|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Julijke
23.4.2005 16:54:48   
Anonimen
A ste budne? Kako se imate kaj danes? Moj tako skače v trebuščku da me že vse boli.:)-
Veste kaj me zanima, a boste letos vseeno šle na morje ali ga boste preložile na drugo leto. Jaz bi tako rada šla konec avgusta ampak v kamp pa nevem a je dobro ali ne? Svetujte mi-
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Julijke
23.4.2005 17:37:14   
petraCBU
Z :love: sva rožice sadila na vrtu. Zdaj me pa križ boli :( in grem mal ležat.

Trebuh mi itak skače na vse konce, danes sta se ravno med kosilom odločila, da me ornk zbrcata :hudicek: , kar bi bilo čisto v redu, če bi jedla doma - ker pa imava še vedno razsuto kuhinjo, sva šla ven jest in sem verjetno prav čudne ksihte zlagala, ko sta me :modri: in :roza: brcala v poln želodec :)-

Morje? Ja, če bo vse OK, gremo v začetku septembra, kam v Istro, v apartma. Kamp, kaj pa vem :zmeden2:
P.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Julijke
23.4.2005 20:48:42   
Pia73
Kopiram:

No, pa da se vam še jaz javim po dolgem času,.....

Vidim, da ste same tvigice med julijkami. Če bi nas postavili skupaj sem sigurno jaz največji :sloncek: Pa kaj čem, če imam velik apetit. :zmeden2: Skratka na tehtnico sploh ne grem več,... :(( Predvidevam, da imam že kakšnih 12 kg + pa obseg trebuha tudi kar čez 100 cm,....... Eh, bo že.

Sicer pa še vedno delam in če bo šlo vse po sreči, delam še maja. Me pa danes nekaj grlo boli in se slabo počutim. Mogoče sem se nalezla od sina, ki ima škrlatinko, čeprav me čudi, ker je šele včeraj zakuhal. Upam, da se mi bo uspelo pozdravit in da mi ne sledi kakšen antibiotik. Tega se res ne veselim. Pa še naslednji teden so dopusti v službi in bo res panika, če me ne bo. Eh, bo že,...

Glede kupovanja pa naj vam povem, da jaz še skoraj nič nisem kupila z izjemo par bodijev. Sicer pa imam še veliko od prvega sina, pa sedaj bo spet fantek. Voziček pa bomo šli kupovati, ko ostanem doma.

Aja, papirje pa si bom jaz urejala čisto v začetku junija, ker bi rada, da mi gre v porodniško še majska plača. In oni vzamejo zadnjih 12 mesecev, npr. jaz bom prinesla papirje 01.06 in oni mi bodo vzeli plačo za maj 2005 in še drugih 11 plač za nazaj, sem preverila na centru za socialno delo. Pa preverila sem, v sumo za porodniško gredo vsi prejemki od katerih je bil odveden prispevek za porodniško varstvo, torej tudi 13. plača in plačilo stimulacije. Pri prvi porosdniški mi tega niso upoštevali sedaj pa se bom sama potrudila, da mi bodo. Toliko o tem, če katero zanima!

LP :nosecka: Pia73 in :duda: 27t 1/7

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Julijke
23.4.2005 20:50:18   
Pia73
Ja, malo čudno sem se izrazila, da gre lahko v porodniško majska plača, mislila sem, da gre v osnovo plača, ki jo dobim maja in imaš prav tinka74, to je aprilska plača. Meni je že to fajn, če bi šla še pa majska bi bilo pa še boljše,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Julijke
23.4.2005 20:52:37   
Pia73
Aja, pa še to; mi ne gremo na morje letos. PDP imam 22.07.2005 pa prvega sem rodila 8 dni čez rok, pa potem traja čišča najmanj 6 tednov kar pomeni, da bi lahko šli na morje v drugi polovici septembra, to pa nam ni. Bo pa drugo leto toliko slajše!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Julijke
23.4.2005 21:04:20   
bobek05
Pia73, ne se sekirat... nisi edina, ki izgledaš kot:sloncek: (tudi jaz sem že pridelala +13kg, ali pa še več :zmeden: , ker se že od zadnjega pregleda nisem tehtala...)..Obseg trebuha pa je zdaj 112cm - skoraj nobenih nosečn. hlač več ne dobim gor. To je za znoret. Jem pa še vedno za 3, čeprav sva z našim :angel: samo 2, pa še to več ne velja (baje da bi na dan potrebovala samo dodatnih 300 kalorij)..

