|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moja pot v službo
28.4.2005 11:59:25   
Anonimen
Dons se mi piše, pa če se vam da berite, če pa ne pa tudi prav.

Sama sebe smatram za dobro voznico. (Verjamem, da bodo moški radi oporekali, če se bo kakšen našel).

Zjutraj se vsedem v avto. Se pripnem, prižgem luči. Se zapeljem po vasi 30 km/h, ker vem, koliko je otrok, mačk in psov. Priznam, po neznanih vaseh tudi jaz peljem malo hitreje. Pridem do križišča in zavijam na cesto izven naselja. Evo, pred mano spet trije avtomobili, maximalna hitrost 60 km/h. Naj ponovim - izven naselja!
Jih prehitim, ker me živcirajo. Peljem dalje, skozi vas dobrih 50, več ali manj po omejitvah kot vedno.

Pridem do semaforja. Pred mano v avtu ata z debelimi očali in klobukom. Že vem, koliko časa bomo speljevali. oh, ni mu crknil ampak seveda naslednjih vsaj 50 metrov ne bo pospeišil nad 30, po naselju pa vozi največ 40. Pridemo spet izven naselja, ga prehitim, ker bom drugače eno uro rabila, da pridem v službo.

Pridem do KROžišča. Seveda, že davno bi vsi lahko peljali ampak tisti ta prvi kar stoji in se odloča.... Še malo, pa bom na vrsti. Tisti pred mano seveda zelo pametno vklopi desni smernik za vklop v krožišče. Kot da bi lahko zavil kam drugam?!!!
Ko zapušča krožiče ga seveda ne vklopi.
No, tokrat se mi vsaj ni zgodilo, da bi kdo v krožišču počakal tistega, ki se sploh še ni vklopil. Kar naj povem, se mi je že nakajkrat zgodilo!

Peljem dalje, sem pri semaforju, tokrat brez težav. Čudež. Pripeljem do naslednjega semaforja, zavijam levo. V semaforju že gori oranžna luč toda prižge se puščica za nas ki zavijamo levo. Seveda tisti pred mano sploh ne ve zakaj, mogoče je pa za kolesarje?!!?

Torej čakam pri rdeči in upam, da mi bo pri naslednji uspelo zaviti. Ja, peljem dalje, zavijam desno. Peljem počasi, zraven je trgovino. Neka mama me že od daleč vidi, seveda ne levo ne desno daleč nikogar ampak ona gre čez cesto. Prav, naj gre. Dam nogo z gasa, da mi ne bo treba ravno ustavit ampak ne, ona je šla očitno na sprehod čez prehod. Ker jaz imam sigurno več časa, kot ona, ki je že v pokoju!
Počakam in peljem naprej. pridem do križišča brez semaforja, grem levo. Tisti pred mano seveda sploh ne ve, zakaj je postavljeno ogledalo na drugi strani ceste.
Trikrat spelje, si premisli, da je na koncu že toliko na cesti, da ga drugi morajo počakati.
Še malo, pa bom tam. Komaj čakam na parkiranje!

Grem na bližnje parkirišče. Ni šans. Grem na večjega. Ha, optimistka.Tisti za mano je seveda imel srečo , ko je ravno nekdo zapeljal iz parkirnega prostora.

Grem na tretje parkirišđče in ob bloke.... nič, seveda!

Po 25 minutah vozikanja po celem mestu končno najdem parkirišče in v rikverc parkiram mojega zlatega nissana. Še popravila sem ga, da je bil čisto ob sosednjem avtu, da bo lahko še kdo parkiral.

zaklenm in grem proti službi. Nekaj zaslišim. Neka ženska me kliče! Z jugotom stoji ob mojem avtu ion se dere naj g vsaj tako dam, da bo lahko še kdo parkiral. Tam pa vsaj za kombi prostora, ona pa z Yugom. Kaj ji morem pomagat, če ne zna parkirat.

Zamomljam si nekaj kletvic in grem dalje.

Zdaj sem pa res že živčna.

