Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KIK trgovine delavno mesto 19.2.2009 18:42:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Pojma nimam. Sam še takrat k sm bla tam so ble trgovke nekulturne do amena, zanemarjene, živčne, se drle ena na drugo čez celo trgovino.....to na rudniku v lj.. Tk da če boš tam poslovodja....poštimej to
|
|
|
|
RE: KIK trgovine delavno mesto 19.2.2009 20:11:25
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Pojma nimam. Sam še takrat k sm bla tam so ble trgovke nekulturne do amena, zanemarjene, živčne, se drle ena na drugo čez celo trgovino.....to na rudniku v lj.. Tk da če boš tam poslovodja....poštimej to itak, da bi poštimala, ma na srečo je to nova trgovina v Sežani. Je lažje poštimat folk na začetku, če prej ne zbežijo. No zanima me zato, ker sem že rekla, da ne bom več šla delat v trgovino in sem končala še ekonomsko, ma npr. poslovodja bi vseeno bila, če bi mi urnik vsaj kolkortolko ustrezal, najbolj me pa skrbi kakšni so nadrejeni. pri tiranih sem zaključla. Po trinajstih letih delavne dobe jih mam zadosti. Ne da se mi pa menjavat več služb kot gat. Imam družino, dva manjša otroka, eden gre jeseni v šolo, za drugega sem ravnokar končala porodniško in res nimam energije, da bi me kdo zaje***al. Drugače sem pa definitivno rojena za ta poklic. me je sam gobec. prodam ti kar češ.
|
|
RE: KIK trgovine delavno mesto 19.2.2009 20:30:34
|
|
|
|
Nogavica
|
Na MON-u sem enkrat brala kar močne kritike. Grem pogledat, če bom še našla.
|
|
RE: KIK trgovine delavno mesto 19.2.2009 20:35:28
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Na MON-u sem enkrat brala kar močne kritike. Grem pogledat, če bom še našla. Joj dej prosim te na kolenih, če poiščeš . Hvala ti.
|
|
RE: KIK trgovine delavno mesto 19.2.2009 20:43:05
|
|
|
|
Nogavica
|
Evo link
|
|
RE: KIK trgovine delavno mesto 19.2.2009 20:52:49
|
|
|
|
blaža
|
hvala, zelo vzpodbudno. bomo vidli na razgovoru kolko je ura.
|
|
RE: KIK trgovine delavno mesto 19.2.2009 21:01:03
|
|
|
|
Jaguarka
|
Moja sodelavka je prišla k nam na firmo iz Kik-a. Že pri nas ni rožnato in je vse skup bolj tako-tako, ampak je rekla, da napram Kik-u imamo še zlato službo. Ko je prišla roba (poln kamion) si moral vse spakirat in na mesto pospravit, pa ni bilo važno, če ostaneš do večera (pa si zjutraj prišel). Če imaš otroke zna biti to kar neprijetno. Ko planiraš, da delaš do 16-ih pa moraš ostati do 20-ih, brez da te kdo vpraša, če lahko ali če imaš preskrbljeno varstvo. Pa na tisti višek ur, ki si jih tako pridelal lahko kar pozabiš (da pa bi bile plačane pa še manj) Plača minimalna. Delala je čisto vsako soboto. Sami odnosi med nadrejenimi - delavci katastrofalni. Posledično zaradi vedno nekih pritiskov so se sodelavke med sabo še "pikale". Odpoved je dobila iz danes na jutri. Prodaja se je bistveno zmanjšala in ker je po začetnem otvoritvenem bum-u začel upadat promet so vse višek delavke počasi odpuščali ( delala je do 16-ih, pa jo je nadrejena ob 15:30 poklicala v pisarno, češ da je danes zadnjič, da je dobila odpoved.) Skratka, nič dobrega ni bilo povedanega o samem delu v Kik-u... odločitev pa je seveda tvoja.
|
|
|
|
RE: KIK trgovine delavno mesto 19.2.2009 21:47:51
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jaguarka Moja sodelavka je prišla k nam na firmo iz Kik-a. Že pri nas ni rožnato in je vse skup bolj tako-tako, ampak je rekla, da napram Kik-u imamo še zlato službo. Ko je prišla roba (poln kamion) si moral vse spakirat in na mesto pospravit, pa ni bilo važno, če ostaneš do večera (pa si zjutraj prišel). Če imaš otroke zna biti to kar neprijetno. Ko planiraš, da delaš do 16-ih pa moraš ostati do 20-ih, brez da te kdo vpraša, če lahko ali če imaš preskrbljeno varstvo. Pa na tisti višek ur, ki si jih tako pridelal lahko kar pozabiš (da pa bi bile plačane pa še manj) Plača minimalna. Delala je čisto vsako soboto. Sami odnosi med nadrejenimi - delavci katastrofalni. Posledično zaradi vedno nekih pritiskov so se sodelavke med sabo še "pikale". Odpoved je dobila iz danes na jutri. Prodaja se je bistveno zmanjšala in ker je po začetnem otvoritvenem bum-u začel upadat promet so vse višek delavke počasi odpuščali ( delala je do 16-ih, pa jo je nadrejena ob 15:30 poklicala v pisarno, češ da je danes zadnjič, da je dobila odpoved.) Skratka, nič dobrega ni bilo povedanega o samem delu v Kik-u... odločitev pa je seveda tvoja. Hvala za odgovor, se mi je kar zdelo da bo kej v tem stilu, zato sem pa tudi vprašala.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?