Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nuhalna pri dr. Tratniku na jesenicah 23.2.2009 11:17:39
|
|
|
|
TomTaylor
|
neumestno...moj ginekolog je, pa nimam pojma al se piše tratnjek al tratnik...nima veze, tiste ki ga poznamo, vemo, da gre za Dr. Houa... No, zdaj pa vprašanje: tiste, ki ste bile na NS pri njemu - zanima me, ali da kakšno slikco in pisni izvid (rabim imeti črno na belem, da je vse OK, - resnično upam, da bo) in ali zraven pregleda kaj komentira, pove,...? (z izjemo njegovih neumestnih komentarjev)
|
|
|
|
RE: nuhalna pri dr. Tratniku na jesenicah 23.2.2009 11:19:41
|
|
|
|
baby blue
|
Piše se Tratnjek... vem zato ker je od njega žena prfoksa na šoli kamor sem hodila... kako je pa z NS pa ne vem :)
|
|
|
|
RE: nuhalna pri dr. Tratniku na jesenicah 23.2.2009 11:56:53
|
|
|
|
katra55
|
Ja piše se Tratnjek. Meni je dal dve slikice, brez da bi ga prosila, pa vse mi je lepo razložil in pokazal. Na koncu mi je dal tudi izvid da ga preštudiram. Brez neumestnih komentarjev pa pri njem na žalost ne gre. Želim ti da je vse OK!
|
|
|
|
RE: nuhalna pri dr. Tratniku na jesenicah 23.2.2009 12:08:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem dobila dve slikci in izvid.
|
|
|
|
RE: nuhalna pri dr. Tratniku na jesenicah 23.2.2009 13:57:02
|
|
|
|
TomTaylor
|
Hvala. Grem jutri k njemu na NS, pa da vem al ga moram prosit al sam od sebe da.
|
|
|
|
RE: nuhalna pri dr. Tratniku na jesenicah 23.2.2009 14:34:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue Piše se Tratnjek... vem zato ker je od njega žena prfoksa na šoli kamor sem hodila... kako je pa z NS pa ne vem :) da te malo popravim bivša žena. ma ima ene par groznih komentarjev, komentira sam ga morš ene 10× prašat kaj je povedal, da sploh zastopiš, da ti izvid k ga pol oddaš svojemu ginekologu. za slikco se pa ne spomnim glih dobr sam pomoje ti jo da.
|
|
|
|
RE: nuhalna pri dr. Tratniku na jesenicah 23.2.2009 14:40:13
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ma ima ene par groznih komentarjev, komentira sam ga morš ene 10× prašat kaj je povedal, da sploh zastopiš, da ti izvid k ga pol oddaš svojemu ginekologu. za slikco se pa ne spomnim glih dobr sam pomoje ti jo da. ja, jz pa itak napol gluha, nč ga nisem razumela kaj mi govori, nakar pokliče sestro, da mi je "prevajala" kaj govori Glede izvida pa - se pravi, če je on moj ginekolog mi ne bo dal izvida? Kaj pa če ga prosim za kopijo?
|
|
|
|
RE: nuhalna pri dr. Tratniku na jesenicah 23.2.2009 14:43:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ma ima ene par groznih komentarjev, komentira sam ga morš ene 10× prašat kaj je povedal, da sploh zastopiš, da ti izvid k ga pol oddaš svojemu ginekologu. za slikco se pa ne spomnim glih dobr sam pomoje ti jo da. ja, jz pa itak napol gluha, nč ga nisem razumela kaj mi govori, nakar pokliče sestro, da mi je "prevajala" kaj govori Glede izvida pa - se pravi, če je on moj ginekolog mi ne bo dal izvida? Kaj pa če ga prosim za kopijo? pomoje ti bo dal sej a sploh ve kera je registrirana pr njemu al ne razn če mu poveš
|
|
|
|
RE: nuhalna pri dr. Tratniku na jesenicah 23.2.2009 14:45:58
|
|
|
|
Anonimen
|
ja mene je bil tud sit stem k sm ga skoz kaj ste rekel, tko da je pol kr bl naglas začel govort. sam sej ne rečem je dober zdravnik sam odnos do pacientk ma pa na podnu. mene ne bo več vidu vsaj upam zarečenga kruha se največ poje pravjo.
|
|
|
|
RE: nuhalna pri dr. Tratniku na jesenicah 23.2.2009 15:00:29
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen mene ne bo več vidu vsaj upam zarečenga kruha se največ poje pravjo. Tudi jz sem to rekla ja, pa je zdaj moj ginekolog. Šele ko je "kriza" požreš tisti njegov odnos, in ko veš, da si (in tvoje dete) v dobrih rokah. Še posebej če je tvoja ginekologinja Dr. Anderle-tova
|
|
|
|
RE: nuhalna pri dr. Tratniku na jesenicah 23.2.2009 17:35:39
|
|
|
|
katra55
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ma ima ene par groznih komentarjev, komentira sam ga morš ene 10× prašat kaj je povedal, da sploh zastopiš, da ti izvid k ga pol oddaš svojemu ginekologu. za slikco se pa ne spomnim glih dobr sam pomoje ti jo da. ja, jz pa itak napol gluha, nč ga nisem razumela kaj mi govori, nakar pokliče sestro, da mi je "prevajala" kaj govori Glede izvida pa - se pravi, če je on moj ginekolog mi ne bo dal izvida? Kaj pa če ga prosim za kopijo? Meni ga je dal za domov, da sem ga pogledala, potem pa sem ga prinesla nazaj, da ga je sestra dala v karton. Povej, da te zanima, pa ti ga bo brez problema dal. A je NS na Jesenicah še zastonj ali moraš plačat?
|
|
|
|
RE: nuhalna pri dr. Tratniku na jesenicah 23.2.2009 20:07:38
|
|
|
|
Šaki
|
ns je po novem za plačat. ja sm bla jz tud pri njemiu pa sm ga skos spraševala kaj,kako?? pol sm mu rekla da ga slabo lsišm.pa je reku da mi ni treba vsega slišat....
|
|
RE: nuhalna pri dr. Tratniku na jesenicah 24.2.2009 10:37:45
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl .pa je reku da mi ni treba vsega slišat.... ja, včasih je res bolje, da ga kaj ne slišiš
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?