spella
|
Men so pred enim letom odkril povečano ščitnico (čist slučajno, ko sem zamenjala zdravnika), pa me je tud poslal na pregle krvi, kjer je bil ščitnični hormon vredu, pol so naredil še UZ in punkcijo, ter so mi svetovali, da naj odstranim, glede na to, da sem še tolk mlada, ker bi se lahko spremenil v rakasto pa noben nebi vedu :zmeden:. Pol so me novembra operirali, ko sem si opomogla sem decembra zanosila, nakar me januarja, kličejo da moram pridet takoj še enkrat nazaj na odstranitev še drugega dela, ker je bil prvi rakast. No ker sem noseča (G je naredila cel halo, me poslala v porodnišnico naj mi tam vodijo nosečnost, tam pa so se me hotl tud kr s splavom rešt- noben noče odgovornosti prevzet:)-), čakamo da najprej rodim, pol pa takoj spet akcija in pod nož :)-. Zdaj pa jem samo ene tablete Euthitox. Če boš imela samo zmanjšano količino ščitničnega hormona v krvi, po moje ni panike (to se med nosečnostjo pogosto zgodi in se ščitnica poveča), če pa bo s hormonom vse v redu, ti bodo pa naredili samo UZ, mogoče punkcijo (nč ne boli, pravjo:)-:)-:)-), slikali te pa ne bojo, ker te zaradi nosečnosti ne smejo. Jaz ti še to svetujem, da se zmeniš pri tireologu, da počakaš do poroda, pol naj ti pa delajo punkcijo in druge preiskave (no vsaj mene je full bolel:zmeden:). Tud če bi blo kaj hujšega, si itaq že na koncu nosečnosti in te ne bo konc, če še tri mesce počakaš;). Drugač pa skrbi vrži v smeti in jih dobr zapri. Na pregled pa kr pejt... saj so tam full prijazni, sploh če boš prišla k zrdvnici Dr. Bajuk. Pa še nekaj, ambulante začnejo delat ob 8:30, sprejemna pisarna ob 8:00, ljudje pa čakajo že od 7:15. Princip, kdor prej pride prej melje:)-. Ne hodi v ponedeljek, ker je takrat največja gneča, pa vzemi si kaj za brat, ker se boš kar dobro načakala. Tist nujno, pri men ni nič pomagal:)- (ne pozabi napotnice!!) Če te še kaj zanima, pa piši na privat. Lp Špela (19T/5D):rozica::rozica::rozica:
|