Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: čeveljčki-visoka nogica 22.2.2009 22:51:31
|
|
|
|
petrinja
|
tudi moj malček ima enake probleme, in nam dileme največkrat reši kar Geox. pa naj se ''jezik'' čimbolj razpre, da gre lažje visok nart notri. .
|
|
RE: čeveljčki-visoka nogica 22.2.2009 22:54:16
|
|
|
|
Ribica **
|
Kaj pa Ciciban? Visji modeli so vecinoma ok za visok nart.
|
|
|
|
RE: čeveljčki-visoka nogica 22.2.2009 22:55:02
|
|
|
|
scubadiver
|
Ciciabn čeveljčki so v večini pretrdi za prve korake..
|
|
RE: čeveljčki-visoka nogica 23.2.2009 10:06:20
|
|
|
|
ajataja
|
mi pa imamo bolj široko nogico in je tudi težko dobit čeveljčke zato mu jaz kupim adidaske na ježka in še lepo mehki so (adidas ali nike)
|
|
|
|
RE: čeveljčki-visoka nogica 23.2.2009 10:08:45
|
|
|
|
Pika Zoja
|
Se strinjam in tudi merrel so ok. Poleg tega sedaj res ne rabiš kupovat več gojzerčkov, ampak kakšne spomladanske čevlje - superge, ki so cele usnjene recimo -> da ne ravno premočijo, niso pa niti zimski gojzerčki. Nike, Adidas delajo tudi pol visoke škorenjčke, ki lepo pridejo čez nart, so za visoko nogo ravno tako, pa še fino mehki so.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Kdaj je vaš dojenček sam poiskal dudo v posteljici?Itkicapred 6. mesecem (
44%)
med 6. in 8. mesecem (
29%)
po 8. mesecu (
27%)
Število vseh glasov: 204Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!