|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi zobek ; )
25.4.2005 9:31:23   
KIRA
nama gleda ven že en lep čas, že več kot 2 tedna. ampak res samo vršiček. noče in noče do kraja ven pogledat, da bi se ga videlo.!!! če pa potipaš, pa je zelo oster.9nebesa
si je moja punca pred kratkim z njim pregriznila žabice, ker tako rada daje nogice v usta. hihii.. lisica mala. jaz pa gledam, kako je prišla do luknje na palčku! :)-:)-:)-:)-:)-:)-
po eni strani mi je kar fajn, da še ni zobkov, ker jih ni treba umivat in otročka matrat s tem, po drugi strani je pa v 8 mesecu pozno za 1. zobek - ali ne? kdaj so vaši dobili zobke???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prvi zobek ; )
25.4.2005 9:36:52   
CUKRČEK
Moja je bila 21. stara 10 mesecev, pa še vedno ni ne duha ne sluha o zobkih:zmeden2:
Kadarkoli je tečna(od 5 meseca naprej) vedno govorimo: ja sigurno so zobki.....pa jih še vedno ni:)-

Ah, bodo že prišli.....se tolažimo s tem, da si jih vsaj zbiti in poškodovati ne mora:)-

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prvi zobek ; )
25.4.2005 9:43:04   
mehurčica
Prvega je dobil pri 8,5 mesecih. Pri 11 mesecih jih je imel 8. Pri 15,5mesecih še vedno 8.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prvi zobek ; )
25.4.2005 10:03:27   
thumbelina
Pri petih mesecih prva dva, zdaj pri devetih imamo že 7 zobekov. Smo bili pa reveži, da smo jih spravili na beli dan.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prvi zobek ; )
25.4.2005 10:13:58   
Maxica
Pri osmih mesecih in pol še nobenega:zmeden2:. Tudi mi se skoz zanašamo na zobke-če je :duda: malo tečen, ali neješč, ali slabo spi itd. No, pa zobkov še vedno ni...

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prvi zobek ; )
25.4.2005 10:52:36   
LIALIA
Mi smo dva dneva pred 7 mesecem dobili obe spodnji enki.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prvi zobek ; )
25.4.2005 12:02:56   
Anonimen
Prvega pri treh mesecih, drugega pa pri treh in pol...

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prvi zobek ; )
25.4.2005 12:18:09   
puncica
No da še jst povem:bravo::
- Mi že hodimo :bravo:,
- znamo ploskat :bravo:,
- oponašat mucka, prašička, kužeka, ptičke, kokoške,....
- pokazat ogenjček, kamelo, živalce, medota ki se kopa, kocke, rožice,....
- ....
-.....
ampak pri 10 mescih 3 tednih in 2 dneh ni o prvem zobku ne duha ne sluha :zmeden2:. Tudi pri nas bodo zrasli vem :)-.

Zato se mi pri 8 mescih nič ne zdi pozno:)- :bravo: za zobek

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prvi zobek ; )
25.4.2005 12:25:33   
Anonimen
Seveda ni, saj je povprečje nekje okoli 7. meseca... in če se nekateri že rodijo z zobmi, potem računaj, da je zgornja meja postavljena kar visoko.

To, da ima otrok takoj zgodaj zobe, ni prav nič fajn. Ne samo zaradi čiščenja, če katera še doji, ni prav nič prijetno!

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prvi zobek ; )
25.4.2005 13:35:34   
Anonimen
Najprej čestitke za prvi zobek :bravo::bravo::bravo:

Filip je prvega dobil pri 9 mesecih in pol. Sedaj pri 11 mu rine ven drugi.:)

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?