Vsak dan.... za 3 km do službe rabim 45 minut!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Moja pot v službo
28.4.2005 12:04:33   
cukrček0
a nebi bilo boljše, če bi hodila peš - porabila ni cca. 30 minut, pa še "sprehod" je
tako bi dnevno prehodila cca. 1uro, se pravi, da bi bila na dan 1/2 ure več doma oz. z otroki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Moja pot v službo
28.4.2005 12:06:19   
zoya_
Alja....:)-:)- jest te čist razumem... isto včasih mi prekipi, ker se nekateri ne znajo v križišče postavit, ko zavijajo levo, pa ker nekateri sanjajo na prehodu za pešce, pa se vozijo s kolesom sem in tja... jaz bi enkrat kmalu enga zbila, ker se je peljal s kolesom po Tivolski v Ljubljani, kjer je sploh prepovedano, jaz pa 60 km/h (predpisana hitrost) in skor bi ga res... dobr da na pasu zraven ni bilo nobenga, da sem lahko odvila...:grrr:
Pri nas bi morala biti vsaj vsake 5 let testna vožnja z inštruktorjem, da preverijo reflekse in pa npr. varna vožnja, kjer bi preverjali, kako znaš reagirati v snegu, dežju,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Moja pot v službo
28.4.2005 12:07:27   
Anonimen
Ne, ker bi za hojo rabila cca 45 minut, ker moram it še okol celega mesta. Pa večino časa mi vzame iskanje parkirnega prostora. Ko grem domov mi ga pa ni treba iskat, torej sem doba 17.15, če bi šla peš bi pa prišla domov ob 17.45.

Ko grem od doma pa mala itak še spi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Moja pot v službo
28.4.2005 12:08:21   
Anonimen
zoya se strinjam, pa po ne vem, 60. letu na vsako leto test vožnje in CPP! :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Moja pot v službo
28.4.2005 12:20:31   
Anonimen
ja pol pa na kolo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Moja pot v službo
28.4.2005 12:20:32   
Anonimen
Kje pa delaš, Alja?
Samo nekaj sem še hotela pripomnit na tvojo super napisano izpoved: imaš srečo, da v krožišču ne srečaš moje tete, ki res smerne kazalce uporablja za to, da nakaže smer vožnje. Tudi v krožišču...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Moja pot v službo
28.4.2005 12:31:21   
Anonimen
Hi, hi Splišni, lahko, da sem jo že srečala! :)-

Na Vegi delam, v mestu. Saj veš, kako je s parkiranjem na tistem koncu pri planini. :((

kolo? Ne ne, to je pa že šport...:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Moja pot v službo
28.4.2005 12:36:46   
Anonimen
Aja, a tam v mestu na Vegi delaš? A pa tudi tako zgodaj je že vse zaparkirano? Ja, res smotano.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Moja pot v službo
28.4.2005 12:38:41   
Anonimen
Ja, jaz začnem šele ob 9.30, takrat je že vse polno.
No, zdaj veš, če boš kaj v ta konc hodila! ;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Moja pot v službo
28.4.2005 12:40:03   
Anonimen
Bom notri poškilila, če bom šla kakšne čevlje k tvojim sosedom kupit. Ampak pred znižanjem gotovo ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Moja pot v službo
28.4.2005 12:41:07   
dory
Alja,do kdaj pa pol delas k mas tak fajn delavnik :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Moja pot v službo
28.4.2005 12:42:01   
Anonimen
Do petih in vsako drugo soboto.
Jaz bi rajš zjutraj ob petih ostala, pa bla pozimi še podnevi doma.;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Moja pot v službo
28.4.2005 12:42:49   
dory
uf do petih..ja to ti pa verjamem...pridem enkrat mem :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Moja pot v službo
28.4.2005 12:42:59   
Erdbeere
to bi blo men tud ok, če bi pol lih tko ob 15-ih domov hodila

matr sem jest zdele lačna...sva si s sodelavcem pico naročila pa čakava, pa čakava

lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Moja pot v službo
28.4.2005 12:46:57   
Anonimen
Erdbeere jaz pa z žličko jem nutelello! Njami!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Moja pot v službo
28.4.2005 12:51:58   
Erdbeere
Matr sami lačni 9nebesa nama se kr niso prpeljal...pa sej upam da bodo kmal

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Moja pot v službo
28.4.2005 12:53:47   
zoya_
k tolk o hrani govorite, zdej sem pa še jest lačna :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Moja pot v službo
28.4.2005 13:00:16   
Anonimen
Da boste lažje zdržale evo samo za vas:

:torta::torta::torta::torta::torta:

NAJEJTE SE TORTE!!! :)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Moja pot v službo
28.4.2005 16:20:06   
TARA in MAJ
Pol se pa dalj časa voziš kot pa jest ko mam 17km. v eno smer:)-(jest orabim 25 min)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Moja pot v službo
28.4.2005 21:14:03   
Annny
A bi z biciklom šlo kaj hitreje:)-;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Moja pot v službo
28.4.2005 21:19:40   
Anonimen
Ne, Anny, je rekla, da športala ne bo. Po moje kakšen poniekspres, če jih še imajo, ne bi bilč napačen, ha, ha. Ali pa Tomos 4.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?