|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tifol
23.4.2005 20:15:18   
bibika2
Lepo pozdravljene vse skupaj!
Mene pa zanima ali ima katera s temi tabletami enake izkušnje kot jaz. Ko sva se z dragim odločila, da bi imela bebico sem pričela z jemanjem Tifol tablet, ampak meni se je podalšal ciklus. Prej sem dobila perilo vedno na 28 dan tudi, ko sem prenehala z jemanjem kontracepcijskih tablet, sedaj pa jo dobim na 34 dan, ta mesec celo na 38 dan. Sva že mislila, da bova zibala pa se je prikazala menstruacija. Kaj naj storim? Mislim, da jih bom nehala jesti, kaj pa mi priporočate ve? Lep dan še naprej, adijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tifol
23.4.2005 20:19:39   
Jančika_
Takole na pamet bi rekla, da Tifol nima kaj veliko pri tem, bolj tvoja želja po dojenčku. Meni se je tisti mesec, ko sva začela delati na naraščaju, ciklus totalno pomešal. Saj tudi prej nisem imela čisto rednih, ampak potem je želja naredila svoje in je bila cela štala.

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tifol
23.4.2005 20:56:53   
bibika2
A vama je že uspelo? Si dalje jedla tablete? Zakaj naj bi jih jedle že pred nosečnostjo? Kaj pa tiste, ko izvejo, da so že noseče po enem mesecu in jih pričnejo tedaj jesti?

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tifol
23.4.2005 20:58:14   
bibika2
Kako sem lahko spregledala, seveda ti je že uspelo šele sedaj sem videla sliko sineka.

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tifol
23.4.2005 20:59:53   
tinkamiška
Se bom še jst malo vključila:) Se stinjam z Jančiko, Tudi meni so se začeli ciklusi spreminjati, čeprav so se zdej malo umirili.

Folno kislino je treba jemati vsaj prve tri mesece nosečnosti, če pa se odličoš za naraščaj pa priporočajo, da začneš jemati folno kislino že takrat:)

LP,
Tinka

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Tifol
23.4.2005 21:02:02   
tinkamiška
Eh, ciklusi so se mi začeli spreminjati, ko sem se odločila za naraščaj:), zakar so bili krivi predvsem živčki zaradi nečaknja M...

Jst jemljem folnokislino samo v času od ovulacije in do M, pravi moj G, da je to čisto dovolj:)

LP
Tinka

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Tifol
23.4.2005 21:02:59   
bibika2
Ali se ti je ciklus spremenil zaradi tablet ali zaradi želje? Kdaj pa se ti je umiril. Jaz sem prej točno vedela kdaj imam ovulacijo celo čutila sem jo. Sedaj pa imam vse pobrkano. Ali res vse to naredi psiha?

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Tifol
23.4.2005 21:05:58   
bibika2
Jaz pa sem jih jedla vse dni v mesecu. Sedaj pa ko sem dobila :hudicek: pa jih ne jem več. Jih bom poskusila tudi jaz jesti od ovulacije pa do :hudicek:, če bom ugotovila kdaj imam O.

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Tifol
23.4.2005 21:06:46   
tinkamiška
Zdej se mi je ciklus malo umiril, ker sem se tudi glede čakanja na M malo pomirila, nisem več tak živček;)

O sem čutila in jo čutim ves čas, mislim pa da imajo živčki lahko ker velik vpliv, vsaj pri meni, kdaj se prikaže M, ravno tako se pojavljajo tudi vsi nosečniški znaki, čeprav se je do sedaj M na koncu vedno prikazala:(

A si že povedala svojemu G za planiranje naraščaja?

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Tifol
23.4.2005 21:11:21   
Jančika_
Bibika, ja, nama je takrat ratalo v sedmem poskusu. Pišek ima že skoraj 9 mesecev:love:. Pet mesecev po porodu sem nepričakovano spet zanosila, sploh še nisem imela menstruacije - bila sem popolnoma sproščena:)-. Žal se je končalo s spontanim splavom.

Zdaj se spet trudiva zanositi. Ovulacije v celem življenju nisem nikoli čutila, oz. če sem jo, potem nisem vedela, da je to to:ups:.

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Tifol
23.4.2005 21:11:33   
tinkamiška
Bibika, zgleda, da si šla spančkat:) Veš, če nisi sigurna gdaj imaš O si jo lahko izmeriš tudi z ovulacijskimi testi, mislim, da je o tem napisano nekaj naslovov nižje:)

No, ti želim čimprej:modri::roza:

Zdej pa še jst rečem lahko noč:)

Tinka

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Tifol
23.4.2005 21:12:35   
tinkamiška
O Jančika:love:

Lahko noč, se grem stiskat k možeku:)

Tinka

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Tifol
23.4.2005 21:18:24   
bibika2
Svojo G sem samo nekaj stvari povprašala nisem ji pa povedala, da že načrtujeva, ker še takrat nisva. A bi bilo dobro, da ji povem? Sem pa bila januarja na pregledu in mi je naredila ultrazvok zaradi bolečin v na desni strani a je bilo vse vredu in sem jo takrat tudi vprašala, če slučajno vidi, da bi bilo kaj narobe, če hočem zanositi pa je rekla, da je vse vredu.

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Tifol
24.4.2005 13:56:39   
girly
mislim,da folna kislina ne bi smela imeti nobenega vpliva na M. bolj psiha, to pa. možno je pa tud, da se ti ciklusi po nehanju jemanja KT še niso uredili. pravijo da lahko traja tud do 1 leta, da se vse normalizira,odvisno od posameznice.

če pa misliš,da ti tifol škodi, pa jemlji kakšne druge tablete (povprašaj v lekarni).

sicer pa samo sproščeno :sloncek::sloncek::sloncek: ko vama paše, po možnosti čimbolj pogosto pa ne si delat skrbi. lahko pa poskusiš tud z merjenjem BT,amapk ta je zanesljiva samo pri 1/3 žensk. meni npr. ne pove čisto nič :((

v glavnem pa ne razmišljaj preveč,ampak se prepusti nežnostim in užitkom... :)-

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Tifol
24.4.2005 14:12:15   
KMALU
Pri meni TIFOL ni vplival na nic. Niti na pocutje, niti na M...
Res je, da sem ga jemala sele 2 meseca, saj sem takoj zanosila (po prenehanju jemanja KT )...
V navodilih pa tudi nic ne pise, da bi lahko kaj slabega naredile te tablete - le dobro...

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.