|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naši sončki (22. del)
24.4.2005 0:57:46   
Anonimen
Hojla!

Upam,da je pravo nadaljevanje:ups: Tisto je že daaaaleč.

Ja, še zmerej visim na compu, vsi ostali pa že spijo. Jst pa še ne morem...ker ne bi mogla zaspat zdele...sem trenutno čist zmedena..ker ne vem kaj naj..jasno, :love:. Čista zmeda:( Pa bo tut to minil...takoj ko bom vedla, kaj sploh hočem. Zakaj mora bit to tolk zakompliciran? Človk si ne bi mislu...:):):)

Danes smo bili v Trstu, smo šli mal v shopping. Je blo prav super. Morda bom kako fotko gor dala. Bom še vidla..:)

Kje ste pa ve? Nobena se ne javi? Jutri bo pa spet slabo vreme..:( Aja, a greste kam za prvomajske? Mi imamo letos praktično samo 2 dni počitnic..+vikend in praznik. Moramo v pon. in torek v šolo:hudicek: Mi bomo doma oz. bomo kam šli le za en dan. En dan gremo pogledat enga :duda: v Bovec (od očijeve sestrične hči je rodila prejšnji mesec...spet vse komplicirano:)-), en dan pa v Lignano v ZOO. Lani smo bili takle čas v Španiji, v Barceloni:(( Točno 23.4. smo šli..:( Aaaaa, kaj bi dala..da bi lahko šla. Samo zdej bi pa tu mač pogrešala računalnik :) Lani sem čist izklopla..na RR še pomislila nisem:bravo: Samo letos pa ne bi šlo...sam da letos ne bi bla RR tista..ki bi bila pogrešana:ups::)

No, bom nehala filozofirat pa šla napisat še en mail...:)

:rozica: vsem :)

lp,:fis:

:metulj: :metulj: :metulj:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Naši sončki (22. del)
24.4.2005 10:31:34   
Joe
Hihi, Fiši, trofilo te je!!! Upam, da bo bit meso postal, pa kmalu! :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Naši sončki (22. del)
24.4.2005 10:45:06   
Pia73
Hoj :fis: ika pa sem te najdla. Boš videla, da bo tale negotovost tudi minila, je pa res, da pride do nje še večkrat,... :) Drži se,... :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Naši sončki (22. del)
24.4.2005 12:07:16   
nita
Dan.

Pa sem našla mal cajta, da se pofočkam. Ja, dan je mal smotano vreme, pa bom mal za računalnikom (kolk bo Ela seveda spala).

Mamo že cel teden zvečer borbe. Kdo bi jo zastopu kaj ji je. Kriči tako močno, da tut ko je imela ta hujš krče ni blo tako :((. Jaz ji pa ne morem pomagat in tut ne vem kaj ji je. Krče je imela nekje do 1 meseca, pol se je pa nehal. Zdej pa spet kriči. Sicer je mal drugač, saj je takrat močno brcala z nogicami in rakicami, zdej pa ne. Sam kriči in tako nedolžno gleda :((. In tako skoraj vsak večr. A mislite, da so se krči vrnili po več kot enem mesecu??? Ji pa dajem čaj z kumininem sirupom, pa ji je pol mal bolš. Zaspi pa, ko se tolk zmatra, da ne more več nič. Jaz sem pa čist :zaspan:, saj tut ponoč ni ravno mirnega spanca. Kr naprej se nekaj prestavlja, vzdihuje in stoka. Zdej je že dve noči spala kr pr men, da se kr naprej ne rabim vstajat. Ko zajambra, jo malo pozibam, pa je O.K.. Če je pa v postlici, se pa zbudi do konca, pol je pa :grrr:.

No, bomo že preživel. Pa še prehitro bo zrasla.

Nisem se še pohvalila, da so se pričela spet dela na naši mansardi. Ta teden bo majster vstavil okna, pol pa pride enkrat postavljat gibs plošče. Dragi je bil pa priden, pa je razbil steno, kjer bo vhod in štemel za odtok in za neke kable. Tak fajn občutek, ko se nekaj dela, pa je vsak dan mal več :love::love:.

Fiši, dobrodošla med nami zaljubljenimi. Uživaj vsak dan, kot da ti je zadnji. Si pametna punca in vem, da boš znala v vsaki situaciji prav odreagirat in ne boš izgubila glave. Držim ti pesti.

Zdej me pa kličejo na kosilo.

Lepo se imejte, polubčkite svoje :angel:.

L.P. Anita & Ela (11t in 2d) :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Naši sončki (22. del)
24.4.2005 13:08:24   
Soncnica
Hoj Nita!

Lahko, da ima Ela krčke. Ti lahko trajajo do 3. meseca. Je pa čudno, ker ponavadi takrat res brcajo z nogicami in niti slučajno niso mirni. Mogoče je pa samo zaspančkana, pa ne more zaspati? Poročaj, koliko časa bo še trajalo. Upam, da boste čimprej mimo!!

lp


Sončnica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Naši sončki (22. del)
24.4.2005 15:21:13   
Mina1
Sicer drugače med vikendom nisem tule na RR, pa vseeno:

V soboto smo bili s 3-letnikom v Celovcu (šli smo v KIKO po drugi avtosedež za v drugi mali avto - MAXI RODI TOPLINE ORANGE FLESH), potem sem mu pa še novi kovterček kupila;). Ampak je bil tale naš:hudicek: spet čisto podivjan in tako, tako da je bilo kar pestro. Piškotka je pa babi čuvala.

