Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nasveti za zanositev po domače 26.2.2009 16:47:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene, lahko da kje piše odgovor na moje vprašanje, pa Vas vseeno prosim za pomoč. Ker se trudiva za dojenčka, me zanima, v katerem terminu od konca ve in do katerega dne? Sem tudi nekaj slišala o merjenju temperature, ki ti naj pove, kdaj je pravi čas za zanositev in za ? Prosim za konkreten odgovor npr. na primeru, da bi imela na 24 dni (v ta termin štet cikel + sama tečka). Se že nekaj časa trudiva, jemljeva tudi razne vitamine, občasno matični mleček, sva probala tudi maco, vendar nič ne pomaga. Še vedno ni nič! Še to, kakšne imate izkušnje z delanjem stoje - držanjem nog v luft -po in kdaj se potem umijete tam spodaj - naslednji dan? Hvala za pomoč!
< Sporočilo je popravil Eja RR -- 28.2.2009 0:42:13 >
|
|
|
|
RE: POMOČ - NASVETI ZA ZANOSITEV PO DOMAČE 26.2.2009 16:55:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen in kdaj se potem umijete tam spodaj - naslednji dan? Vedno takoj, al se ti ne? Plavalec pride na željeni cilj tako ali drugače, če maš noge u luft al pa ne,
|
|
|
|
RE: POMOČ - NASVETI ZA ZANOSITEV PO DOMAČE 26.2.2009 16:58:13
|
|
|
|
Butterfly_
|
Joj,lepo vas prosim.drzanje noge v luft?Pa daj,to se otroci ne bi verjeli.ce ti je usojeno,bos zanosila,brez drzanja noge v luftu,in podobnih fint.
|
|
|
|
RE: POMOČ - NASVETI ZA ZANOSITEV PO DOMAČE 26.2.2009 16:59:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Seksaj takrat k ti paše, stojo...mislm ne bom komentirala ....umij se k se teb zdi(no preden greš v javnost prosim )....če po enmu leto ne bo še nič pejd do dohtarja. Otrok se ne dela. Otroci ratajo. Prsilt tega se ne da.
|
|
|
|
RE: POMOČ - NASVETI ZA ZANOSITEV PO DOMAČE 26.2.2009 19:59:18
|
|
|
|
ursap
|
na vsake 2 do 3 dni, od zadnjega dne do naslednje NEpričakovane. čim več tem bolje.
|
|
|
|
RE: POMOČ - NASVETI ZA ZANOSITEV PO DOMAČE 27.2.2009 10:05:20
|
|
|
|
sončekm
|
Dobr,za noge u luft tut jaz ne verjamem,je pa res,da sem tut že slišala,da po končanem "izpustu" punce še malo poležijo,cca. 5 min,pol pa grejo v kopalnico na wc ali pod tuš. Ne vem,če je kaj res od tega,ampak jaz nikoli ne ustanem takoj,razen če ni bila nuja in se je potem že mudilo!
|
|
RE: POMOČ - NASVETI ZA ZANOSITEV PO DOMAČE 28.2.2009 11:13:25
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Seksaj takrat k ti paše, stojo...mislm ne bom komentirala ....umij se k se teb zdi(no preden greš v javnost prosim )....če po enmu leto ne bo še nič pejd do dohtarja. Otrok se ne dela. Otroci ratajo. Prsilt tega se ne da. Se podpišem. Sam sprostit se je treba in uživat v pa nč mislt, da delata . Jst k sm bla že (mislm, da 4m) noseča mi je tip k prodaja na tržnici zelišča reku, da moram pit čaj smrdljičke da bom zanosila, pa sm mu rekla in pokazala trebušček in rekla, da sm že. Kolk drži glede tega čaja ne vem. Sprosti se, uživaj 100/h, pa mal bl večkrat Srečno, upam, da ti kmalu uspe zagledati
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.