|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sevanje
28.4.2005 12:26:29   
Bejba
Ker se naš sonček ponoči dostikrat zbuja, sem pomislila tudi na varianto negativnega sevanja :zmeden:. Mislite, da je kaj na tem, da se tolikokrat zbudi, ker bi imel npr. posteljico na nepravem mestu ali glavico na nepravi strani :zmeden:? Še nimam izkušenj s tem, sedaj bi pa probala tudi to, če bi kaj pomagalo. Pa pozna katera kakšnega, ki se s tem ukvarja in približno koliko to stane?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sevanje
28.4.2005 13:30:33   
Wahoo RR
Jaz dam nekaj tudi na to...če imaš težave, naj ti pridejo vsaj zmerit...

Midva sva malo pred porodom dobila enga na dom ( zelo zelo v redu ) Bil je namreč že 5 po vrsti...
In nama je lepo zmeril spalnico, povedal kje naj imava otroško posteljico in kako je z najino zakonsko posteljo...Ker najine ne moreva premikat in ker sem jest imela vse možne zadeve čez prsa...sva se odločila za nakup...Mimo grede, vseh 5 nama je enako zmerilo...razen vodnih tokov - le ti se spreminjajo.
Za najino 200x180 je odeja prišla 180 tisoč...Imajo pa fajn možnost na obroke, tako da je dosegljivo...

Za tamalo mi je važno, da je vsaj pokazal kje naj bo posteljica, ko jo bova pa preselila v svojo veliko posteljo, ga pa sigurno še enkrat pokličeva da pride zmerit še njeno sobo in definitivno kupiva zaščito tudi za njo...

Mi smo ga našli na nekem sejmu, zato je prišel zastonj, drugače pa mislim da računa nekaj malega.
Če želiš, piši na privat, pa ti bom dala kontaktno številko.

lepo se cartajte :)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sevanje
28.4.2005 19:09:29   
cleopatra
jst tut dam dost na to, ker je čist iz zornega kota fizike vse logično. Tam, kjer potekajo vodne žile, razna sevanja, je spanja moteno, na dolgi rok pa lahko človeku natrpajo nepopravljivo škodo.

Če človek spi na ''ne pravem'' mestu se skozi njega pretaka dosti več omov energije ,kot jo je organizem sposoben prenašati.

Veliko je takih, ki ti bodo zmerl stanovanje; samo pazi se kakšnih KAO mojstrov, ker jih je dosti.

Svojim pikicam moramo prvoščt najbolše.

p.s.oprosti za nakladanje

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?