Danes je pa zelo zaspan dan, piškotek kar aja na "dolge proge". No, vsaj enkrat, čeprav upam, da bo ponoči tudi spal. Ampak tale nosek ima pa kar fino zamašen že lep čas, pa fiziološka tekočina očitno ne pomaga dosti:zmeden:, kar hrope, kadar spančka.
3-letnik je pa pri babici prespal in je še kar tam, bo treba ponj, bo potem spet veselo doma:)-:)-:)-

Aja, pa še tole: se po dveh mesecih končno lahko spravim v svoje fajn kavbojke MISS SIXTY št. 26, ampak unih št. 25 pa še ne morem zapeti. Ampak hočem povedati, da sem ful vesela:):):) - le trebušnjake bo treba še vedno delati. Takole po drugem otročku je koža vseeno malo raztegnejna pri trebuščku.

Pa ostale, kako ste preživele vikend???

pa-pa Mina1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Naši sončki (22. del)
24.4.2005 21:37:35   
Lu
Čer!

No Maja je že spala, pa ji ni dobro delo in smo še malo popapale. Ja, danes je že 2 dan ko ji nisem po flaši dala nič. :bravo: Pijem pa sezam zdaj, pa en kozarec piva spijem kadar se spomnim. Očitno pa le deluje. Samo zdaj se pa Maji ravno ne ljubi vsakič vlečt, pa imava potem sam jok in stok. In potem jo moram najprej potolažit in nato zopet poizkusit.:(

Mina1 kok št. nosiš ??? 26??? Ala ti vera. Jaz sem prej nosila nekje 27,28. Zdaj sem si kupila 29. Pri meni grejo kg zelo počasi dol. Pa trebuh. Katastrofa. Moram dobit tisto fiz., ki je bila pri meni v porodnišnici, da mi še enkrat pove vajo za globoko trebušno mišico, ker mislim, da sem jo delala narobe, pa se mi ga. nikakor ne javi. Bom še probavala. Ker zdaj ne vem ali lahko že delam trebušnjake ali ne. Zaradi tega ker baje ne smem delat grebena.

Za 1. maj gremo na Krk:morje:. In sicer šele v četrtek gremo. Ima dragi spet ene obveznosti. Brez veze.:hudicek:

Danes sem bila zelo pridna. Sem pospravila komplet stanovanje in tudi pomila medtem ko je Maja spala. Zdaj me čaka pa še likanje.

Drugače je pa tudi moj križ že bolje. Poleg vsega kar sem naredila, sem še Majo skopala in me do takrat ni bolel. Zdaj se me pa nekaj loteva, ampak zlikat bo pa treba še.

Kje ste pa kaj ostale mamice???

Tudi sama se včasih sploh ne spravim pisat. Raje berem, kolikor že. Ponavadi zjutraj ob kavici :bravo:

Zdaj pa grem še :kuza: ven peljat. Je imel včeraj 3 leta:torta:. Ja in dobil je tudi alergijo verjetno na travo. Je dobil injekcijo in jo je vet. častil za njegov roj. dan, he he. Aja pa še kremplje mu je postrigel. Je imel že tako dolge da je groza.

Tako. Lep večer vam želim vsem skupaj.

lp Lu in še Maja, ki že sladko spi :racka:


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Naši sončki (22. del)
24.4.2005 22:17:12   
nita
Evo mene še enkrat na hitrco.

ELa mi je zaspala in to brez večernega kričanja. Moram hitr trakt.

Ja, ma kaj pa vem, če so to krči. Res se mi zdi čudno, da bi se vrnili po enem mesecu in pol :zmeden::zmeden::zmeden:. Sem pa že na vse živo pomislila, med drugim tut na to, da ji mogoče rastejo zobi??? Je to možno??? Ma kera kake izkušnje, kak to zgleda??? Mogoče Mina??? :zmeden::zmeden::zmeden:

Drugač pa Mina, svaka čast, da nosiš 26 št. (in vem, da so od Miss60 še manjše št., kot od ostalih), upam sam, da nisi velka 175 cm, ker pol si pa kriza ;););). Se prav, če hočeš, se da. Teb je uspel že dvakrat. No, sej se sama tut ne bom pritoževala, ker mi je ostala tut sam kak kilca, v bistvu oblečem že skor vse stare cunje. Me pa muči to kot Lu...Trebušček je kriza :hudicek::hudicek::hudicek:. Sem se zadnič spravla delat trebušnjake, pa se nisem mogla dvignit niti enkrat. Me je skor kap. To pa naredi 9 mesecev mirovanja (res sem mirkala na trebušček). Sem pol dvigovala noge, je ravno tko za trebušne mišice. Zdej tut že trebušnjake obvladam. Upam, da se bom do poletja mal znebila teh šlaufkov. Še dober, da ne gremo čez 1.maj kam na :morje:, hi,hi...

Zdej se pa spravim počas v horizontalo.

Polubčkite svoje sončke.

Lahka nočka.

Anita :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Naši sončki (22. del)
24.4.2005 23:09:07   
Anonimen
Čer!

Ja :bravo: Mina:) No, men so tut ene 25 MS celo prav:)- Hehe. Tko da ne ti men rect, da sem suha:)-:)-

Jaz pa sis1 sva ble tut dones pridne, sva pospravle full..ker pride jutri ta nov fant od sis1..in mora bit pospravljen:)-

Joe, ni smesno!!! Vsaj meni ne:zmeden2: Upam, da bom jutr ze kej bolj si na jasnem:)-

Nic, grem se mal pocvekat na IRCa pa na MSN pa spat.:(

nOcko,:fis:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?