Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prosim, ne vem, če delam prav? 24.4.2005 23:58:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša je pri 5-mesecih že samostojno sedela, tako, da ne vidim težave, če sevda sam otroček to želi in zmore.
|
|
|
|
Prosim, ne vem, če delam prav? 25.4.2005 7:20:25
|
|
|
|
Olivija
|
Naša je tudi pri petih mesecih in pol sedela. Od enega četrtega meseca naprej pa v naročju ali pa naslonjena na blazine. Pa sva si rekla, bo že sama vedela. Zdaj je stara 2 leti in je super fajn punca. LP
|
|
|
|
Prosim, ne vem, če delam prav? 25.4.2005 7:42:04
|
|
|
|
ZARA
|
Pika10...Zar je bila pri 5 mesecih dalec od tega, da bi sama sedela,ampak ce detk sam pokaze zanimanje - zakaj ne?? lp
|
|
|
|
Prosim, ne vem, če delam prav? 25.4.2005 8:18:02
|
|
|
|
puncica
|
Naša je bila ista, tako da smo urnk že sedel pri 6 mescih. Po moje ne bo nič narobe če se sam dviguje, baje da se voziček dviguje tako kot se otrok in mislim da ni nič narobe če sedi.
|
|
|
|
Prosim, ne vem, če delam prav? 25.4.2005 8:38:49
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Ko se sam začne dvigovati je dozorel za sedeči položal.Brez skrbi! :muca:
|
|
|
|
Prosim, ne vem, če delam prav? 25.4.2005 8:49:09
|
|
|
|
Gina
|
Naš je gor silil že od dveh mesecev naprej. Pri treh smo ga začeli malo dvigovat, pri 5,5 je samostojno sedel. Pa ne par sekund, kar zelo dolgo časa. Seveda mu lahko dvigneš naslonjalo za kako stopnjo više. Pazi le, da je hrbtenička podprta dobro, da ne zleze dol.
|
|
|
|
Prosim, ne vem, če delam prav? 25.4.2005 10:12:30
|
|
|
|
urla
|
Hi, Pika 10 nič se bat. Z našim nadebudnežem so bili isti problemi. Samo sedel bi in nič drugega in to pri 3 mes. Ker mi ni bilo ravno vseeno, da bo kaj narobe z njim oz. s hrbtenico, sem klicala na ortopedijo, kjer sem dobila pomirjajoč odgovor. Ortoped mi je rekel, da otroka nikakor ne smemo forsirat v nič, če pa sam želi sedeti ni to nič narobe. Pozdrav,
|
|
|
|
Prosim, ne vem, če delam prav? 25.4.2005 10:17:20
|
|
|
|
sebtan
|
ciao Pika 10, naša tija pa je sam en dan starejša od tvojga Lukca, pa lahko bi se podpisala pod tvoj problemček tudi jaz:)) kaj češ, to so pa razviti otroci...meni je sosed ortoped reku, da dojenček že sam ve, kdaj kaj lahko počne, sam silit ga ne oz. mu to onemogočat...tako da tudi mi že skor sedimo, pa na nogice se fuul že dviga, pa tudi ko jo tko držimo pod pazduhami daje nogico pred nogico, kot da hoče hodit...:)) tako da brez panike.....je že prau tako:):sloncek::sloncek: lep dan kljub dežju papa:)
|
|
|
|
Prosim, ne vem, če delam prav? 25.4.2005 12:39:47
|
|
|
|
iva01
|
Nik je star dobrih 5 mesecav pa se tud že sam dviguje če je v ležečem položaju, velikokret ga kr posedem in obložim z povštrčki da se ne prevrne.Mislim da ni to nič narobe.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?