Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako držati 4. mesece starega dojenčka 19.2.2009 11:27:53
|
|
|
|
Luni
|
Tašana, seveda lahko, pa saj ima že 5 m. Če je razvoj ok, ni dileme. Moji trije so se od rojstva POKONCI DRŽALI, SPLOH NISO MARALI BITI V LEŽEČEM POLOŽAJU, KO SO BILI BUDNI. nO, PRI ZADNJI SEM SE ITAK, ups, velike črke,... nandlinga naučila in to pomeni, da otroka ves čas držiš v napol sedečem položaju! Kar korajžno pokonci!
|
RE: Kako držati 4. mesece starega dojenčka 19.2.2009 12:22:10
|
|
|
|
Taula
|
V naročju jo imaš lahko, samo podpiraj jo v hrbtu da bo ravna.
|
|
RE: Kako držati 4. mesece starega dojenčka 19.2.2009 12:28:47
|
|
|
|
Taula
|
Upam da se vidita sliki. To je iz knjigice katero sem dobila pri P. Nanju klikni da ti ju poveča.
< Sporočilo je popravil Taula -- 19.2.2009 12:30:24 >
|
|
RE: Kako držati 4. mesece starega dojenčka 19.2.2009 12:43:04
|
|
|
|
andrejkam
|
Taula, to je pa super knjigica, škoda, da je nisem imela prej, da bi pokazala domačim, ker jim ni šel ta handling najboljše (verjetno so si mislili, da sem samo tečna). A poveš naslov?
|
|
|
|
RE: Kako držati 4. mesece starega dojenčka 19.2.2009 12:54:22
|
|
|
|
Taula
|
Ah to je bolj zloženka/knjigica, ki ima 15 strani. Naslov je Dojenček, kako ga pestujemo in se ukvarjamo z njim. Zavrlova (razvojna terapevtka) je glavna avtorica. Notri imaš pa kako se pravilno nosi novorojenčka, dojenje, hranjenje po steklenički, podiranje kupkča, pasenje kravic, posaganje/dvigovanje dojenčka, previjanje, kako ga nosimo bolj pokonci, sedenje, večji otroci, igra z otrokom...slikice. V ZD imajo te knjigice.
|
|
RE: Kako držati 4. mesece starega dojenčka 19.2.2009 12:59:00
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, TULE maste to knjigico
|
|
|
|
RE: Kako držati 4. mesece starega dojenčka 19.2.2009 13:11:15
|
|
|
|
andrejkam
|
Super, hvala
|
|
|
|
RE: Kako držati 4. mesece starega dojenčka 20.2.2009 19:46:32
|
|
|
|
Tašana
|
Taula hvala celo za fotogtafiranje Mi pa pogumno pokonci!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?