Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Barva OASIS za Pramette 23.4.2005 17:57:16
|
|
|
|
Jessy
|
Danes sva v LJ gledala Pramette, ki je bil v lepi rumeni barvi, kombiniran s temnejšo modro barvo (skoraj črno). Ampak jaz (budala) nisem vprašala, kako se tej barvi reče in na i-netu take barve NI. Na PegPeregovi strani je sicer zelo podobna barva, vendar, ko kliknem, da mi nariše voziček v taki barvi, postane ta barva popolnoma drugačna: bež/svetlo modra, ki pa tudi približno ni taka, kot je bila v trgovini. A bi kdo vedel, če je oasis v resnici ta lepa rumena barva in da je le na sliki močno popačena??? Mi boste pomagali???? PROSIM!!! Hvala Jessy
|
|
|
|
Barva OASIS za Pramette 23.4.2005 21:36:58
|
|
|
|
T3
|
Pri nas imamo Pramette oasis- to je kombinacija rumene in sive barve( morda siva potegne malo ma modro). Barve se kar lepo vidi ma spletni strani uvoznika www.mami.si. Žal ne znam narediti aktivnega linka, čeprav se je o tem že dosti pisalo. Pa še nekaj, če te zanima tudi lupinica v tej barvi, je pri nas na prodaj- rabljena od sredine septembra, v garanciji še do julija.Je zelo lepo ohranjena, če te zanima napiši. Lep pozdrav Tanja
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kaksna vlada?Frodo BisaginKaj menite, da bi bilo najboljse v danem trenutku za Slovenijo glede vlade in politicne situacije?Ostane tako kot je (
15%)
Zamenja se predsednik vlade (
26%)
Predcasne volitve (
29%)
Tehnicna vlada (
30%)
Število vseh glasov: 110Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!