Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroški keksi brez sladkorja? 20.2.2009 15:10:41
|
|
|
|
nuala
|
Jaz sem kupovala Medexove, sicer niso otroski, so pa dobri in prezivela sta jih tudi otroka.
|
|
RE: Otroški keksi brez sladkorja? 22.2.2009 16:22:19
|
|
|
|
botrca
|
Poglej tam kjer imajo hrano za diabetike, spar ima.
|
|
RE: Otroški keksi brez sladkorja? 22.2.2009 18:49:46
|
|
|
|
josephine27
|
hrana pri diabetikih je velikokrat sladkana z drugimi umetnimi sladili tako da mal pazite kaj otrokom dajete.
|
RE: Otroški keksi brez sladkorja? 23.2.2009 10:21:30
|
|
|
|
Tisana
|
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27 hrana pri diabetikih je velikokrat sladkana z drugimi umetnimi sladili tako da mal pazite kaj otrokom dajete. Se popolnoma strinjam. Naj dodam še to, da so ta umetna sladila mnogo bolj škodljiva kot navadni sladkor. Sicer pa, ne razumem (razen če ima otrok kakšne zdravstvene težave, ki to narekujejo), zakaj se ene tako želite izogniti sladkorju. Slej ali prej bo otrok deležen sladkarij in bolje je, da se nauči zmerno uživati sladkor, kakor pa da potem ne bi imel meje. Namreč, dojenčkom je prirojeno, da jim je všeč sladek okus, zato je tudi materino mleko sladkega okusa.
|
|
RE: Otroški keksi brez sladkorja? 23.2.2009 15:35:52
|
|
|
|
petrolejka
|
Holle ima ene fine pirine piškote. Preverjeno!
|
|
|
|
RE: Otroški keksi brez sladkorja? 23.2.2009 17:23:39
|
|
|
|
mateyka
|
a je to potem sploh še keks? jaz bi temu rekla kruh brez kvasa samo ja, res je. jaz sem gledala podrobno pregledala kekse pri diabetikih in dietnih ter podobno, skoraj vsi imajo notri umetna sladila. išči ječmenov slad - to je naravno sladilo in boljše od belega sladkorja. ali pa med. mogoče še eventuelno fruktoza. to je čisto ok "sladkan" piškot
|
|
|
|
RE: Otroški keksi brez sladkorja? 23.2.2009 21:26:56
|
|
|
|
jajula
|
naša mala rada skoz neki gricka in ji dajemo riževe piškote oz.stiropor no ji pa dajemo tud navadne piškote vsake tolk
|
|
|
|
RE: Otroški keksi brez sladkorja? 23.2.2009 22:34:28
|
|
|
|
juniorka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jajula naša mala rada skoz neki gricka in ji dajemo riževe piškote oz.stiropor no ji pa dajemo tud navadne piškote vsake tolk jaz sem tudi z riževimi ali koruznimi ploščicami začela, je zmazal v šusu- je pa podobno kot smoki- pa ne tisti debeli, ampak tanki. lahko jih pa sama spečeš, fruktoza je ok namesto belega sladkorja- saj če daš sadje, je to sam cukr itak. Al pa z rjavim sladkorjem... če ti ne pečeš, bo pa babi
|
|
|
|
RE: Otroški keksi brez sladkorja? 24.2.2009 13:31:19
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tisana IZVIRNO SPOROČILO: josephine27 hrana pri diabetikih je velikokrat sladkana z drugimi umetnimi sladili tako da mal pazite kaj otrokom dajete. Se popolnoma strinjam. Naj dodam še to, da so ta umetna sladila mnogo bolj škodljiva kot navadni sladkor. Sicer pa, ne razumem (razen če ima otrok kakšne zdravstvene težave, ki to narekujejo), zakaj se ene tako želite izogniti sladkorju. Slej ali prej bo otrok deležen sladkarij in bolje je, da se nauči zmerno uživati sladkor, kakor pa da potem ne bi imel meje. Namreč, dojenčkom je prirojeno, da jim je všeč sladek okus, zato je tudi materino mleko sladkega okusa. Ma ja, saj ga ne šopaš s sladkorjem, jaz ji zdaj pri 9m že dam kak košček čokolade. Pa to odebeljeno še kako drži, poznam primere, ko je otrok bil pri babici na obisku in se je dobesedno basal s sladkarijami, ker mu jih doma niso pustili,
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.