|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po HSG-ju
24.4.2005 19:16:03   
naja78
najprej!!!tinkamiška čestitke,zdaj pa se čuvaj.:bravo::rozica::darilo::angel::miska::pujs:

punce jaz bi vas pa nekaj vprašala.
:rozica:kako ste preživele dan po preiskavi-hsg-ju???
:rozica:ste vzele kako tableto proti bolečinam??
katero,če ste??

:rozica:ali moraš ležat,ker priporočajo 2-3 dni bolniške??
:rozica:vam je bilo kaj slabo???ali fejst teče tam spodaj ven???

upam,da niso trapasta vprašanja,ampak me res zanima!!!
vem,pa da vsaka to doživi drugače.
vaša naja 78
Neposredna povezava do sporočila: 1
   po HSG-ju
24.4.2005 19:25:30   
aljča
Čer Naja:rozica:
Dan po preiskavi sem preživela z malo špikanja in napihnjenosti v spodnjem delu trebuha.Tabletko za bolečine dajo tisti dan v bolnici doma sem pa imela naprosine.Bolniško imaš res 2 ali 3 dni mal morš počiti ampak se ne smeš zaležati.Ne smeš dvigovati težkih reči.Slabo pa meni ni bilo nič.Pa teklo je tud bolj malo v spodaj.
Sploh niso trapasta vprašanja, ker pač ne veš in rada ti pomagam, da boš imela vsaj malo predstave.Drugače je pa tko kot praviš vsaka drugače doživi stvar.
L.p. Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   po HSG-ju
24.4.2005 19:31:36   
Sulfinija
:Halo Naja!!!

Mene je sam postopek zelo,zelo bolel imela em levi jajcevod neprehoden.Krvavela em samo tisti dan kol se spomnim,drug mesec bo rvbno eno leto od tega križevega hsg.Po pregledu sem imela strašne krče boleče,tako da sem se jokala vendar brez tablet proti bolenim,lahko vzameš naprosin,ketonal je ena izmed boljših.
3.dni sem bla v bolniški bolj počivala bne sam ležala ne dosti hodila,ker me je vse bolelo in ne dviguj težkega bremena,velja?

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:,ki bo čez slab tden vesela srečka :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: po drugi inseminaciji!!!!!!!

Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   po HSG-ju
24.4.2005 19:31:38   
Sulfinija
:Halo Naja!!!

Mene je sam postopek zelo,zelo bolel imela em levi jajcevod neprehoden.Krvavela em samo tisti dan kol se spomnim,drug mesec bo rvbno eno leto od tega križevega hsg.Po pregledu sem imela strašne krče boleče,tako da sem se jokala vendar brez tablet proti bolenim,lahko vzameš naprosin,ketonal je ena izmed boljših.
3.dni sem bla v bolniški bolj počivala bne sam ležala ne dosti hodila,ker me je vse bolelo in ne dviguj težkega bremena,velja?

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:,ki bo čez slab tden vesela srečka :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: po drugi inseminaciji!!!!!!!

Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   po HSG-ju
24.4.2005 19:31:40   
naja78
o hvala aljča.saj veš kako je,...mal me je že strah,ampah si mislim ,da če ne bom šla:prvič bom vedela na čem sem-kako imam spodaj pošlihtano.drugič bo pa vsaj prva stvar,ki jo lahk nardim za :duda:.

bog ve kako je spodaj,pa si vsak mesec delam lažno upanje.tako zbiram pogum.upam da prav razmišljam.
bodi pridna .

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   po HSG-ju
24.4.2005 19:40:26   
naja78
joj mi net počas dela.:grrr:bo treba res neki narest.

mojca tebi tudi hvala.ja kako vraga si pa zdržala???????jaz bi tulila ko mešana!!:ups:

bojim se da je z mano na L strani jajčnika isto,ker ga skoraj vedno,od kar sem pozorna na :duda:,nič ne čutim in G mi ga je komaj najdu na UZ.no na konc ga je le.včasih me čist mal špikne ampak se mi je zdelo večno,ko ga je iskal.zato sumim,da ja zapacan.D pa upam,da bo OK.

vsem še hvala in imam na žalost doma net na tel.linijo.za crknt.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   po HSG-ju
24.4.2005 20:41:38   
Anitka
Hej Naja!

No moja izkušnja je pa taka: mene sam poseg ni bolel, le malce neprijeten je bil. Nisem rabila prav nobene tablete in naslednji dan sem šla že v službo. Edino lakota me je grozno mučila.:)-

Naj na HSG pojdi čimbolj sproščena in s čim manj strahu. Misli si, da je to le še en korak proti :duda:, me pa bomo stiskale pestke :miska::miska::miska::miska: da se vse dobro izteče.

Pa pa,

Anitka:pika:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?