|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otrok v 36 tednu
26.4.2005 9:17:11   
Amoss
Kaj mi lahko katera pove kakšni bi naj bili otroci v 36 tednu?Velikost in teža kr mene kr malo skrbi, saj sem bila včeraj na pregledu, začetek 36 tedna in je rekla da ima 2300, mene pa skrbi, ker se mi to zdi malo.
Kako saj so najprej govorili da je veliki in zelo težek
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Otrok v 36 tednu
26.4.2005 9:38:42   
Urška//
Ojla

Tudi mene to zanima,sem tudi jaz enako noseca kot ti, meni je rekla 2200g, mere pa
BDP 8.3,
AC 27.0,
FL 6.7

Je rekla G da je manjsa pupa, pri 27 t pa je bila za teden vecja in so tudi meni rekli kot tebi da je ful velika in tezka, zdaj pa imam zelo zrelo posteljico(38t), pa manj plodovnice in me skrbi da pupika ne dobi vec hrane.

Mi ni nic jasno
No verjetno ti nisem kaj prida pomagala, mogoce se še katera oglasi s svojimi merami.

lep dan papa

Urska//in:roza::duda:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Otrok v 36 tednu
26.4.2005 9:43:00   
Teni_
Naša je rojena v 36. tednu. Težka je bila 2800g, ampak je to kar precej.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Otrok v 36 tednu
26.4.2005 10:11:09   
nuka
Ne se ozirat na te izračune, ker so približni. So odstopanja gor dol. Meni so na zadnjem UV rekli da ma tamala 2600, rodila se je pa 41 teden z 2480.

Ne skrbi in uživaj zadnje tedne.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Otrok v 36 tednu
26.4.2005 10:12:37   
Anonimen
Zadnji mesec otrok pribiva samo še na teži, vse ostalo ima že popolnoma razvito. Se pa pri merjenju na ultrazvoku velikokrat tudi pošteno zmotijo. Tudi tule so se punce že o tem pogovarjale, pa saj je logično, če pomeri kosti, na osvnovi katerih se potem določi teža, da pač lahko malo narobe pomeri. Saj robovi na ultrazvoku se res ne vidijo ostro. Pri meni so se zmotili za pol kile.

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Otrok v 36 tednu
26.4.2005 10:28:37   
Anonimen
Meni je v 36. tednu rekel, da ima mali 2900 g in da bo ob terminu imel nekje 3300 g. Pa se je rodil 4 dni po roku in imel 3660 g.

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Otrok v 36 tednu
26.4.2005 10:57:19   
Magi*
moja naj bi imela v 35. tednu 3000g. rojena je bila v 37. tednu in je imela 3750g. je bila velika in težka.

dodajam pa 2 linka: na prvem najdeš kalkulator za oceno plodove teže, na drugem pa razpredelnico teže in dolžine po tednih nosečnosti. samo ne pozabi, da so to vse ocene in povprečja, torej so odstopanja niso nič narobe.

http://www.hutchon.freeserve.co.uk/Fetalwt.htm

http://www.babycenter.com/general/fetaldevelopment/pregnancy/1290794.html

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Otrok v 36 tednu
26.4.2005 13:28:45   
Anonimen
Našega piškotka so po roku 41 t. preko UZ ocenili, da naj bi imel prbl. 3600 g. 2 dni kasneje sem rodila 4410 g težkega korenjaka. No, kot vidiš, ni bil niti približek!

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Otrok v 36 tednu
26.4.2005 23:20:40   
Zvezdica
Še jast pristavim piskrček, so nam dva tedna pred porodom rekli da je mali velik in težak že več kot 3600 in češ,kako težko bo šlo to ven, da ima veliko bučko, potem pa je naš mali pokukal ven dva dni pred rokom, popolnoma normalen, obseg glavice 35 cm, težal 3550 in dolg 54 cm, tako da ni panike, to so le približne ocene in kot je že ena napisala, zadnji mesec pridobiva na teži, tako da se ni za bat. Da je le otrok zdrav, težo pridobi slej ko prej:)

en lep pozdravček, :racka:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?