|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dolžina krila?
19.2.2009 11:15:52   
smigli
drage moje, tiste ki ste že čez trideset, kako dolga krila si privoščite oz. kratka, kaj pa za na delovno mesto?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dolžina krila?
19.2.2009 11:32:37   
Luni
sedem čez user posted image , pa nosim krila tik nad koleni ali do kolen: ja, za v službo.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2009 12:53:25   
smigli
Žal moje vprašanje ni zanimivo user posted image , kerensa je zavzela ves teren.

Zanimalo me je, kaj se vam še zdi ok, zadnjič je pri nas v kolektivu tekla ena debata, kaj se lahko nosi pri določenih letih, da ne izpade neokusno ali provokativno.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2009 13:05:19   
Lenny
Za v službo do kolen. Drugače pa više user posted image

Oči: "Sine, kaj delaš?"
Sin: "Nič oči. Pa to počasi!"

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.2.2009 15:11:08   
Mala koala
Tik nad koleni. Blizu 40.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.2.2009 15:20:18   
CHICA 83
Za v službo 1 dlan nad koleni, ali do kolen, odvisno je pa tudi od starosti in od postave. Pravilo pravi: razkrij kolena, pokrij dekolte in obratno, seveda vse do ene mere!

YOU WANT IT, YOU GOT IT

(odgovor članu Mala koala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.2.2009 15:40:08   
Arwenko
Če smo že pri pravilih, formalnih - ne tistih kako si jih posameznik priredi, potem je za v službo minimalna dolžina krila tik pod kolenom. Vse manj je stvar osebnega okusa, postave in seveda zahtevnosti posameznih šefov. Meni je priznam, pa jih še nimam 30 popolnoma neukusno če imajo v poslovnem okolju - se pravi, kjer so večinoma v kostimih in moški v oblekah ženske krilo nad kolenom, mi deluje ceneno, če je okolje ustrezno sproščeno pol pa zakaj ne. Spomnim se bivše sodelavke na seminarju v tujini, strogo poslovno, čez 300 ljudi, medve obe kot prevajalki, ona pa v sicer luštnem kostimčku, ampak s krilom krepko nad kolenom, mogoče do sredine stegna. Izpadla je totalno "glupo", ljudje so se posmehovali za njo, ona pa kot fijakarski konj, sploh si ni dala dopovedat da stvar ni primerna, to je meni čisto mimo.

(odgovor članu CHICA 83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.2.2009 17:25:34   
Olivija
Sem imela ravno včeraj za en fejst resen sestanek krilo nad kolenom, ima pa gube in je del kostima, tako da se mi je zdelo čisto primerno - pa nisem bila tam kot prevajalka. user posted image

Meni osebno krilo nad koleni, če je res samo par cm, niti slučajno ne deluje ceneno - se mi zdi, da je veliko bolj odvisno od tega, kaj imaš zraven oblečeno.

Krila, ki pa ravno rit prekrijejo pa itak ne nosim več.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.2.2009 17:29:20   
Anonimen
Vecinoma pod koleni; ce je nad, naj bi bilo za eno dlan nad koleni, se mi zdi. Prakticno pa toliko, da se še komot usedem brez da bi imela sama obcutek vulgarnosti zaradi prekratkega krila.

(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.2.2009 12:10:23   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Vecinoma pod koleni; ce je nad, naj bi bilo za eno dlan nad koleni, se mi zdi. Prakticno pa toliko, da se še komot usedem brez da bi imela sama obcutek vulgarnosti zaradi prekratkega krila.

to mi je bolj všeč, tega pravila se tudi jaz držim.

Nisem pa še nikoli doživela posmehovanja zaradi krila, pa imamo na sestankih ženske v letih 50+, ki nosijo občasno precej kratka krila, imajo pa seveda ta pravo postavo in noge. Francozinje so prav fletne.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 20.2.2009 12:13:00 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.2.2009 20:42:29   
Anonimen
Nisem pa še nikoli doživela posmehovanja zaradi krila, pa imamo na sestankih ženske v letih 50+, ki nosijo občasno precej kratka krila, imajo pa seveda ta pravo postavo in noge.

Na sestanku ziher ne, po njem pa bolje da ne slisis komentrajev tistih, ki so se pol ure nazaj "odmarali oci" na taistih nogah.

(odgovor članu Olivija)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
22.2.2009 14:04:37   
rainbow
Se mi zdi, da je to bolj odvisno, kakšna dolžina kateri paše, a ne? saj od 30-40 pa se res ne ve, koliko natančno je ženska stara. Večina nas zgleda zelo mladostnihuser posted image user posted image  
no, jaz nosim krilo do gležnjev(če jo sploh oblečem), imam fuul močne noge. pri lepih nogah pa res ni kritično, če je minica. Nek okus mora bit, pa je.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.