|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otok BRAČ
20.2.2009 11:09:14   
LAVKK

Pozdravljene!

Vem, da vas je tukaj na forumu velikoooooo, ki vas je bilo že na otoku Braču. Zato se obračam na vas, da izvem kakšno boljšo informacijo o tem otoku, ki ste že bile tam.

Namreč imamo varjanto, da gremo v mesecu juniju (13-20.6.), ko ni pretirane gužve, v mesto Bol na Braču v apartma za 3 osebe (2 odrasli in 1 otrok) za 205 evrov.

Pa me zanima, kakšno je mesto Bol, se kaj dogaja zvečer v mestu.
Koliko se pa sploh voziš do otoka BRAČ? Kje bi se splačalo iti na trajekt, da si čim hitreje v Bolu?

Zelo, zelo me mika v ta apartma in mesto, kar je zelo ugodno. Sam majčkeno me je strah, ker bom glih v 33 tednu nosečnosti in tako daleč od Slovenije. Zato me zanima, če je pot do dol naporna.

Hvala za vaše odgovore!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otok BRAČ
20.2.2009 11:34:44   
Taj
Pojdi! Bol je krasen in ne bo ti žal, klima bo pa tudi trebuščku pasalauser posted image . Pot do Splita po AC traja cca. 4 ure (v juniju ne bo nikakršnih zastojev, zato boste tam 1,2,3), v Splitu pa na trajekt, ki vozi do Supetra cca. 40min, vožnja je prijetna tudi za user posted image , preizkušeno!

Bol bo junija še precej na easy, je pa to majhen prijazen kraj, sprehajališče od tam pa do Zlatnega rata je prva liga, v senci, ob morju...njami! Mediteranski feeling, lokalčki, restavracije, kot drugod na Jadranu.Sicer pa je tam raj za športnike, a ti verjetno takrat ne boš v najboljši formi...razen za plavanje in dolge sprehode. Zna pa biti morje takrat še malo chilly, če bo vetrovno.

Uživajte! Ne bo težko.

user posted image

_____________________________

Če hočeš biti srečen, bodi!

(odgovor članu LAVKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: otok BRAČ
20.2.2009 11:56:19   
Olivija
mi smo bili z našo takrat petmesečnico na Braču (Supetar), smo šli pa tudi parkrat do Bola (ne zvečer). V glavnem imeli smo zelo lepe počitnice. Bil je pa september, tako da smo bili na Braču v glavnem upokojenci in družine z dojenčki.

(odgovor članu LAVKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




2nd Hand Shop za otroška oblačila in opremo
Tanja74

Ali bi, če bi imele možnost, kupovale otroška oblačila in otroško opremo v t.i. Second Hand Shop-ih (preko interneta, v trgovini)

Da (59%)

Ne (35%)

Drugo (6%)


Število vseh glasov: 266

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!