|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tolažilne dude???
23.4.2005 16:37:20   
Jessy
Danes sva z :love: veselo nakupovala za :duda:. Kupila sva podlogo za na previjalno mizo, kovtrček, oblogo in prevleke za posteljico in kovtrček za zibko(V Arielu in dala 20 000 SIT). Sva bila zelo zadovoljna z nakupom.

Nato sva hotela kupiti še kakšno dudico, potem pa je nastal problem. Glede na to, da se najbolje zahvalijo z Nukovimi izdelki sva tudi midva šla po dudo v prepričanju, da kupiva Nukoovo, vendar.....moti me, ker nima nobenega pokrovčka (kot Avent), da dudo po uporabi lahko opereš in zapreš ter taka počaka do naslednje "uporabe". Sem jo že držala v roki, pa sem jo dala nazaj.

Kaj boste ve naredile okrog tega? Sicer sem videla, da ima Nuk eno škatlico v katero spraviš dudo, samo se mi zdi škatlica tako groba...Res ne vem....

Ideje, prosim!

lp, Jessy
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tolažilne dude???
23.4.2005 16:51:35   
Jančika_
Jaz nisem škatlice nikoli pogrešala. Najlažje se mi zdi, če ima otrok dudo pripeto na oblačilo s trakcem. Za ponoči imamo dve dudi kar v kotu posteljice, podnevi jo ima samo za v voziček ali avto (ne vem, kaj ga ta prevozna sredstva tako vznemirjajo:)-) in takrat ima pripeto.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tolažilne dude???
23.4.2005 17:04:54   
babylove
Jaz imam Aventove s pokrovčki in se mi zdi praktično, ker jo lahko dam v žep ali v torbico za vsak primer, če jo bom rabila.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tolažilne dude???
23.4.2005 17:14:13   
mika
Mi smo kupli Aventove, sedaj pa uporabljamo Nukove, ker :duda: Aventovih ni hotela

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tolažilne dude???
23.4.2005 17:29:33   
Anonimen
Mi imamo Avnetove že od vsega začetka, pa ne vem, če sem dudo 2x dala v tisti pokrovček. Itak jo ima skoz na vrvici obešeno. Tako, da po moje ni panike, če nimaš pokrovčka.

Je pa res, da imajo eni :duda: zelo radi dudo, drugi pa jo v usta želijo samo 2x na dan. in za te je verjetno res bolje, da je pokrita s pokrovčkom.:)

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Tolažilne dude???
23.4.2005 20:53:52   
tinica
Jaz sem tudi zelo zadovoljna z Aventovimi dudami zaradi pokrovčka. Mi ta pokrovček skoz uporabljamo tudi ko ima dudo pripeto na oblačilu, saj se tudi tam duda umaže, ker otrok ni nikoli primiru in se duda vlači po tleh, oblačilih in drugih stvareh, tako da je na dudui tudi veliko muck z oblačila, kar po mojem glih ne paše v usta. Pa fino je tudi ko jo lahko pospraviš tudi v žep ali torbico, ker je zaščitena z pokrovčkom.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Tolažilne dude???
23.4.2005 22:15:18   
polona2
Tomme Tippee ima tolažilke ter dude s pokrovčki, dobiš jih v Baby centru ter v Mothercare, lp!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Tolažilne dude???
24.4.2005 12:27:59   
Pupica
Jessy, midva sva kupila na začetku Nukovo dudo, zaradi oblike dojke(vendar jo je :duda: zavračala do 4.meseca).

Potem pa sva kupila aventovo, ki je res praktična zaradi pokrovčka. :duda:ima namreč dudo le za spanje, moramo jo pa imeti s sabo in na sprehodu, ali na obisku, če slučajno hoče zaspati.

Poleg tega ugotavljam še en + pri aventovih. Dudika namreč pade ven iz ust že po parih minutah, pa nej bo to v vozku ali v posteljici. Tako da nima celo noč dudo v ustih. Zjutri ko se podojiva, jo dam namreč nazaj spat, in zaspi nazaj sama brez dude.:bravo::bravo::bravo:

Je pa res, da odsvetujejo dudo, če boš dojila, vsaj prve mesece:zmeden:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Tolažilne dude???
25.4.2005 10:05:50   
Maxica
Mi smo tudi od vsega začetka uporabljali Aventove dude, pa ne zaradi pokrovčka;)(smo ga uporabljali le, če smo kam šli, pa sem imela dudo spravljeno v nahrbtniku). Se pa še vedno lepo dojiva (8 mesecev in pol), kljub uporabi dude-res pa, da jo sedaj vedno manj zahteva in jo ima v ustih le, če se uspava, pa še to ne nujno. Je pa res, tako kot pravi Pupica-duda lepo pade ven iz ust, ko jo :duda: neha vleči. Z Nukovimi pa nimam izkušenj.:zmeden2:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?