|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.4.2005 21:25:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Natka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   Ko se ti v eni sekundi sesuje svet
23.4.2005 21:45:34   
nogometas
Težko je kaj takega že samo slišati, kaj šele doživljati. Jaz sem imela pred dvema letoma raka na materničnem vratu, ki je prav tako zelo pogost - imela sem dve operaciji in zdaj je vse OK.

Želim ti vso srečo. Prav je, da si se odločila v prid sebi in svojemu zdravju. Pozdravila se boš, sicer bo trajalo, ampak tukaj si in živa in vse v življenju te bo počakalo!!! Pomembno je, da sodeluješ in ne vržeš puške v koruzo.

Nekoč mi je moj zobozdravnik, ko sem bila pri njem na stolu in mislila, da sem najbolj ubogo bitje pod soncem, dejal, da NI NIČESAR NA SVETU, ČESAR ČLOVEK NE BI MOGEL PRETRPETI. OSTANE SAMO SMRT. AMPAK POTEM NAS PA ITAK NI VEČ MED:kuza:IN:muca: POSTANEMO :angel::angel::angel:.....

ZATOREJ: pogum v srce in vso srečo.
Julija

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.4.2005 22:18:09   
polona2
Želim ti vse dobro :rozica:...

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.4.2005 23:01:41   
Meceno
Joj Nadka , držim , džim pesti , da ta svet , ki je krut , bo tebe zopet popeljal v svet kjer se ponovno srečaš z nami :nosecka:

Ne jokaj , ker te bo samo še bol bolelo , sedaj si pomembna ti in nihče drug na tem svetu :rozica::rozica::rozica:

Drži se :angel:

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
24.4.2005 3:41:59   
anajmad
Moje sožalje in kaj naj rečem,hudo mi je.Sploh ko vidim,kako je življenje kruto in nas ima zmeraj na preizkušnji.Samo to ti želim-drži se:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 30
24.4.2005 7:31:21   
Natka1
Hvala vsem za spodbudne besede.

Moram reči, da sem se enostavno morala tako odločiti oz. so se bolj zdravniki namesto mene.

Tudi glede splava so vse uredili oni sami. Menda je pri rakastih boleznih v nosečnosti problem, ker se telo obnaša čisto drugače pod vplivom hormonov in si nihče ne upa tvegati.

Na konziliju je bilo 5 zdravnikov. Prava groza je, ko tam ležiš in te pregledujejo in ugotavljajo. Kirurgi so sicer predvideli možnost, da bi me na hitro operirali in mi pustili nosečnost, čemur pa je ginekolog ostro nasprotoval, ker bi bila prevelika verjetnost, da bi bilo z otročkom kaj narobe. Moja nosečnost je bila ravno v obdobju, ko se otroku razvijajo organi in bi lahko prišlo do kakšne napake v razvoju, ki je s preiskavami ne bi mogli ugotoviti. Hkrati pa so mi vsi zagotovili, da je ta moj rak ozdravljiv in da bom lahko imela otrok še kolikor jih bom hotela.

Če bo vse uredu, naj bi bila že v sredo doma. Se vam javim kako in kaj, ko pridem nazaj in resnično upam, da bo vse tako, kot oni predvidevajo.

Natka

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 31
24.4.2005 7:34:49   
ZARA
Ne predstavljam si,kako grozno se moras pocutit v taksni nezavidljivi situaciji...Ne vem, kaj naj ti recem drugega kot imej upanje,Natka1 !!!!!

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
24.4.2005 8:10:31   
Bety
Natka :(( :(( :(( :(( :((

Žal mi je zelo za tvojo usodo...to je usoda...loterija življenja...in nikoli ne veš, kdaj boš ti na vrsti....

Ne vem koliko si stara, poznam pa osebno primer gospe iz Kopra, kateri so odstranili celo dojko, pred tem pa splav tudi v drugem trimesečju nosečnosti...dve leti po kemoterapiji se je vseeno odločila poskusiti zanositi, čeprav so trdili, da je kemoterapija uničila zraven še jajčne celice...

IN OSTALA JE NOSEČA!!!!!OTROK SE JE ZDRAV RODIL!!!!!

OD RAKA NE DUHA NE SLUHA!!!!!!!!

Dojila je otroka s tisto dojko, ki jo je imela...

Zdaj je čas, da preveriš teorijo, da je vse v naših glavah!!! Če si nekaj močno želiš, to tudi dosežeš!!!

Obrni življenje v svojo korist. Poglej sonce, ki tudi za tebe sveti.

