Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nosečnost in študentsko delo 19.2.2009 11:41:17
|
|
|
|
lenčy
|
živjo punce! ker vsak dan razmišlam o svojem otroku, sem se sedaj spomnila na prihajajoče mesece, v katerih sem lahko že noseča. to pa zna bit nekakšen problem....ker končujem šolanje,moram opraviti še obvezno prakso, ki pa bo v zelo dobrem podjetju, v katerem upam, da bom to poletje delala tudi kot študentka. zanima me,kako v podjetjih gledajo na noseče študentke,ker bi blo zelo žalostno, če me ne bi hotli gledat, če bi bila noseča. vsekakor ne bi rada te priložnosti spustila z rok, vseeno pa mislim, da bi mi otrok pomenil veliko več. kakšne imate izkušnje s tem? lep sončen dan vam želi alenka
|
|
|
|
RE: nosečnost in študentsko delo 19.2.2009 14:09:18
|
|
|
|
sajka
|
vsaka nosecnica ima svoje pravice na delovnem mestu.Izkusenj sicer nimam,verjetno bos opravljala lazja dela
|
|
|
|
RE: nosečnost in študentsko delo 19.2.2009 14:14:32
|
|
|
|
nincrli
|
ja odvisno kaj boš delala, kok visoko boš noseča itd... pomoje te ne bi kar odj... če boš pač noseča
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.