|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RENTGEN IN NOSEČNOST
28.4.2005 10:51:59   
KIMMY
POZDRAVLJENE VSE,

naredila sem CB test in sem :nosecka: 1 mesec (po svojem izračunu od zadnje M 22.3.). Vendar pa so mi pritekle :(( v oči ko sem se spomnila, da so mi 2 tedna nazaj (17.4.) zaradi poškodbe slikali glavo. Pred tem sem naredila CB in je bil negativen, zato sem tudi dovolila rentgen glave.
Sedaj pa mi je tako težko, ker ne vem, ali je to kaj vplivalo na moj plod ali ne. Prosim za vsakršno pomoč pri razmišlanju ali izkušnje vas.

hvala v upanju na vse naj...:(

seveda bom šla tudi na pregled k G, samo me sedajle tako skrbi....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RENTGEN IN NOSEČNOST
28.4.2005 11:08:35   
* Binchy
Živjo,

Mislm, da ni panike. Tud jest sem bla na rentgenu v začetku nosečnosti ker nisem vedla, da sem noseča. Men so slikal pljuča pa je G rekla da ni sile ker je to nad trebuhom in so ti žarki le v majhni meri šli čez trebuh. V tvojem primeru, ko pa so ti slikali glavo pa sploh mislm, da ni panike. Lahko pa za vsak slučaj pokličeš G, da boš mirnejša. Uživaj in čim lepšo nosečnost.

Lp :nosecka:

(odgovor članu KIMMY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RENTGEN IN NOSEČNOST
28.4.2005 11:18:12   
joja
kimmy,
pred kratkim sem na forumu med.over.net, na katerem odgovarja dr.Pusenjak, zasledila odgovor na to temo in mislim,da ni razloga za skrb, sploh ker so te slikali v predelu glave in ne rodil. No upam, da se bos pomirila in da bo vse v redu, vsekakor pa se posvetuj tudi z svojo ginekologinjo.

lep dan in veselo:nosecka:

joja:nosecka: 20t

(odgovor članu KIMMY)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RENTGEN IN NOSEČNOST
28.4.2005 11:29:24   
dejčka2
ali ti niso dali zaščite čez trebuh? Meni so roko slikali , pa so me oblekli v težko zaščito. Pa tudi ko so mi slikali zob sem imela na sebi zaščito. Drugač pa jaz tudi mislim da ni panike, najbolje pa ti bo res znala zdravnica razložit.

(odgovor članu KIMMY)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: RENTGEN IN NOSEČNOST
12.1.2006 10:01:00   
zlatolasska
Pozdravcek!
Jaz sem bila v sredo na rentgenu, pa sem zagledala tisti znak... Sicer mislim, da najbrz nisem noseca, a vseeno je najbrz micena moznost, da sem. Se cakam user posted image , je danes 33 dan - to je se v mejah normale oz. max. Vseeno sem sla na rentgen, ker sem si rekla, da itak nisem noseca. Me pa zanima, kako je sedaj z vami in z user posted image . Vse v redu?
Sem namrec bolj nova na forumu, oz. cisto neredna obiskovalka. Vidim pa, da je tale clanek ze star...

Lp.

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2006 11:04:11   
KODA
Kolegica je bila na rentgenu v 5 tednu nosečnosti,zaradi prometne nesreče.
Takrat sploh še ni vedela,da je noseča.
Zdaj pa ima zdravo 2 leti staro punčko.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu zlatolasska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2006 11:26:59   
zlatolasska
Hvala.. user posted image
Sam tok, da sem potolazena, ce je slucajno kaj.. user posted image

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?