|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nujno- izcedek
28.2.2009 16:02:55   
Ylenia
punce, mene pa konkretno zanima kaj narest ko se pojavi rdec izcedek. recimo da ne dobim svoje G na telefon. a se takoj tisto minuto spokam v avto al pocakam se kaksen dan?
pa vse pisete da greste na urgenco. a to se peljete v zrdavstveni dom na dezurno, al prov recimo v Ljubljano na urgenco? sej sploh ne vem kje je to... a greste mogoce v porodnisnico?
men je G rekla, da ce bo kaksna krvavitev pa naj poklicem. ampak najbrz ravno takrat ne bo delala ko jo bom rabla.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
28.2.2009 16:04:54   
Pupa7
če tvoje G ni, pokliči v P kjer boš rodila user posted image lahko je šel čep user posted image pa veliko sreče in lahek porod user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 27
28.2.2009 16:09:47   
Ylenia
joj pupa7 ce si to meni odgovorila se nisem tako dalec da bi zbirala porodnisnicouser posted image
zato me pa zanima kam iti, ker sem bolj na frisno nosecka!

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 28
28.2.2009 16:26:28   
bambinca
nincrli jest ti lohk samo povem, da sem bila približno tolk noseča ko ti, ko se je pojevil izcedek 1., pa sem bila prepričana, da bo vse skup nekam slo in sploh nisem nikomur povedala. Pa je hitro nehalo...in se spet pojavilo čez kake 2 tedna - tokrat močneje. Ker nisem dobila svojega g., sem šla na urgenco. Tam so me pregledali, dali Dabroston in rekli, naj se vrnem, če pridejo bolečine. In tako je ta izcedek trajal še v 2. tromesečje in nanj sm se čisto navadila in tudi v bolniški nisem bila.Potem ga čez noč ni bilo več. Zdaj sem v 25. ted. Za tolažbo: G. mi je rekel, da manjše krvavitve v  1. tret. niso nič hudega in da lahko ležim ali pa skačem s padalom, pa ne bo nič drugače, ker če bo šlo naprej, bo šlo zaradi genske okvare ploda in potem mi je to potrdil še Pušenjak. Če pa dobiš vročino, krče in močnejšo krvavitev, potem pa moraš takoj na urgenco.

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 29
28.2.2009 16:27:25   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Ylenia

joj pupa7 ce si to meni odgovorila se nisem tako dalec da bi zbirala porodnisnicouser posted image

ne vem kako je v tvojem kraju urejeno..pri nas je tako, da če pozno zvečer (ko več ambulante ne delajo) moreš prvo k dežurnemu po napotnico in pol greš za bolnišnico oz P...če pa gin. dela pa nič ne kliči, ker ponavadi dobiš odg., da itak ne morejo nič naredit, ampak pojdi tja in jim tam razloži kaj se dogaja...pol te bodo pa moral sprejet in pregledat...sicer pa o tem ne razmišljaj raje uživaj v nosečnosti....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 30
28.2.2009 16:30:16   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: KulGirl

Danes se je dokončno ulilauser posted image .
Moje pikice ni večuser posted image

joj, kako mi je hudo zate in tvojo pikico....user posted image user posted image user posted image ...tvoja pikica se je srečala z mojo in vedi, da te glede in da te bo vedno čuvala...to so naši angelčki...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 31
28.2.2009 16:46:32   
Pupa7

kam it, tja kjer je najbližje ponavadi, sicer pa potem nisem pravi naslov, živim namreč v švici user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 32
28.2.2009 16:51:05   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

kam it, tja kjer je najbližje ponavadi, sicer pa potem nisem pravi naslov, živim namreč v švici user posted image

ja pol pa se boš morala pozanimat kako je to urejeno v švici...pol ti pa naše info itak ne pomagajo...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?