Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Erotična masaža za pare 7.3.2014 19:22:47
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* meni je v nemčini boljše Ker tvoj ne ve nemško tako kot Izabelina slovensko in ti ni treba paziti na slovnico......
|
|
|
|
RE: Erotična masaža za pare 7.3.2014 19:59:20
|
|
|
|
Izabelina
|
ne slovensko ne nemško ampak živalsko
|
|
RE: Erotična masaža za pare 7.3.2014 20:27:52
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* meni je v nemčini boljše Ker tvoj ne ve nemško tako kot Izabelina slovensko in ti ni treba paziti na slovnico...... moj obvlada nemško bolje kot slovensko sem se morala kar fino potruditi, da je nehal slovenske samostalnike pisati z veliko....tk, da ja...moram paziti še na velke začetnice
< Sporočilo je popravil RIJA* -- 7.3.2014 20:29:05 >
|
|
|
|
RE: Erotična masaža za pare 8.3.2014 9:39:11
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* meni je v nemčini boljše Ker tvoj ne ve nemško tako kot Izabelina slovensko in ti ni treba paziti na slovnico...... moj obvlada nemško bolje kot slovensko sem se morala kar fino potruditi, da je nehal slovenske samostalnike pisati z veliko....tk, da ja...moram paziti še na velke začetnice Matr maš zaj.eb.an seks......
|
|
|
|
RE: Erotična masaža za pare 8.3.2014 20:02:43
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* meni je v nemčini boljše Ker tvoj ne ve nemško tako kot Izabelina slovensko in ti ni treba paziti na slovnico...... moj obvlada nemško bolje kot slovensko sem se morala kar fino potruditi, da je nehal slovenske samostalnike pisati z veliko....tk, da ja...moram paziti še na velke začetnice Matr maš zaj.eb.an seks......
|
|
RE: Erotična masaža za pare 28.9.2014 9:36:15
|
|
|
|
nudist
|
ojla nikica 1711 kaj pa tvoj reče da ti en drug štora po tamali ????
|
|
|
|
RE: Erotična masaža za pare 2.10.2014 8:19:17
|
|
|
|
emalina
|
Ti si pa zavrt nudist in ne verjamem, da si sploh nudist :) Moj me zdaj lepo pripelje na masaži in počaka.
|
|
|
|
RE: Erotična masaža za pare 6.10.2014 13:17:11
|
|
|
|
nudist
|
emalina nič nisem zavrt saj sem tudi sam bil večkrat pri kaki erotični maserki zdaj mam ženo pa nehodim več na takšne stvari sem pač vprašal men glih nebi pasalo da bi moja šla k drugemu
|
|
|
|
RE: Erotična masaža za pare 16.10.2014 8:18:02
|
|
|
|
mojamura
|
nudist mislim, da je to stvar vsakega posameznega para. če emalini in njenemu možu to odgovarja je to povsem ok in naravno. da pa se tebi zdi to noro, čudno pa ni to njun problem ampak tvoj. live and let live
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?