|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: koncno plusek!!!
20.2.2009 19:43:33   
Barbara111
user posted image user posted image user posted image Čestitke!user posted image

Msli samo na pozitivnouser posted image .

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 26
20.2.2009 19:50:07   
*kinnie*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 27
20.2.2009 21:29:09   
S*
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Iskrene čestitke! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
21.2.2009 6:54:56   
toba
Čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo pozitivno naprej. Vse bo OK!!!!!!!!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
21.2.2009 7:00:25   
mama_milchy
user posted image user posted image user posted image  uživaj v user posted image  in ne skrbi, vse bo dobro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 30
21.2.2009 8:01:19   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: mirabela

Ne morem verjeti, danes zjutraj naredim test z CB in se mi pokaze veeeeelik plus, vesela sem , jokam, ne vem kaj naj naredim.

Doma imamo fanteka starega 27 mesecev, za njeg smo se mucili polnih 10 let, leta 2007 pa sem imela IMN in takrat so mi odstranili desni jajcevod. Marca sem bila narocena na razgovor dr.Vlaisavljevicu, in glej ga, 8 dni pred mojim rojstnim dnem izvem najlepso novico na svetu.

Zdaj me malo strah IMN.Koliksne so moznosti da se ponovi?

Zdaj ze racunam, zadnje perilo je bilo 15.01. , koliko casa sem ze noseca in kdaj bo prvi pregled?

Uzivajte in zelim vam cim vec user posted image  user posted image

Bravo, bravo BORKA ! čestitikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

nekje konec oktobra imaš rok....mislim, da bo 24.10.2009....

mislim,da je to že škorpijon....

še enkrat čestitke...

(odgovor članu mirabela)
Neposredna povezava do sporočila: 31
21.2.2009 8:23:05   
mirabela
punce hvala vsem, res ste zlate user posted image user posted image

Upam da se bo vse dobro koncalo, zdaj smo v oblakih user posted image , srecni in veseli.

zelim vsem veliko srece user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 32
21.2.2009 8:45:21   
sonček33
Čestitke in želim vam vse lepo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mirabela)
Neposredna povezava do sporočila: 33
21.2.2009 9:45:17   
Barbk
Iskrene čestitke. user posted image  Želim ti resnično lepo nosečnost in zdravega otročička.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Finančni položaj
Janjikaaaa

Če bi imeli boljši finančni položaj,boljše družbene razmere, bi imeli tudi več otrok?

Da (65%)

Ne (18%)

Morda (16%)

Število vseh glasov: 184

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!