Zadnje par dni me kar nekam utrujenost daje, pa na nogah ne morem kaj dosti stat, ker me začnejo boleti...:((

Glavno, da je vreme čudovito in da smo se končno lahko malo martinčkali...

Lep pozdrav vsem nosečkam

:nosecka: v 30t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Julijke
23.4.2005 22:39:35   
Meceno
Jaz se pa učim , pa jem , pa učim , pa jem , pa bebi se bo zmešalo , če men ne ,....:((
Sem se pa slikala in bom sedaj fotko gor dala , tako da punce komentar prosim ! :ups:
Zadnja fotografija je bila 13.3. in boste videle kaj naredi nekaj v dobrem mesecu , mislim men je to čudno , vendar ker vem da imam pod srcem :duda: je sprejemljivo .
Popek je čisto mimo :(, kot sem že enkrat napisala ćisto ven in vse okoli njega porozno, še malo pa se bom razparala :zmeden2:
Drugače nisem nevem kako OK , malo tečna :((, pa spet vesela :)-, a je mogoče danes polna luna ?

No grem fotke zrihtat , pol pa ne vem a bom še kaj na RR , al se bom šla spet učit , bom videla , mogoče pa spat , mislim , to bo najboljše a ne ?

Punce , vidim da ko niste v službi ali pa ko je vikend ste malo :muca: a ne ?
No , sej moramo tudi kaj z :love: biti , ker vikend je nekako čas za cartanje , pa spane , pa papcanje ,...

Lp Meceno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Julijke
23.4.2005 22:45:46   
malika
mi smo imeli namen it na morje nekje v začetku junija in potem še 1x v septembru. No iz vsega tega ne bo nič, ker imam mirovanje itd., za september pa je vse odvisno od tega kako dolgo bo trajala čišča in vse ostale zadeve pri meni; ker s kupom vložkov in tako da celo pot na morje sedim na polovici riti,...to me nekak ne privlači najbolj :)-:( .

Drugače pa je vse kar OK, le da bi me dohtarija rada na vse načine strpala v bolnico, jaz pa jih prosim, da ostanem doma dokler sem še lahko. Tako pač ležim na kavču, mali pa se igra zraven mene, ali na tleh in vse zanj zgleda kot ena velika pustolovščina. Plezanje na kavč, plezanje iz kavča,...luškano je. vse to vas še čaka :)- 9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Julijke
23.4.2005 22:55:27   
Meceno
Slike so gor :bravo::bravo::bravo:
Ja no , na morje imamo tudi namen iti , sploh , ker smo kupili doberga gumijaka , sicer je tudi hiter , ampak to meni ni pomembno , važno da jaz lahko gor se sončim , pa jem pa da ima beba senčko .
No sicer bom pa videla če bom sploh lahko šla , tudi jaz nebi ravno z kakimi Vir 80 ležala na soncu , pa ne vem kako se bom znašla z :duda: na morju ,...
Kako bo pač bo , če pa letos ne , pa drugo leto .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Julijke
24.4.2005 10:37:09   
Pia73
Da se še danes malo javim,... Sem samo za :((:((:(( Poleg tega, da me full boli grlo, me je še v križu tako zagrablo, da se komaj premikam,.. :((:((:((

