Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prosim vas za informacije 23.2.2009 16:21:33
|
|
|
|
ziva1
|
Hojla. Najprej je šel moj na spermiogram, meni je ginekologinja naredila hormonske preiskave, je bilo vse v redu. Nato me je poslala na laparoskopijo in histeroskopijo, kjer so mi našli malo pregrado, zdaj pa čakam na kontrolo pri ginekologinji. Me pa tudi zanima kako poteka zdravljenje od tukaj naprej oz. mislim, da me najverjetnje čaka umetna oploditev , v kolikor ne bom zanosila v 6 mesecih. Mi je pa zdravnica v bolnišnici rekla, da naj se kar čez 3 mesece naročim v neplodnostni ambulanti, ker so dolge čakalne dobe . Se pa sprašujem, ali je res bila tista mala pregrada vzrok da nisem zanosila? Bom videla kaj mi bo rekla ginekologinja.
|
|
|
|
RE: Prosim vas za informacije 23.2.2009 16:32:41
|
|
|
|
emsika
|
pri meni je ptekalo takole: 1. laparoskopija in histeroskopija 2. po enem letu ko nisem zanosila sem šla v lj in tam me je moj G dal na histergrafijo (slikanje maternice) 3. je bil ultrazvok 4. nato klomifen, in dva neuspešna IUI-ja (inseminacije) 5. sedaj imam terapijo z puregonom in čakam na 3. IUI šele po 4 pskusih IUI-ja je potem navrsti umetna oploditev... to je moj primer, mogoče bo pri tebi drugače... držim pestke!!
|
|
|
|
RE: Prosim vas za informacije 23.2.2009 16:33:58
|
|
|
|
emsika
|
aja pa vmes je bil mj 2x na spermiogramu, pa še kri sm mogla mislim da ene 6x dat, zaradi hormonskih preiskav.... to bi blo pa skor vse, mogoč sm še kej pozabla...
|
|
|
|
RE: Katere preiskave se naredijo najprej? 23.2.2009 17:13:39
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonica 24 Z možem se trudiva na bebiki 7 mesecev, ampak ne uspe. Upam, da vama vseeno ne bo treba v te postopke. Ker pišeš, da poskušata 7 mesecev, še ful navijam, da rata naravno. Je menda še šansa, tam do enega leta statistično gledano! Srečno Vsaj jaz pri sebi na to računam
< Sporočilo je popravil giotti -- 23.2.2009 17:14:03 >
|
|
|
|
RE: Katere preiskave se naredijo najprej? 23.2.2009 17:27:07
|
|
|
|
kakteja
|
Pozdravljena! Jaz mam tudi 4 in pol letni hči pri kateri nama je ratalo v prvo, potem sva se pa trudila leto in pol, da sem v drugo zanosila, tako da ne obupajta še. Držim pesti, da vama kmalu uspe. Pozdravček
|
|
|
|
RE: Katere preiskave se naredijo najprej? 23.2.2009 18:17:16
|
|
|
|
druga
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonica 24 Prosila jo bom, če mi da napotnico za mojega za spremiogram. Da vidiva če je vse vredu pri njem. mislim da mu napotnico da njegova osebna zdravnica, ne tvoja G. vsaj pri nama je bilo tako.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.