Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Gina Naš je imel že vse, od antibiotikov, do antihistaminikov, zdaj je nekaj prav proti astmi...pa nobena reč ne pomaga. On kašlja. Bova šla nazaj ta teden. Gina, kako pa tvoj kašlja? Ker moj čisto mokro, samo sploh se ne neha. Ne, naš kašlja zdaj na suho. Problem je pa v tem, da mu enkrat na pljučih sliši nekaj in reče da se sliši kot pljučnica ali astma, pregleda kri, pa je vsakič v redu. Ga naroči čez en teden, otrok še kar kašlja, sliši se nič. Vse se ponovi od začetka na cca 14 dni, ko spet sliši na pljučih šumenje in piskanje, pa kri v redu...otrok pa po štirih mesecih in pol še kar kašlja... Jutri sva naročena, pa grem stavit, da bo spet isto. Ja potem pa res čudno, da ga slikati ni dala. No, moj ima pa zdaj spet vročino, smo kar tako malo zmerili, ima pa 37,5. No, saj je bil skoraj cel teden brez, madonca. Sem pa včeraj govorila z njegovo varstveno učiteljico, ki je rekla, da je ona imela čisto isto, 3 viroze eno za drugo, pa nos je imela ves čas zabasan in kašljala je. No, nazadnje so ji dali Hikoncil, se je pa pozdravila. Očitno bio treba tzudi mojemu dati kri pregledat. Bom danes klicala.