|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakaj zgodaj spati?
24.4.2005 14:11:01   
Maxica
Sem pri spodnji temi brala, da hodijo vaši :duda: kar lepo dokaj zgodaj spat. Nam enostavno prej kot pred cca.22:30 ne uspe zaspati. (pa tudi pozneje gremo včasih) Zdaj me pa zanima, zakaj je dobro, da gredo :duda: tako zgodaj spat?:zmeden2: Ker našemu osemmesečniku spanca zaradi tega ne manjka, saj lepo zaspi tudi parkrat podnevi. Bi bilo bolje, da probamo premakniti odhod v posteljo na bolj zgodnje ure ali je tako ok, če nam tako ustreza? No, morda, ko bom začela spet v službo hoditi, bi bilo pa bolje, da gremo prej spat ali kaj?:zmeden2:Uf, sem zabluzila, upam, da veste, kaj vas sprašujem...:ups::ups::ups:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zakaj zgodaj spati?
24.4.2005 14:14:25   
Anonimen
Pri nas gremo zato "zgodaj" spat (20-21), ker vstajamo ob 6-ih. Če vam vaš urnik ustreza, potem ga ne spreminjajte. Je pa lušno zvečer, ko mali "kmalu" zaspi, da maš še kakšno urico zase ;) če ne zaspim pred njim :(

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zakaj zgodaj spati?
24.4.2005 14:24:41   
mamsi
Jest jo dam spat med 19h in 19.30h ker se mi v vsakem primeru zbudi ob 6h in če jo dam prepozno je sitka še zaspana, po 6h pa spat ne more več.;)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zakaj zgodaj spati?
24.4.2005 14:45:00   
a.jda
Če vam paše, pusti tako kot je. Meni osebno pa bol odgovarja da zvečer malo prej zaspi, da lahko potem še v miru kaj postorimo, kar nam ne znese čez dan (npr. pospravimo,...). če bi ukinili eno spanje čez dan, bi pomoje kar hitro zaspal zvečer, Kakor vam paše.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zakaj zgodaj spati?
24.4.2005 16:03:00   
Bejba
Naš sonček čez dan non-stop spi, ampak je ob 19h že taka koma, da ga enostavno ne moremo več obdržati pokonci. Smo poskusili prestaviti spanje na 20. uri, a brez uspeha :(. Kaj čmo, imamo pač zaspančka doma :zaspan:.
Če pa vam tako ustreza, pa ne vem zakaj bi spreminjali.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zakaj zgodaj spati?
24.4.2005 16:25:51   
Pika?
Pomoje če ponoči dobro spite, ni potrebno spreminjat. Sicer pa v knjigi Otroško spanje - brez joka v sanje piše da otroci bolje in lažje prespijo noč če gredo spat med 19-20 uro. Sicer pa mislim da itak ne moreš še ne vem kaj vplivati kdaj bo dojenček zaspal če ni zaspan.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zakaj zgodaj spati?
24.4.2005 19:07:41   
.ču
Je že res,da prisilit ne moreš nič oz. lahko narediš več škode kot koristi.
Verjetno boš pa morala spanje podnevi mal "zmanjšat",da bo potem otrok zvečer prej utrujen in bo šel spat ob "normalni" uri.
Pri nas oba hodita spat od 19h do 20h.Ta mal gre tud še dvakrat spat podnevi.In še ta velka večkrat na teden izkoristi popoldansko spanje tudi po dve uri.

Lp:rozica:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zakaj zgodaj spati?
24.4.2005 19:40:41   
HuAnita
isto kot bejba

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zakaj zgodaj spati?
24.4.2005 21:16:04   
BONI*
Pri nas je Luka začel hodit zgodaj spat (ob 20h), ko smo ga začeli vsak dan kopati. Pred tem pa tudi Luka ni zaspal pred 22h, pa tudi veliko večje probleme smo imeli z uspavanjem. Meni je sedaj super, ker imam zvečer še kaj frej časa za gospodinjstvo in za mojega dragega. Ponoči se zbudi 1x za jest, potem spet zjutraj in če je vse po sreči, potem zaspi še do 8h ali 9h. Čez dan pa spi vse skupaj max. 2h in to, če smo zunaj, če pa ne, pa še manj.

Lp, Boni

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Zakaj zgodaj spati?
25.4.2005 11:01:35   
Pupica
Ja zakaj...ker zaspi...če ne drugač kr va naročju:)-:)-:)-:)-
Enostavno ne zdrži, njena ura je ob 8h in pika.

Je pa res, da so 3 meseca se je pa dojila do 23h in nič prej ni zaspala, kljub temu da smo se pobral v spalnico ob pol 8h:ups::ups::ups:Midva sva gledala TV, ona je bila pa priklopljena, točno ob 11h pa je zaspala kot 9nebesa. Tako da sva jo le še v špampek preložila.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Zakaj zgodaj spati?
26.4.2005 0:39:15   
Pika10
Imam isti problem kot ti.Meni je patronažna rekla ob polnoči nazadnje previt, jest in spat. In tako je bilo.Zdaj ga ne morem spravt spat pred 23uro. Sem tudi jaz drugače nočna in si niti ne predstavljam it spat pred polnočjo. No pa potem spiva do desetih.
Tudi jaz sem razmišljala kako prestavit vse skupaj nazaj, ker bo potem ko bom šla v službo problem.Pa mi je ratal iz 24 ure premaknit vsaj za pol ure do eno uro.Sem se odločila da bom postopoma po deset minut poskusla premikat nazaj. Bomo videli kako bo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?