|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   posteljica z ograjo ali košarica!?pomoč prosim
24.4.2005 9:26:02   
Maša
Punce,...čisto sem zmedena....najprej sem mislila imeti košarico oz. neke vrste zibko v kateri bi naš angelček lahko spal nekje 6 mesecev(po izkušnjah sorodnikov), sedaj pa so me mož in starši prepričali da smo kupili že kar posteljico z ograjo-se pravi takšno ki jo bo imel nekje do 3 leta starosti. Hm,,....in sedaj...ja berem o tem kako se malčki v takšni postelji ne počutijo varne!? Je to res!? Najmanj kar bi si želela je pa to da mojemu angelčku v posteljici ne bo prijetno!?

Hvala za pomoč:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
24.4.2005 10:19:18   
Jančika_
Ni panike, posteljo lahko prav simpatično zmanjšaš z blazinami, pa okrog daš tisto zaščito iz blaga in bo ravno tako vredu.

Naš skoraj 9-mesečnik ima v postelji ob strani še vedno pritrjeno blazino, ki sva mu jo tja naštimala, ko sva ga pri štirih mesecih selila iz košarice v veliko posteljo.

Če si pa želiš, da bi tvoj otoček spal najprej v košku, ti ga tudi priporočam. Mi smo imeli takega na kolesih, v katerem je pred mnogimi leti spal moj mož. Fajn je, ker ga lahko podnevi zapelješ v dnevni prostor (od začetka, ko dete še nima ritma).

LP, Jana:zajcek:

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.4.2005 11:51:44   
babylove
Naš od začetka spi v veliki posteljici in ni videti nesrečen.

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.4.2005 13:44:27   
frutka_
Jančika ti je lepo opisala postopek kako urediti gnezdece varno! Sicer sem jaz tudi imela košek, ker mi je zelo simptčen in praktičen. Malega sem si kar s sabo nosila po stanovanju.
Če imaš možnost kupiti košek ga nabavi,sploh če so ti všeč in finance na voljo, ampak malemu bo čisto vseeno kje spi... dokler bo sit, previt in na toplem!

Moj je približno takšen:

http://store.babycenter.com/product/nursery/furniture/bassinets_and_cradles/1042?sku=204805

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.4.2005 16:54:12   
janjja
JAz bi ga dala kar v posteljico. meni osebno se zdi košarica samo dodaten strošek, dojenček jo zelo hitro preraste, pa še škripa ko ga položiš vanjo, vsaj pri nas je in se je mala takoj zbudila.9nebesa

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.4.2005 20:46:40   
Maša
Hvala punce za vaša mnenja!

Bom še malo premislila,

lp od naju:nosecka:

9nebesa

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2005 9:47:27   
Annny
Maša,
če se boš odločila za košek, me lahko kontaktiraš, ker po nizki ceni prodajam približno takega, kot je link zgoraj- je pa čisto nov.
Lp

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.4.2005 12:34:41   
bskrle
Tudi jaz priporočam zibko ali košarico, je res zelo praktična, če moreš si jo kje izposodi ali kupi.

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.4.2005 9:07:58   
Olivija
nama je tudi košek prav prišel, ker sva ga enostavno zjutraj zapeljala v dnevno sobo in tam je bil potem cel dan. Drugače bi pa morala bit sama v svoji sobici ali pa v vozičku. Sva ga pa uporbljala ene pet mesecev, potem se je preselila v svojo "veliko" posteljo, nad katero je bla pa čist navdušena (se ji je prav videlo). V košku se je namereč že zaletavala v stranice.

LP

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.4.2005 11:54:09   
lin
malo pobrskaj po trgovinah in po netuvem da se da dobit,tako iz spužve narejeno varovalo,ki posteljico zmanjša ,da se novorojenček počuti bolj varno,čerav mi smo našoLin dali takoj v to postlico,brez tega in je blo o.k.,zdaj pa ji že urejamo sobico,tako da bo pred 1letom že v ta veliki-mladinski postelji

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.4.2005 11:57:39   
lin
Joj,sama sebi nemorem verjet,kako pišem:zmeden:,se mi malo mudi,pa tako kracam,punce se vam opravičujem za moje packanje.:)

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?