|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj pa ve mislite?
18.2.2009 9:28:56   
marusi
pozdravljene.
zanima me vaše mnenje... s partnerjem sva se prejšnji mesec odločila, da začneva delati na bebici. moji ciklusi so od 28-29 dni in več. nikoli hitreje. zdaj pa sem 21 dan dobilka krvavitev. močno. naj še omenim, da mi je prejšnji teden umrl oče. kaj mislite? ali je prezgodnja krvavitev lahko povezana s stresom? običajno mi je v takih primerih zaostajala. no še osbvni podatki: ZM 26.1.2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj pa ve mislite?
18.2.2009 10:24:53   
sarar
medugim lahko pride do krvavtve tudi od stresa. kar pogumno maprej, lahko greš pa še na preventivni pregled h ginekologu. škoditi ne more. pa folno kislino začni jemati. srečno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.2.2009 10:40:41   
nincrli
 mislim da je bilo od stresa. lahko greš k gin. lahko pa počakaš do nasl meseca pa vidiš kako bo... 

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2009 10:45:50   
marusi
hvala za nasvete. folno pa jemljem že, odkar sva se odločila za user posted image . imam pač še en pomislek... ali je mogoče, da je vgnezditvena tako močna. ker M mi res ni nikoli prišla tako zgodaj! imam dolge cikluse. 20-21 dni je full čudno zame. CB-ji in podobno pa naj bi pokazali šele po izostanku M, ne?

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2009 11:14:07   
Hana76
Seveda upam, da vama je uspelo, ampak samo za informacijo - meni se je, odkar delava na otroku, M ciklus čisto spremenil, tako da je to mogoče čisto posledica tega, ne pa nosečnosti. Testi so pa precej manj zanesljivi, če jih delaš prej, čeprav nekateri viri pravijo, da jih lahko 10 dni po morebitni zanostvi. Potrpi še malo do 1. dneva izostanka, da boš sigurna.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?