|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ranital
17.2.2009 19:38:40   
Anonimen
zanima me ali lahko vzamemo ranital med nosečnostjo, proti zgagi?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ranital
17.2.2009 19:40:22   
blaža
ja, meni so ga dali v bolnici. Lahko ga vzameš, no jaz sem ga vzela, če je bla res kriza, če ne pa raje ne.

No kriza je bla zelo velika zelo pogosto, ma vseeno sem si raje pomagala z donatom, pa izogibala sem se jedem, ki so mi povzročale težave s kislino. Raje vzami Rupurut, je po moje boljše.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2009 19:43:57   
Lorencia
Meni ga je moja G. odsvetovala.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2009 20:29:40   
melanija
Ranitala nisem jemala, jemljem Rupurut in ga ponucam kar veliko, tudi 3 ali 4 na dan, ker ostalo mi ne pomaga (Donat, mleko,..). Tako je bilo do sedaj v vseh 3 nosečnostih in tudi sedaj v četrto ne gre drugače. Čez dan se poskušam zadrža, ma zvečer za zaspat ga moram obvezno vzet, če ne ne morem spati in tudi ponoči se mi zgodi da ga moram vzeti če želim spati naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2009 20:41:31   
Anonimen
Kaj pa Gastal?

(odgovor članu melanija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2009 21:31:12   
Kliki
1dl radenske pa pol limone en mesec na tešč pa bo. naravno paše pomaga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2009 21:38:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: U

1dl radenske pa pol limone en mesec na tešč pa bo. naravno paše pomaga.

tole bom pa res poskusla že jutri. Hvala

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2009 22:15:01   
tea78
Jaz sem tudi jemala Rupurut, brez njega ne bi zdržala, ker me je preveč zgaga pekla. Vprašaj svojo ginekologinjo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.2.2009 1:14:44   
abi
Zanimivo, meni ga je pa v prviuser posted image  zaradi bolečin v želodcu predpisala.

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.2.2009 8:20:06   
Anonimen
Meni je Pušenjak rekel, da  Rupurut, Rutacid (antacidi) brez problema lahko, Ranital in podobna zdravila pa raje ne, ker antacidi le nevtralizirajo že izločeno kislino in ne prodira v kri... Ranital pa deluje popolnoma drugače: zmanjšuje prekomerno izločanje želodčne kisline. Je pa potrebno antacide jemati 1-2 uri pred obrokom ali 1 uro po obroku.

(odgovor članu abi)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?