NI KONEC VSEGA!!!IMAŠ ŠE MOŽNOSTI, SAMO VERJETI V NJIH MORAŠ!!!

V mislih sem s teboj,

:rozica:

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 33
24.4.2005 9:41:59   
Nasy
Čeprav te ne poznam, me je stisnilo pri srcu...upam in želim ti čim manj trpljenja, bolečin in žalosti! Naj bo kmalu spet vse tako, kot je bilo, držim pesti!Naj te čuvajo vsi:angel::angel::angel:!
Drži se!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 34
24.4.2005 10:10:51   
roberta

me takšne izpovedi vedno pretresijo in pripeljejo solze v oči... kaj lahko rečem... sem v mislih s teboj! pogumno...

roberta

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 35
24.4.2005 11:08:50   
Anonimen
Draga Natka, najprej vse moči usmeri v samoozdravitev, potem pa bosta delala na še eni bebici. Bodi močna, tukaj močno mislimo nate. Oglasi se še kaj.

Vse dobro tebi in tvojemu možu.

(odgovor članu Natka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
24.4.2005 12:29:33   
Pupica
Natka, res je kar si rekla...to tudi najhujšemu sovražniku ne bi privoščila.

Želim ti, čimhitrejše okrevanje po operaciji:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Pa enega :angel: ki bo čuval tvojega:duda:

:((

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 37
24.4.2005 13:35:39   
devička
Draga Natka, naj te bolečina naredi močnejšo, kajti vsak padec in dvig je korak naprej v osebnostni rasti. Bodi močna! Pazi nase in predvsem RADA SE IMEJ!

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 38
24.4.2005 15:35:41   
Mina1
NATAKA1, strašno mi je žal za tole žalostno zgodbico, zate in za tvojo pikico, ki je žal ni več:(.

Upam, da bo operacija uspešna, vsa grozna žalost kmalu za tabo in da k vam spet posije sonček in vam nameni veliko zdravja in sreče.

Drži se in ostani močna, si pa niti ne predstavljam, kako hudo mora biti.

Vedi le to, da mislimo nate,

pa-pa Mina1

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 39
24.4.2005 17:19:06   
Maxica
Z mislimi smo s tabo. Le pogumno-vse bo še v redu!!! Verjemi!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 40
24.4.2005 22:13:26   
Anitka
Natka :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:, drži se, dobro opravi in naj te :angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo v teh težkih dneh. Želim ti, da se te zahrbtne bolezni kmalu rešiš in naj sonce sreče spet kmalu pokuka v tvoje življenje. In nikoli, ampak res nikoli ne obupaj.:rozica::rozica::rozica::rozica:

Pa srečno,

Anitka:pika:

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 41
24.4.2005 22:27:14   
Anonimen
Tvoj drugi post je tisti, ki res daje veliko upanje, da bo še vse v redu. Zaupaj zdravnikom, oni že vedo, kaj delajo. In če so ti rekli, da je te vrste rak ozdravljiv, potem to tako je. Ne rečejo tega kar tako v tri dni, verjemi mi. Poznam nekaj ljudi z rakom, pa so vsem odkrito povedali, kako in kaj. Danes povedo pošteno. Tako, da imaš res svetlo prihodnost pred seboj in prepričana sem, da s toliko otroci, kolikor si jih boš želela.

(odgovor članu Natka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
24.4.2005 22:31:51   
Joni
Natka,

veliko poguma ti želim, da čimprej okrevaš in da boš res imela otrok toliko kot si bosta z dragim želela!:rozica:

Joni:metulj:

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 43
25.4.2005 7:30:19   
CIPRESA
Tudi jaz se pridružujem ostalim in mislim nate danes, da bo operacija uspešna, in se boš kmalu ubadala z mislimi o še enem :duda:

Vso srečo CIPRESA:rozica:

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 44
25.4.2005 8:31:50   
Še ena T
Draga Natka! :rozica::rozica::rozica:
Še na tem mestu ti želim povedati, da mislim nate, še posebej danes...
Vse bo v redu, verjemi!
Naj te čuvajo:angel::angel::angel::angel:

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 45
26.4.2005 11:01:06   
Sugy
Draga Natka!

Da, svet se ti je sesul, vendar bodi optimistična, RAK JE OZDRAVLJIV!!! Posveti se zdaj temu, da spraviš to ven iz svojega telesa, potem pa bo tudi zate priložnost, da spet začneš delati na bebici... Pozitivizem! Vse bo še OK...

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?