Tamal ima po vsej verjetnosti škrlatinko, v službi pa ne vem kako jim bom dopovedala, da ne morem delat, ko nobenga ni drug teden,... Jao, jao,.. :((

Meceno, lep buhi! :bravo: Kaj ti je fajn, ko si še vedno tako fit. Daj mi mal povej; ti si full antibiotikov jedla in tako, z bebico pa je vse v redu, kajne? Ne vem kaj mene vse čaka, pa tako poskočna sem bila do včeraj,.... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Julijke
24.4.2005 12:02:55   
Meceno
Pia73
Glej, to mene še kar skrbi , sej res da sem bila pod kontrolo zdravnikov pa predno so me odpustili so mi delali UZ in je kazalo da je z :duda: super , samo kaj ko sem sem potem še ene 14dni jemala antibiotike po odpustu iz bolnice .
Pa sem si mislila , saj mi bo moja G. ziher UZ naredila da se prepričamo kako napreduja al pa kaj , pa nič od nje. Mi je rekla da je dovolj težak za 24.teden ( razvidno iz bolnice)in da mi trebuh lepo raste in to je to :zmeden:
Sicer pa sem drugače z njo kar zadovolna , le pri UZ se mi zdi da malo špara .
Se pravi da je :duda: OK in upam da ne bo imela posledic , mi je pa zdravnik povedal , da so :nosecka: jemale še bolj močne antibiotike pa so rodile zrave otroke :bravo: in to me tolaži .

Danes sem nekako utrujena ko :muca: ker mojega dragega ni bilo doma , je šel ven in ker je full pil , ga do šestih ni bilo doma , sicer sem mu jaz tako rekla , naj pijan avta ne vozi .
Potem pa saj veste si znerviran in :duda: ; od učenja , potem zaspati ne moraš (sem do treh zjutraj burila duhove ) , pa moj :love: me je non stop klical (alkohol dela svoje) in tako sem spala do desetih in sedaj se moram učit :(

Punce bodite še naprej tako pridne na RR in se pišemo

Lp Meceno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Julijke
24.4.2005 18:21:37   
Dari

Še jaz nahitro.

Včerj smo tudi pri nas rihtali vrt in ko sem šla ponoči na wc sem se komaj pobrala iz postelje.:( Zato me je :love: za dobro jutro zmasiral, pa malo sem potelovadila, zdaj je pa OK.

A pol se mi plača za maj, ki jo dobim 5.6. nikakor ne more upoštevat? :((:((:((

Sem pa danes nekaj občutljiva - :love: se samo narobe obrne, pa sem že vsa sitna in užaljena. Tako da sva se danes že ene 2x skregala. No, pol se palo mačne z :duda: pogovarjat, pa sem že vsa raznežena in ne morem več bit huda :bravo:.

Lepo nedeljo še naprej pa se pišemo jutri. :metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Julijke
24.4.2005 19:33:45   
CIPRESA
Tudi jaz sem bila danes skoraj skos zunaj. Ne me narobe razumet ne telovadim ali hodim, zunaj bolj počivam na klopci, grem pa za kako uro skoraj vsak dan na sprehod.
Počutim se super in nič ne čutim bolečin ne pritiska ne otrdevanja, zato ne počivam skos. Itak mam pa v torek pregled pa vam bom takrat povedala kaj in kako je z mano. Upam pa da bo vse O.K.

Za KG pa zaenkrat še vedno 9,5KG, nevem kako ker ne jem veliko, ampak mislim da pač tako raste naš malček.
Meceno sem videla tvoj bauhi, ko ga gledaš imam pa res občutek, da ti ga bo razgnalo. Si tok šlang, da še kože ne bo dovolj. Jaz sem tudi mislila da bo moj dragi kupil film za najin fotoaparat(nimava digitalca) pa da dam jutri razvit slike, pa jih naložim gor, pa mi ga je pozabil prinest. Tko da nevem kdaj bo utegnil prinesti....se bom potrudla da vidite še mojega.

LP CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?