Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Krvave sp.hlačke pri triletnici 20.2.2009 19:20:08
|
|
|
|
Doll
|
Dvomim,da bi se tako udarila da bi ji kri tekla. Koliko je stara?
|
|
|
|
RE: Krvave sp.hlačke pri triletnici 20.2.2009 19:22:12
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Doll Dvomim,da bi se tako udarila da bi ji kri tekla. Koliko je stara? RE: Krvave sp.hlačke pri triletnici tri leta.
|
|
|
|
RE: Krvave sp.hlačke pri triletnici 20.2.2009 19:25:09
|
|
|
|
Čupka
|
Se je mogoče ranila s kakšnim predmetom? Na način ki ga opisuješ, ni mogoče da bi zakrvavela! Je bila ves čas s teboj, ali je bila s kom drugim brez tvojega nadzora?
|
|
|
|
RE: Krvave sp.hlačke pri triletnici 20.2.2009 19:40:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja hčerka je 1x krvavela. V moji prisotnosti je nerodno skočila na kolo in si je poškodovala spodaj - si presekala kožo. Samo to so bile vidne poškodbe. Če ne opaziš nobenih poškodb bi jaz osebno obiskala zdravnika naj zadevo preveri. Drugače bi pa naredila kratko obnovo kje je bila čez dan.
|
|
|
|
RE: Krvave sp.hlačke pri triletnici 20.2.2009 19:42:48
|
|
|
|
Felicita
|
si jo vprašala če jo kej srbi, peče? lahko da se je 'spraskala' do krvi?
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Krvave sp.hlačke pri triletnici 20.2.2009 19:59:23
|
|
|
|
ery
|
ves dan sva bli skup, sam takrat ne, ko je bla v sobi..pol se je pa začela jokat in držat spodaj, in rekla, da se je z nogo butnila. sem jo prej stuširala , kri ni več pritekla, upa pa da ne bo več. če bo pa še, jo bom pa peljala...
|
RE: Krvave sp.hlačke pri triletnici 20.2.2009 19:59:46
|
|
|
|
ery
|
no upam da bo vse ok.
|
RE: Krvave sp.hlačke pri triletnici 20.2.2009 20:08:01
|
|
|
|
kjava
|
Poglej, če se vidi kakšna ranica.
|
|
|
|
RE: Krvave sp.hlačke pri triletnici 20.2.2009 20:56:33
|
|
|
|
Čupka
|
Kaj pa če se je samo fejst napenjala pri kakanju, recimo? Takrat tudi lahko kakšna žilica poči. Važno da ni več krvi in da je bila mala v tvoji oskrbi. Upam da bo vse OK.
|
|
|
|
RE: Krvave sp.hlačke pri triletnici 21.2.2009 0:43:09
|
|
|
|
ery
|
Hvala za vse odgovore. Ne pri kakanju ni blo, ker tam ni bilo krvavo. Ko je šla prej lulat, je rekla, da jo malo boli. Ja upam, da bo jutri no danes uredu.. vseeno bom pa omenila zdravnici, če bo tako..
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......