|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   seks na začetku nosečnosti
21.2.2009 17:18:15   
Anonimen
a lahko škodi kaj... test sem nardila pred pričakovano mens.,ki bi  jutri mogla prit in je +... zdaj pa me zanima če bi lahko imela spolne odnose in ne more bit kaj narobe??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: seks na začetku nosečnosti
21.2.2009 17:24:07   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2009 17:41:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2009 17:46:39   
eva Ana
Če je lahko kaj narobe?user posted image
priznam, da sva midva z mojim po videnem +, imela malo težav (strahu),ki pa so po dobrem mesecu popolnoma izginile user posted image !
Sicer pa user posted image sta tud preden si vedela, da je +, pa vidiš da ni bilo nič narobe.
Priporočam....odklopi se in prepusti se užitkom!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2009 18:09:36   
Anonimen
saj to je problem ker nisva... ker je bil službeno odsoten...
saj vem, da je bedno vprašanje... sam drugače, ko sva tik pred menstruacijo ( beri en dan)  se mi je po seksu ulila... pač mal me je strah, čeprav vem, da se vam zdim butasta... sam, ko je končno user posted image not in nočem da gre ven prej kot pa čez 9 mesecev user posted image user posted image

(odgovor članu eva Ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2009 19:04:08   
Greenie

test sem nardila pred pričakovano mens.,ki bi  jutri mogla prit in je +...

Joj eni pa ne morte počakat.... Testi so veljavni šele s 1. dnem izostale menstruacije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2009 19:21:42   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Greenie

Joj eni pa ne morte počakat.... Testi so veljavni šele s 1. dnem izostale menstruacije.

kje pa to piše??????

99% zanesljivi so že 1.dan izostanka M. FS, CB pokaže rezultat tudi nekaj dni pred pričakovano M, le da je treba delat z 1.jutranjim urinom.

veljavnost, pa??????

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Greenie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2009 19:52:41   
avgust09
jaz sem tud test delal preden mi je zamujala user posted image in sem sedaj v 19. tednu....tako da pri meni je kar pravilno pokazal user posted image user posted image user posted image

tudi jaz sem imela težave s tem ali bi seksala ali ne po tem k se je pokazal +......saj v teoriji je že res da ne more nič bit narobe z user posted image samo mene je bilo vseeno strah in še vedno me je malo strah.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.2.2009 20:00:12   
Anonimen
in si???

(odgovor članu avgust09)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.2.2009 20:04:10   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: Greenie

Meni je ne dan prej pokazal +, pa imam sedaj že dve leti staro punčko.

Drugače pa seks med nosečnostjo ne škoduje če je vse OK. Midva sva normalno seksala celo nosečnost.

(odgovor članu Greenie)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.2.2009 20:19:36   
avgust09
ja midva normalno seksava...no edino k mi je bilo zelo zelo slabo nisva k mi res ni pasalo user posted image . Tako kot je napisala katra55 če je nosečnost normalna potem ni ovir da ne bi. Jaz sem vseeno takrat na začetku govorila z gin. da sem se prepričala.

Predvsem pa poslušaj svoje telo in lepo user posted image ti želim

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.2.2009 13:26:31   
honey
Mi2 sva normalno seksala do 4,5 meseca nosečnosti. Potem pa sem začela krvaveti in ne boste verjele, kaj je bila prva stvar, ki so jo prepovedal - seks user posted image . No tako smo bili brez vse do 6 tednov po porodu user posted image Ampak da ne bo pomote, seks ni imel nobene veze s krvavitvijo. Tako da, če se v redu počutiš, se nimaš kaj bati. Če bo pa karkoli, pa obvezno takoj na urgenco, da pogledajo kaj in kako. Na prvem pregledu pa le vprašaj gin., kaj si misli o tem. 

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu avgust09)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.2.2009 16:11:49   
Lenck
odvisno od poteka nosečnosti.

če gre za težave (krvavitve in podobno), potem ti bo tako ginekolog odsvetoval odnose vsaj dokler se ne uredi. če pa je vse ok, pa ne škodi.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?