|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jezna,lepo vreme,bolani!
27.4.2005 8:40:55   
lan
No pa je tudi nas doletelo,vrocina namrec.Lan ni imel do zdaj nikoli visoke vrocine,zdaj ko pa je lepo vreme in bi bila lahko cel dan zunaj pa temperatura 38,7 do 39,3.Joj,kako sem jezna.Saj veste kako je imeti skoraj 18 mesecnika par dni non stop v stanovanju.On je nesrecen,mami pa tudi.
Je pa res,da smo ze mislili,da imamo cudeznega otroka,ker nikoli ni imel vrocine do zdaj in imel kaksno virozo.Povejte mi,ali je mozno,da so vzrok za vrocino tudi zobki,kajti pri stiricah je imel tudi en dan povisano temperaturo?No,jaz se tolazim,da ne bo nic hudega in da se bova kmalu podila na okrog.Danes pa ve uzivajte zunaj s svojimi malcki se za naju.
papa in lep dan
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jezna,lepo vreme,bolani!
27.4.2005 8:52:42   
SANDY
Ojla lan!

Tudi mi imamo čudežnega otroka :)- kar se bolezni tiče...do sedaj nič..uf hvala bogu! JE imela pa tud vročino k so ji štirje zobki naenkrat vn šli. Pa smo probali s calpolom, pol smo pa 2x dali svečko pa je blo!

Čimprejšne okrevanje vam želimo :sloncek:

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jezna,lepo vreme,bolani!
27.4.2005 9:06:21   
mamsi
Naša je ravno zarada zob imela predvčerajšnjim 39,1 vročine, šla sm pa vseen ven k je bla sitna k :hudicek:. Zelooo ji je pasal sprehod, naslednji dan pa vročine ni blo več.;)

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jezna,lepo vreme,bolani!
27.4.2005 9:07:57   
mammika
Sej bo bolš

LP :rozica:

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jezna,lepo vreme,bolani!
27.4.2005 10:07:48   
Pupica
lan, pri nas sploh nismo vedeli za zobke. Ampak 3 dan je pa proti večeru dobila vročino:(
Je pa sedaj bolje, tako da danes že šibamo na zrak.
Pozdravite se čimprj, danes pa raje ostanita noter, če je slučajno kaj resnega...

♥:love:♥:love:♥:love:♥ od Tie za Lana da se čimpreje pozdravi!!!!

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jezna,lepo vreme,bolani!
27.4.2005 10:28:43   
Anonimen
Če ima tako visoko vročino, po moje niso zobki. Jaz stavim na peto ali šesto otroško bolezen. Še dva dni bo vročina, nato pa izpuščajčki.

(odgovor članu lan)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jezna,lepo vreme,bolani!
27.4.2005 10:30:16   
ZARA
Lahko da...pri nas smo tud skoz mislli,da so zobje...pa je bla pol res ta blesava 6. bolezen!!

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Jezna,lepo vreme,bolani!
28.4.2005 11:42:36   
Anonimen
Evo pri nas do vrtca tudi nič, nikoli vročine, nobenih viroz - sedaj smo pa že več kot teden doma, danes greva spet na pregled upam, da potem pa že malce ven, če bo sonček seveda....
Pošiljava Lanu :pujs:, da bi se čimprej pozdravil...

(odgovor članu lan)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?