|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nujno rabim omaro za spalnico oz. celo spalni...
25.2.2009 11:19:56   
SKORPY
Živjo!
Naj vam povem svojo zgodbo tudi jaz sem ostala brez slžbe takoj ko sem jim povedala, da sem noseča . Pred tem pa je tudi moj izgubil službo. Ker pa imam v sobi, kjer sem doma zaradi plesni uničene omare prav tako v sobi staršev in si ne morem privoščiti novih stvari se obračam na vas, če ima kater kaj za podariti. Pridem iskati saj za to se lahko potrudim.
Najlepša hvala že v naprej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nujno rabim omaro za spalnico oz. celo sp...
1.3.2009 13:16:03   
m@j@
jaz podarim trosed z ležiščem, če ti kaj pomaga.

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2009 16:09:34   
dadica
Poišči tukaj! Upam da boš kaj našla!

http://www.podarimo.si/

lp dadica

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2009 14:09:56   
SKORPY
hvala ti m@j@ vendar postelja je edino kar imam rabla bi omare za spalnico  in omare za dnevno sobo.
Kar se pa tiče podarim pa sem skoraj vedno prepozna kajti nisem skoz na netu im mi vedno kaj za las uide.

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?