|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sad
17.2.2009 20:21:16   
nincrli
sem user posted image ... imam normalno user posted image na 28 dni... ovulacijo tudi, ker jo prekleto čutim... in se trudiva pa trudiva pa nč... in tot mesec nisma sfalila tistih dni... pa bom doblila to j... menstruacijo ker imam takšen pmsuser posted image sem upala da bo kaj... pa nč...spet user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sad
17.2.2009 20:25:29   
divans1
Enkrat bo tudi zate posijal sonček. Nikoli ne izgubi upanja!!!!user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2009 20:52:02   
cesnca
ja, nikoli ne obupaj... tudi jst sm mislila, ko se bom odločila, bo takoj ratal, pa ni tkouser posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2009 21:04:08   
nincrli
hvala za spodbudo...
sam ni takoj...več kot 1 leto poskušava user posted image

(odgovor članu cesnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2009 22:59:57   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

hvala za spodbudo...
sam ni takoj...več kot 1 leto poskušava user posted image

sem na istem...žalostna tako kot ti. tudi meni ni jasno. kaj in kako...kaj naj drugega kot da se trudiva naprej in sva pogumni...sej vem...jaz se moram nekam zavlčet in se zjokat.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2009 23:10:25   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

sem na istem...žalostna tako kot ti. tudi meni ni jasno. kaj in kako...kaj naj drugega kot da se trudiva naprej in sva pogumni...sej vem...jaz se moram nekam zavlčet in se zjokat.

a sta šla na kak pregled, piješ krvomočnico al pa kaj? js nič...ampak razmišljam o tem user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2009 23:18:59   
sarar
najbolje da gresta na pregled, tako bosta vsaj vedela  če je vse ok

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.2.2009 12:18:06   
Anonimen
Evo, še ena, ko bi se najrajši nekam zavlekla...
Sem dons že pošteno preklela vse možno in sevedauser posted image ko je spet prišla! Sej sem vedla, da bo prišla, sam sem vseen upala! Pa očitno zastonj!

A krvomočnica sploh kaj pomaga??Pomaga kaj za spodbujanje ovulacije?

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.2.2009 14:10:46   
Hana76
Tudi jaz sem bla nekaj časa sad, ko je prišla user posted image  namesto user posted image , potem se je to po kakšnem letu spremenilo v MAD user posted image , zdaj pa, po dveh letih pa sem že BAD (beri: brez upanja)user posted image  , tako da, če ti parkat ne gre, se poskusi koncentrirat na naslednji mesec, pa si naredita fajn načrt, da bosta uživala, pa mogoče bo kaj - ne prehitro obupat. Najbolje, da si data kakšno leto, potem pa, če res še ne bi bilo, pa razmišljajta naprej. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.2.2009 19:28:18   
dajamaja
Obstaja test, s katerim se ugotavlja čas ovulacije. Kaj če bi s tem najprej poskusile? 

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.2.2009 13:57:56   
emsika
če tiste niso izgubile upanja, ki poskušajo že sem let, ga tudi ti ne smeš po tako kratkem času...jaz poskušam že 4 leta in nič...UPANJE UMRE ZADNJE!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?