Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: začetek uvajanja-tekočina da ali ne 20.2.2009 11:49:15
|
|
|
|
Doll
|
Po GH sem ga vedno podojila.Nisem čisto nič dodajala do 10-11 meseca Koliko pač otrok spije,eni so žejni eni pa ne
|
|
|
|
RE: začetek uvajanja-tekočina da ali ne 20.2.2009 12:20:48
|
|
|
|
ZvezdicaZaspanka
|
Moja dva nista hotela piti druge tekočine, razen mleka, vse do 9 meseca. Zdaj sta stara skoarj 12m in je čaj zakon. Sicer sem pa vedno po GH dala še flaško mleka...tam nekje do 8 meseca, kasneje pa le, če sem videla, da sta še lačna.
|
|
|
|
RE: začetek uvajanja-tekočina da ali ne 20.2.2009 15:04:08
|
|
|
|
AnciM
|
Jaz mu dam vsakič po obroku GH še flaško mleka. Druge tekočine ne mara, le po kakem čudežu spije še kaj drugega.
|
|
|
|
RE: začetek uvajanja-tekočina da ali ne 20.2.2009 21:15:40
|
|
|
|
Čarli08
|
Našega tudi težko pripravim, da bi popil še kaj drugega kot mleko. Pa se mi zdi, da bi bilo fino, da bi ob gh spil še malo vodice. Pa niti slišat noče zanjo. Malo čajčka še spije, pa še to hippovega, ki je sladkan. Pa sem vedno govorila, da ga ne bom navajala na sladek čaj ... ah, ko potem njihova obvelja
|
|
|
|
RE: začetek uvajanja-tekočina da ali ne 21.2.2009 10:52:38
|
|
|
|
3jeMi
|
jaz sem pa našemu kar kmalu po uvajanju pri hranjenju ponudila prekuhano vodo in sem kmalu ugotovila, da je to kar ok, ker je potem lažje in tudi več jedel... zdaj pri sedmih mesecih (z GH sva začela pri 5. mesecu) popije tudi do pol litra vode na dan (ker mu jo ponudim tudi med igranjem in jo kar pije) + ravno toliko mleka... nad čajem pa ni bil nikoli kaj dosti navdušen... zjutraj popije mleko, okoli 9h poje malo sadja, za dopoldansko spanje zopet popije malo mleka, kosilo je že cel obrok GH, okoli 15h poje kakšno skutico in še malo mleka čez (tule se mali kar ne pusti, da bi spustil mleko ), okoli pol 19h imava mlečno kašico in za lahko noč zopet mleko...
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 21.2.2009 10:59:20 >
|
|
|
|
RE: začetek uvajanja-tekočina da ali ne 22.2.2009 16:20:45
|
|
|
|
botrca
|
Najin pije vodo, vodo in samo vodo za žejo, začel pa je nekje pri 10 mesecih, prej ni bilo šans, pa nisva se dojila.
|
|
RE: začetek uvajanja-tekočina da ali ne 23.2.2009 19:58:43
|
|
|
|
fitzgerald
|
IZVIRNO SPOROČILO: Doll Po GH sem ga vedno podojila.Nisem čisto nič dodajala do 10-11 meseca Koliko pač otrok spije,eni so žejni eni pa ne a ni smisel uvajanja GH, da počasi nadomesti obrok in spusti dojenje ne vem no, na ta način, da po vsakem obroku še dojiš za žejo, lahko dojiš do osnovne šole ali pa še dlje (mal za hec, ni bilo hudobno mišljeno)...jaz bom pa poskušala nadomestiti po 1 obrok postopoma - zdaj ma 6,5 mesecev in včasih že speljeva en obrok brez dojenja (nismo še začeli uvajati 2. obroka gh), samo pa vidim, da rabi dodatno tekočino (in ne hrane), sicer ma probleme s kakanjem - je pa res problem jo prepričat, da spije še malo čaja, ampak po žlički ponavadi gre, če se pa res res ne da, pol pa mami da joško
|
|
|
|
RE: začetek uvajanja-tekočina da ali ne 24.2.2009 20:39:43
|
|
|
|
lidija***
|
Jaz naši ponujam vodo ampak je ne mara preveč. Še največ spije z kozarčka. Fitzgerald- mislim, da dojenje ni isto kot AM. Sestava mleka je na začetku bolj vodena in če je beba žejna se sigurno ne bo dojila dolgo- po GH.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?