|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   črpalke za mleko
25.4.2005 13:50:24   
piščanc
Zvečer se mi zdi, da bi mali še jedel, sicer zaspi, ampak se kar malo matrava, zato sem se odločila, da grem po pumpico za mleko - kupila sem Nukovo, ker je cenejša, pa še v Dm babybonus je popust, tako da me je prišla 6000 SIT. Izčrpavam pa si po vsakem obroku, kar mali ne poje, nekaj se bo že nabralo do večera, da bo trebušček bolj poln (prvič mi je ratalo 20ml).

Pri Tjaši sem imela Aventovo, ki se je zlomila, ko mi je padla na tla, pa tudi nisem je kaj veliko uporabljala.

In če primerjam mi je Nukova veliko bolj všeč, reguliraš lahko moč izsesavanja, ročaj lahko obračaš, ko menjaš dojke...in seveda cena. Pa se mi zdi, da se tudi laže sestavi, ima manj mikro delov. No tako je to, zdaj pri nas. Upam, da bo jutri zeeeloooo veliko mleka in zvečer tik tak spanec, pa čim dalj. Do sedaj se mi je zbujal enkrat na noč, bomo videli naprej. :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   črpalke za mleko
26.4.2005 7:54:55   
BARBARA R.
Meni je bilo rečeno in v navodilih Aventove piše, da se mleko različnih istiskovanj ne sme mešati.Ne me vprašati zakaj.
Lepo, da si z Nukovo zadovoljna, jaz sem nad Aventovo res obupala in je za moje pojme 100% ne uporabna.Več je bilo bolečin in čiščenja črpalke, kot koristi.

No, upam, da ti bo akcija uspela kot želiš!

:muca:

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   črpalke za mleko
26.4.2005 10:00:25   
Anonimen
Jaz imam izkušnje samo z aventovo in zame je super. Prav nič boleča, enostavna iuporabnici prijazna. Jaz sem si z njo spumpala tudi do 270ml mleka. če bi bila še dražja, kot je, bi jo brez pomisleka kupila, ker si brez nje ne morem predstavljat prvih mesecev in bi verjetno že po 2 mesecih prenehala z dojenjem.
Mleku, ki ga hraniš v hladilniku, ali zamrzovalniku, ne smeš dolivati na novo iztisnjenega mleka, ampak ga shranit v ločenih posodicah. Verjetno zaradi higiene in tudi najbrž zaradi tega, ker se že shranjeno mleko vsakič malo segreje, če mu dodaš novo mleko.
Ko pa ga ponudiš otročku, ni pa po mojem nič narobe, če ga zliješ skupaj v eno stekleničko in pogrjreš.
Pozdravčke, Nojči:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Koliko otrok si želite imeti?
binyy

Koliko otrok si želite imeti?

1 (9%)

2 (40%)

3 (39%)

4 (9%)

5 ali več (3%)

Število vseh glasov: 323

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!