem te špiknejo.Malo je neprijetno,ampak za naše sončke vse pretrpimo,a neuser posted image user posted image .Nč ni hudega,razen čakanje na razultate ubija.Držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Moj fantek Nejc je moja zvezdica, moje vse.

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2009 9:50:27   
taši84
hvala vama za vsaj nekj informacij. sm šla dvakrat na nuhalno ker nisem verjela da so tako slabi rezultati. ta prvič sm mela tveganja 1:110 in NS 2,9 en teden kasneje pa 1:61 in NS 3,5. upam da mi ta preiskava pokaže da je z user posted image vse ok. nosek pa je tako špičast. držta pesti zame.

**Septembra bomo trije....**

(odgovor članu tančk)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.9.2009 16:44:46   
šica
za vse, ki boste šle na biopsijo: jaz sem jo opravila v porodnišnici v Ljubljani. Tam dobiš lokalno anestezijo in potem ti z iglo vzamejo vzorec celic. V LJ imajo prakso, da najprej naredijo vse amniocinteze, potem sledijo biopsije ko končajo poseg pa je potrebno počivati - dajo te v sobo za počitek, kjer imaš še kosilo, potem te spustjo domov in ti dajo vsa navodila in odpustnico, ker piše, da moraš biti 7 dni na bolniški. Pa magnesol si kupite, ker vam ga bodo priporočali, da se ne pojavijo krči.

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?