Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Jezna,lepo vreme,bolani! 27.4.2005 8:40:55
|
|
|
|
lan
|
No pa je tudi nas doletelo,vrocina namrec.Lan ni imel do zdaj nikoli visoke vrocine,zdaj ko pa je lepo vreme in bi bila lahko cel dan zunaj pa temperatura 38,7 do 39,3.Joj,kako sem jezna.Saj veste kako je imeti skoraj 18 mesecnika par dni non stop v stanovanju.On je nesrecen,mami pa tudi. Je pa res,da smo ze mislili,da imamo cudeznega otroka,ker nikoli ni imel vrocine do zdaj in imel kaksno virozo.Povejte mi,ali je mozno,da so vzrok za vrocino tudi zobki,kajti pri stiricah je imel tudi en dan povisano temperaturo?No,jaz se tolazim,da ne bo nic hudega in da se bova kmalu podila na okrog.Danes pa ve uzivajte zunaj s svojimi malcki se za naju. papa in lep dan
|
|
|
|
Jezna,lepo vreme,bolani! 27.4.2005 8:52:42
|
|
|
|
SANDY
|
Ojla lan! Tudi mi imamo čudežnega otroka :)- kar se bolezni tiče...do sedaj nič..uf hvala bogu! JE imela pa tud vročino k so ji štirje zobki naenkrat vn šli. Pa smo probali s calpolom, pol smo pa 2x dali svečko pa je blo! Čimprejšne okrevanje vam želimo :sloncek:
|
|
|
|
Jezna,lepo vreme,bolani! 27.4.2005 9:06:21
|
|
|
|
mamsi
|
Naša je ravno zarada zob imela predvčerajšnjim 39,1 vročine, šla sm pa vseen ven k je bla sitna k :hudicek:. Zelooo ji je pasal sprehod, naslednji dan pa vročine ni blo več.;)
|
|
|
|
Jezna,lepo vreme,bolani! 27.4.2005 9:07:57
|
|
|
|
mammika
|
Sej bo bolš LP :rozica:
|
|
|
|
Jezna,lepo vreme,bolani! 27.4.2005 10:07:48
|
|
|
|
Pupica
|
lan, pri nas sploh nismo vedeli za zobke. Ampak 3 dan je pa proti večeru dobila vročino:( Je pa sedaj bolje, tako da danes že šibamo na zrak. Pozdravite se čimprj, danes pa raje ostanita noter, če je slučajno kaj resnega... ♥:love:♥:love:♥:love:♥ od Tie za Lana da se čimpreje pozdravi!!!!
|
|
|
|
Jezna,lepo vreme,bolani! 27.4.2005 10:28:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Če ima tako visoko vročino, po moje niso zobki. Jaz stavim na peto ali šesto otroško bolezen. Še dva dni bo vročina, nato pa izpuščajčki.
|
|
|
|
Jezna,lepo vreme,bolani! 28.4.2005 11:42:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo pri nas do vrtca tudi nič, nikoli vročine, nobenih viroz - sedaj smo pa že več kot teden doma, danes greva spet na pregled upam, da potem pa že malce ven, če bo sonček seveda.... Pošiljava Lanu :pujs:, da bi se čimprej pozdravil...
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?