|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   transfer
25.2.2009 18:35:26   
jona3
Lep pozdrav zanima me če ste tiste ko ste imele Et takrat po tem do prvega testa ki je čez 14 dni samo ležale ali ste tudi kaj hodile in če ste ležale koliko dni ste ležale.men je sicer reku ginekolog da naj malo počivam drugače pa ni treba strogo ležat da na vgnezdenje to ne vpliva. Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: transfer
25.2.2009 18:38:05   
Goldy
Prve dni sem bolj ležala, potem pa počivala. Veliko jih gre po ET delat, tako da dejansko res ni nujno, da bi k vgnezdenju zarodka pripomoglo strogo ležanje. Jaz sem imela še hiperstimulacijo in sem bolj zaradi tega počivala, ker se dejansko nisem počutila dobro.
Držimo pesti! user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2009 19:31:13   
Skye
Ležala na dan transferja, naslednji dan bila že malo bolj aktivna...tretji dan pa že šla v službouser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2009 19:40:22   
Anonimen
Jaz sem imela v soboto ET in živim normalno od prvega dne. Seveda ne pretiravam z aktivnostmi. Že prvi dan sem šla na praznovanje.
Kdaj si ga pa ti imela? Želim ti srečno!

(odgovor članu Skye)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2009 20:27:54   
Anonimen
Jaz sem imela na nedeljo punkcijo, ponedeljek sem počivala, v torek sem šla na ET in od četrtka dalje sem hodila v službo, do 33t nosečnosti!

srečno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2009 19:08:32   
jona3
Jaz sem imela et v ponedeljek in sem tisti dan počivala drugače pa normalno hodim okoli le da malo ki je stara 7 mesecev in ima 10 kilogramov večinoma nosi mož ali starši. To si imela prvič transfer v soboto al že imaš kaj otrok

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2009 19:14:46   
jona3
Kdaj po transferju pa pride do vgnezditve in kdaj se pojavijo prvi znaki nosečnosti. sporočta rezultate jaz jih bom tudi držim pesti

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2009 19:20:26   
koala
jona3 kdaj pride do vgnezditve je odvisno od tega kateri dan je bil transfer 3., 5? Do zankov pa ni rečeno da pride, pri meni so nastopili dva dni po pozitivnem krvnem testu, moja prijateljica pravi da dokler mali ni začel brcat ni čutila ničesar.

AJa glede počitka, poslušaj svoje telo, pa bo najbolj prav. Jaz sem čisto normalno živela, rezultat pa vidiš v avatarju. Jaz sem dr. Voglarja vprašala kako in kaj je z počitkom pa mi je rekel da naj normalno živim, no dodal je da z padalom ravno ni treba it skakat.
Srečno!! Držim pestke za pozitiven rezultat.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.2.2009 9:09:23   
jona3
Jaz sem šla samo po zmrznjenčka pa so mi rekli da je zarodek zelo kvaliteten ker so morali odmrznit samo enega in je že prvi preživel za transfer tako da jih imam še sedem. dobila sem tudi eno injekcijo v trebuh zato ne morem naredit testa ker bo zarad nje pozitiven. kdaj pa pride do vgnezdenja če je transfer peti dan.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.2.2009 9:24:13   
loremi
Jaz sem imela pa transfer v soboto (5.dan), prej pa še težave s hiperstimulacijo, pa sem mislila it v sredo delat, pa mi je (osebna) zdravnica rekla, da naj kar ostanem doma do petka, se pravi, do danes.
Prve dni sem počivala v glavnem (ampak ne samo ležala, tud tko, za računalnikom bila, nekaj perila sem imela še za poravnat, to sem počasi), včeraj pa danes se pa dost boljš počutim, pa že veselo skačem okoli šporgeta in pripravljam za jest, lepo počas umirjeno.
Po prvem ET-ju (približno dobro leto nazaj) sem šla pa po treh dneh delat.

Še to bi dodala, nimava pa še nobenega malčka.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.2.2009 10:16:32   
jona3
Kdaj greš pa delat test LOREMI

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.2.2009 10:41:31   
loremi
Test imam pa 9.3., upam, da pridem do tja!

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.2.2009 10:46:41   
koala
jona3 meni so rekli da če je transfer 5 dan, da pride do vgnezditve v roku 24 ur.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.2.2009 10:53:15   
loremi
Jaz sicer ne vem, kako hitro naj bi prišlo do vgnezditve, ampak predstavljam si, da ker je to pač že zarodek, da če se ne vgnezdi kmalu, prav dolgo s plavanjem po maternici ne preživi user posted image . Mislm ne vem, čist laično razmišljanje.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.2.2009 10:54:19   
jona3
Loremi tudi jaz imam test 9.3 pa imaš kakšne znake te kaj v križu boli ali pa špika v jajčnikih kot da bo kmalu tečka tu. 
A da bi pršlo do vgnezdenja v 24 urah pol kar je je itak.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.2.2009 10:57:58   
loremi
Jona, v križu me čisto nič ne boli, v jajčnikih me pa špika in vsak dan po parkrat bolinotri, kot da bo M vsak čas tu oz. prvi dan, ko se začnejo pojavljati bolečine in krči. Pa tudi prsi me ful bolijo, isto kot ponavadi, predno M dobim.
user posted image

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.2.2009 11:36:55   
jona3
Mene pa v križu boli pa špika in boli v jajčnikih prsa me nič ne bolijo imam pa čudo napetost v trebuhu tako kot lani ko sem zanosila. Kdaj po et pa pride do tečke če ni uspelo.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.2.2009 11:52:37   
loremi
Ma jaz sem tečko dobila 10 ali pa 11 dni po ET-ju, ne vem pa, kako je pri ostalih.

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.2.2009 22:15:29   
jona3
Loremi kolk časa pa že delaš nauser posted image .

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.2.2009 7:24:33   
loremi
Mal sva zašli s teme, ne vem kolk je tu to kaj dovoljeno.
Ampak ok.
Delava pa že kar nekaj časa, približno 9 let, najprej sem bila na klomifenu, ni bilo reakcije, potem se ni nikamor premaknilo - dr. mi je vedno govorila,si še mlada, na nobeno operacijo ne boš še šla. Potem sem dobila priložnost it k drugemu dr. in takoj na laparo/histero, itd., no potem so ble pa doma težave (ločitev staršev pa najina gradnja hiše) in sva mla zaustavla zravljenje (no vmes je bil prvi iui), leta 2007 pa ponovno iui, potem ivf isto leto in lani zamrznjenček. Tko da zdej je drugi ivf, ki je bil pa zame težak in ne vem, kolk jih bom še sposobna prestat.

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.3.2009 8:19:41   
jona3
loremi koliko zarodkov so ti pa vstavli

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.3.2009 9:13:45   
loremi
Tokrat so mi vstavili en zarodek (menda je bla lepa blastocista), pri prvem ivf pa dva.
Pa tebi?

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.3.2009 10:49:41   
jona3
men so prvič vsavli samo enega ker so bli predobri zarodki sedaj pa spet samo enega. prvič je bla punčka kaj bo pa sedaj pa nevem upam da bo vse ok. mi je reku da je zelo lep zarodek sam da je pr zamrznjenčik man možnosti kot pr svežih. pa ti že maš kakšne znake.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.