Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pregledi v LJ porodnišnici po PDP 18.2.2009 18:26:33
|
|
|
|
akin
|
Imam eno vprašanje za tiste, ki ste prav tako zamujale... Kmalu bom namreč 1 teden preko roka in ginekologinja mi je rekla, da moram zato na pregled v LJ porodnišnico in nič več k njej. Tiste, ki že imate to izkušnjo bi prosila, če mi poveste ob kateri uri ste se sploh tja odpravile? Baje se namreč ni treba nič naročit, ure mi pa tudi nobeden ni dal... Ali to pomeni, da lahko pridem kadarkoli? So kakšne ure, ko je gužva večja/manjša? Je tam tako le en ginekolog, ki je recimo dežuren in nimaš kaj izbirat ali jih je morda več oz. mogoče en dopoldne, drug popoldne in imate morda kake izkušnje, priporočila h komu it? Že vse me namreč boli od tega vrtanja po meni - ta teden moje ginekologinje ni bilo in nadomestna ni bila prav nič nežna... Kako pa je bilo pri vas? Menda vas niso kar noter zadržali, če ste že bile odprte par centi, popadkov pa še nič, plodovnica in ctg ok...? Rada bi namreč počakala na svoje popadke, čeprav po drugi strani pa imam tudi že dovolj teh pregledov počasi... Hvala za info!
|
|
|
|
RE: Pregledi v LJ porodnišnici po PDP 19.2.2009 10:00:40
|
|
|
|
andrejkam
|
Ja, po 1 tednu po pdp hodiš na preglede v p, naročiti se ni treba. Jaz sem šla tja tako, da sem bila tam ob 8, sem bila kar hitro na vrsti, sploh v soboto. Izbire ginekologa nisem imela, itak nobenega tam nisem poznala, tako da mi je bilo vseeno. So bili pa vsi v redu, imen se pa ne spomnim. No mene so po 11 dneh po pdp naročili na sprožitev poroda, ker ni bilo nobenega znaka, da bi se kaj dogajalo. Še kak pregled, pa bo konec ... ali pa začetek Srečno!
|
|
|
|
RE: Pregledi v LJ porodnišnici po PDP 19.2.2009 15:21:13
|
|
|
|
boni25
|
Ojla Jaz sem bila en teden čez rok ko sem sla na pregled v porodnisnico.Midva sva bila tam kr lepo ob 7 zjutraj.Najprej so mi naredili ctg potem pa sem sla na pregled k ginekologinji.Najprej so me hoteli poslati domov se za 3 dni, ker pa je Pušenjak reku da ctg ni ok sem mogla it mal pojest pa se enkrat na ctg.In ker tudi potem ni bil ok so mi dali svečko za odpirat in na oddelek.No in sem se isti dan zvečer rodila nasega fantiča.Če bo pri tebi vse ok te znajo se poslat domov za par dni. Pa srečno!
|
|
|
|
RE: Pregledi v LJ porodnišnici po PDP 19.2.2009 20:29:53
|
|
|
|
akin
|
Hvala za odgovore in lepe želje! Ste pa zgleda vse zgodnje...sem malo upala, da bo katera rekla, da je šla ob 12h al celo popoldne. Bi z veseljem malo dlje spala :) Se bom tudi jaz jutri kar zjutraj odpravila, torej... Za ziher! Čeprav po drugi strani lahko verjetno ravno takrat pričakujem največjo gužvo... No, pa saj bo kmalu konec tega prestavljanja po čakalnicah... :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?