|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mehurčki? No, ja...
25.4.2005 12:12:07   
teta beta
Tole temo bi sicer lahko uvrstila kar pod spodnjo, pod brce, no, pa naj bo nova.

Vse so mi rekle in tudi marsikje piše, da prve brce oz. gibe čutiš kot nekakšne mehurčke. Ne vem zakaj, ampak jaz sem si to predstavljala kot takšne mehurčke, kot če naliješ radensko ali coca-colo v kozarec in takoj spiješ ali položiš dlan čez, torej drobne, prasketajoče. :zmeden2: Zato tudi nekaj časa nisem bila prepričana, ali je to, kar čutim to. No, prav gotovo je.

Če je slučajno še katera takšna mona, da čaka na radensko ali coca-colo, naj vam bolj podrobno povem, da to (vsaj zame) niso takšni "ššššššš" mehurčki, pač pa bolj... hmmm, recimo "blup", bolj taki široki in okrogli, kot bi padel kamen v vodo ali kot da bi se razpočil milni mehurček.

Občutek pa je vsekakor fantastičen in vsem :nosecka: želim veliko užitkov v njem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Mehurčki? No, ja...
25.4.2005 12:15:12   
Grascakinja
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-!!!!

Zato jaz nisem dolgo vedela, ali je to beba, ali prebava :ups::)-:)-:)-:)-

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Mehurčki? No, ja...
25.4.2005 12:23:07   
Čiračara
:)-:)-:)-:)-hmmm večkrat imam takšen čuden občutek v trebuščku..mogoče pa je to to....sej ne vem več:(

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Mehurčki? No, ja...
25.4.2005 12:44:22   
Anonimen
Imaš prav... to meni ni bilo nobenemu mehurčku podobno. Si pa res zelo slikovito opisala :)-

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Mehurčki? No, ja...
25.4.2005 13:32:11   
taška30
Meni nikol ni blo jasno, kaj hočejo povedat s temi metuljčki in mehurčki :)- :)- :)-
Že prva brca je bila konkretna in nezgrešljiva!
Ali pa le nisem bila prej dovolj pozorna:zmeden:
LP

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Mehurčki? No, ja...
26.4.2005 8:16:36   
Barby1
Kdaj pa lahko pričakujem take mehurčke??? V katerem mesecu?? Sem že fuull neučakana..
:sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?