|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hitro pomoč-kuhanje njokov
28.4.2005 12:08:10   
Taša
Imam zmrznjene njoke in na vrečki piše da jih naj dam v vodo in kuham do vrenja :zmeden::zmeden:??? A to pomeni da jih dam v hladno vodo?
Jaz sem jih zmeraj kuhala tako da sem jih dala v vrelo vodo in počakala par minut...in to je bilo to... Kako jih kuhate ve????
Neposredna povezava do sporočila: 1
28.4.2005 12:09:12   
Anonimen
Če piše do vrenja jih daš v hladno vodo, ker so najbrž itak že mal narejeni, se bodo odtajal in pogrel, ko zavre so pa narejeni!

Dober tek!

(odgovor članu Taša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.4.2005 12:10:42   
Anonimen
Jaz jih vedno dam v krop.

(odgovor članu Taša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.4.2005 12:19:19   
babylove
jaz bi jih tudi v krop dala, se bojim da ti bodo drugače razpadli :zmeden:

Javi, kako si rešila!

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.4.2005 12:21:12   
AnBan
vedno v krop inpotem nekaj casa kuham...oz ce so 'frisni' jih kuham tako dolgo, da priplavajo na vrh!

Pa dober tek!

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.4.2005 12:22:39   
Maxica
Tako kot AnBan-v krop, in ko priplavajo na vrh, so kuhani.

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
28.4.2005 12:52:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Taša)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.4.2005 13:14:46   
Taša
Ja punce, hvala za nasvet. Sem jih dala kar v vrelo vodo.. So bili odlični in jih že seveda ni več...:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.4.2005 20:46:12   
LARIKA
tako kot sveže, v vrelo vodo ko so kuhani priplavajo na površje

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.