|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SONCE
27.4.2005 20:05:45   
CIPRESA
To da je sonce nevarno za bebiko, to že vem, pa da nesmem tam okrog 11-15h kazat soncu golega trebuščka. Kaj pa če sediš na klopci kjerkoli, pa si oblečen v črno cunjo in ne kažeš trebuha (golega) na soncu, ampak imaš čez majico črno, ki se prav tako čez nekaj časa segreje in ti greje trebušček??? Kaj pa to ali je to tudi nevarno???
Namreč danes sem skoraj cel dan sedela na klopci pred hišo na sončku, pa me zanima ali je to tudi kaj narobe???

Pa še to če bi šli na morje za kak dan ali dva ali se nesmem sončit v kopalkah na ležalniku, namreč to mi je bilo vedno užitek in sem se vedno sončila, nimam nobenih alergij na sonce in bolj temno polt tko da mi sonce ne dela preglavic drugačnih, se pa bojim za mojo bebiko da bi bilo lahko kaj narobe???

LP CIPRESA:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   SONCE
27.4.2005 20:10:14   
total
Nič ni narobe če si na soncu,sam ne se nastavljat tko kot,da bi se sončla,drgač pa lahko si.Jaz sem bila lansk leto skoz na soncu,se sprehajala,sedela....,pa tudi na morju sem se sprehajala,sam nisem se sončla,ampak lepo v senčki opazovala in se kopala:bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   SONCE
27.4.2005 20:12:43   
dory
Meni vem,da ful ni odgovarjal ze,ce sem samo sedela na soncu...takrat me je trebuh kar nekam cudno zacel bolet...sem bla tok zalostna,ker sem s takim veseljem lovila te prve tople zarke...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   SONCE
27.4.2005 20:17:41   
Anonimen
Jaz sem sicer rodila marca, tako da sem prejšnje poletje na morju komaj dobro vedela, da sem noseča. Obnašala sem se popolnoma normalčno, kot vselej. Mislim "obnašala", ne da sicer ne bi bila normalna, s tem sem mislila, da sem bila enako na soncu kot če ne bi bila noseča. Ne vem pa, koliko časa si ti noseča. Po moje, če se dobro počutiš, ne more biti nič narobe, sploh zdaj, ko sonce res še ni močno.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   SONCE
27.4.2005 20:33:04   
mika
Cipresa, to da se ne smeš sončit ni res. Pazit moraš tako kot takrat ko nisi bila noseča - opekline, alergije itd. Tako je meni svetovala moja G.Delaj tako kot ti bo pasalo. Tudi jaz sem ležala na ležalniku, ampak samo na hrbtu. ti kar kaži trbušček.
Na RR sem prebrala, da bi se naj plodovnica hitro segrela in počasi ohlajala TO NI RES. Potem se ne bi smela vozit v avtu brez klime.
Tako, da ti uživaj.
Sicer, pa se lepo posvetuj s svojim G in boš najbolj sigurna.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   SONCE
27.4.2005 20:33:27   
KMALU
Glede na to, da solarij naj ne bi skodil otroku- 2x na teden po ene 15 minut- tudi sonce ne more skoditi. Samo kot rak se ti pa res ni treba posoncit.:)-:)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   SONCE
27.4.2005 20:37:20   
puncica
To pa še tud nisem slišala da je sonce nevarno za bejbiko v trebuščku. Pa tolk nosečnic sem vidla na morju, kaj pa vem, jaz sem za zmerno, rodila sem junija in sem maja veselo pohajkovala po sončku, res da nisem sedela na enem mestu pač pa se šprancirala, a ni bilo nobenih težav, rodila sem normalno in tud naša Janja nima nobenih težav.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   SONCE
27.4.2005 20:45:02   
CIPRESA
Joj punce hvala za tako hitre odgovore, sem res pravi ljubitelj sonca, pa saj si lahko pogledate moje slike od poroke pa boste videle kako zelo sem rada na soncu.
Res ga obožujem zato bi bila zelo žalostna če nebi smela biti.
Se mi je pa zdelo da so to spet neke vraže pa sem vas raje vprašala.
Noseča sem pa 27t

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   SONCE
27.4.2005 22:54:31   
nuka
Kakor ti paše. Lani sem bila na morju, ko sem bila noseča 30-31 tednov. Čisto normalno sem hodila na plažo in v morje. Pazila sem samo, da sem bila na plaži do 9-h zjutraj oz. po 17 uri. Pa trebuh sem obrnila stran od sonca. Pa zmeraj sem imela seboj veliko hladne vode.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   SONCE
28.4.2005 10:47:45   
spella
Jaz sem pa slišala, da med nosečnostjo ne smeš v solarij :zmeden:?

LP Špela

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   SONCE
28.4.2005 11:52:33   
Aja32
Ojla punce,

sonce, solarij in sauna - ker te zadeve meni osebno veliko pomenijo in me napolnijo z energijo, sem se o tem "pošteno" pozanimila. :sloncek::sloncek::sloncek:

Solarij in sauna - lahko oboje obiskujete, vendar v omeniji količini. Če se počutite v redu, potem ni nobene panike. Res pa je, da ni potrebno iti v turško ali finsko sauno in da si notri po 15, 20 minut. Časovno omejiš, greste pa lahko v infrardečo, pa potem z vročimi kamni in podobno.

Sonce - itak ni priporočljivo biti pretirano na soncu - ampak če se malo posončiš zjutraj in popoldne nič ne škodi.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?